Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ni kaj, je treba delat al kaj
a bi mal limonc, glede na to, da si mogla že sestanek preživet?
Dec spi zraven, ko se tamala dere, k ubit
Boli me desna ko pr norcih... Si mažem z lanolinom in multi mam komprese si gor dajem, pa nič boljše
- sem ful stvari že pozabila)
. In po tem ko sva nehali, se mi je še 3 mesece celilo. Probaj z nastavki dojit, pa mogoče kake kamilične obkladke gor, da mal pomiri.
sm glih to prej mislila!
.
Sej, jst načeloma ne bi mela problema s tem, da mali spi pri nama, če ne bi bil ko vrtavka in zbrcal vse okoli sebe. Pol sem pa jst čist na enem robu postelje, mali počez čez celo posteljo, moj pa čisto na drugem koncu. In se vsak bori za svoj del koutra
Pa problem je to, da v sobici pri malem nimam prave postelje, ker je zaenkrat še v mali posteljici (120x60), zraven sem si pa en ležalnik dala (fotelj varianta), tako da mi je vsaj približno udobno, če zaspim tam. Mam tut dekico, tko da me ne zebe preveč....
Navezan pa mulo tut prej ni bil toook name - ni bil problem, če ga je kdo drug dal spat, če me ni bilo zraven...zadnjič je pa, ko ga je dedi prišel iskat v vrtec (enkrat na teden ga on pobere pa je z njim popoldan), je baje pol ure jokcal mami mami mami. Ma, sej bo. Se nam bo še kolcalo po tem
?