Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:32:38
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 za Saro Ly za službo Činč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:35:10
|
|
|
|
Sacherca
|
Ok,mojih 5min je mimo Bila na tecaju,prisla domov,me cakalo kosilo na mizi za romantiko pa je kar adventni vencek prizgal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 13:52:06
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa še malo pa grem po škrata, ja no čez 20 minut.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 14:15:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa pozabla nekaj povedat.In sicer od petka,ko je Maks prišel iz B,ne kadimo v noter,trenutno na wc-ju,ker je mrzlo,drugače pa zunaj.In seveda se je količina čikov občutno zmanjšala. Pa še boljši zrak je v hiši. Pohvale vredno. Držim pesti, da bo se količina še in še zmanjšala. Če navijaš za to,da bom nehala,si se pošteno zmočla. To pa nikoli,še na smrtni pojsli bom si ga nažgala enega,za popotnico! nikoli ne reci nikoli Pri tej stvari ziher-NIKOLI! Sem trdila do pike in vejice isto-če bi me kdo še en teden prej vprašal,če bom kdaj nehala,bi ga vprašala,če mu je kaka tableta spustila Statistika:avgust 2002 vrgla cigarete vstran ne-kadila 4 mesece,potem občasno kadila do marca 2007,ko sem si prižgala zadnjega-do zdaj.Aja,abstinenca še kar traja in ji ni videti konca . Avtobiografska izpoved bivše STRASTNE kadilke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 14:16:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca .No zdaj od treh let dalje pa spi celo noc in je bozansko Čez en mesec bo moja frklja stara tri leta.......komaj čakam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 14:49:06
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa pozabla nekaj povedat.In sicer od petka,ko je Maks prišel iz B,ne kadimo v noter,trenutno na wc-ju,ker je mrzlo,drugače pa zunaj.In seveda se je količina čikov občutno zmanjšala. Pa še boljši zrak je v hiši. Tak je treba. Cigaretni dim preveč škodi! Jaz si sploh ne znam več predstavljat, da bi na javnih mestih kadili. Kak smo včasih lahko ta dim vdihavali in se tak zastrupljali???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 14:50:01
|
|
|
|
botrca
|
Dan , Za vse mamice, ki niste spale . Pa še za vse bolančke . Koala še posebej en roj za vodene koze. Kathy83 verjemi, da nisi edina ki se ji je življenje spremenilo odkar imaš otroka. Vse smo na istem, skoraj. Pa kot je rekla majakla...ni ji...meni tudi ne... Sacherca na kakšen tečaj pa hodiš? Kje? Matcar super za kajenje oz. da si zmanjšala . Sami0804 hvala za sladico...mmmmmm . Elevitka ono povezavo pa ne gre odpret .
< Sporočilo je popravil botrca -- 13.12.2010 14:52:32 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 14:53:54
|
|
|
|
botrca
|
PREDLOG: KAVA V ČETRTEK OB 10H (ALI PA OB 9H) V EP!!!!! Povejte, če vam paše .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 14:55:10
|
|
|
|
botrca
|
Pestro dopoldne je za mano, počasi bo že tema ...Jan spi, popoldanski počitek po kosilu jaz pa grem zdaj malo vodoravno... . Se tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 15:30:47
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca .No zdaj od treh let dalje pa spi celo noc in je bozansko Čez en mesec bo moja frklja stara tri leta.......komaj čakam Ja samo,jaz tocno vem zakaj od takrat dalje spi...Ker je mati ukinila vlecno sluzbo drugace bi ze prej pomoje spali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 15:32:36
|
|
|
|
Sacherca
|
Zdaj pa sibamo po smrekico...sem dragega nagovorila,da bomo letos le imeli umetno...dete pa bi rad,da bi imeli lepo,ko pride bozicek,,,te pa gremo malo krasit Ne bom rabla letov vec iglic nonstop sesat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 15:33:29
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa pozabla nekaj povedat.In sicer od petka,ko je Maks prišel iz B,ne kadimo v noter,trenutno na wc-ju,ker je mrzlo,drugače pa zunaj.In seveda se je količina čikov občutno zmanjšala. Pa še boljši zrak je v hiši. Pohvale vredno. Držim pesti, da bo se količina še in še zmanjšala. Če navijaš za to,da bom nehala,si se pošteno zmočla. To pa nikoli,še na smrtni pojsli bom si ga nažgala enega,za popotnico! nikoli ne reci nikoli Pri tej stvari ziher-NIKOLI! Sem trdila do pike in vejice isto-če bi me kdo še en teden prej vprašal,če bom kdaj nehala,bi ga vprašala,če mu je kaka tableta spustila Statistika:avgust 2002 vrgla cigarete vstran ne-kadila 4 mesece,potem občasno kadila do marca 2007,ko sem si prižgala zadnjega-do zdaj.Aja,abstinenca še kar traja in ji ni videti konca . Avtobiografska izpoved bivše STRASTNE kadilke vsaka cast
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 15:35:45
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca na kakšen tečaj pa hodiš? Kje? nemscina...mi je dedi ( moj ata) zrihtal en popust pa hodim na tecaj nemscine v moje konce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 15:36:04
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca PREDLOG: KAVA V ČETRTEK OB 10H (ALI PA OB 9H) V EP!!!!! Povejte, če vam paše . Naceloma bi slo,ce ne pride nic vmes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 15:47:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca na kakšen tečaj pa hodiš? Kje? nemscina...mi je dedi ( moj ata) zrihtal en popust pa hodim na tecaj nemscine v moje konce ki pa so tvoji konci ?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 16:03:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca .No zdaj od treh let dalje pa spi celo noc in je bozansko Čez en mesec bo moja frklja stara tri leta.......komaj čakam Ja samo,jaz tocno vem zakaj od takrat dalje spi...Ker je mati ukinila vlecno sluzbo drugace bi ze prej pomoje spali A te ni sram?? Si mi mogla zdaj srce zlamat?? Če naša madam zdaj v pol leta ni pogruntala,da bi blo fajn spat,verjetno zaj v enem mesecu ne bo,ne ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 16:04:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca PREDLOG: KAVA V ČETRTEK OB 10H (ALI PA OB 9H) V EP!!!!! Povejte, če vam paše . Naceloma bi slo,ce ne pride nic vmes Enako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 16:07:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zdaj pa sibamo po smrekico...sem dragega nagovorila,da bomo letos le imeli umetno...dete pa bi rad,da bi imeli lepo,ko pride bozicek,,,te pa gremo malo krasit Ne bom rabla letov vec iglic nonstop sesat Mi mamo vedno umetno,tak da ne morem primerjat bi se mi pa verjetno zmešalo poleg iglic...že itak je pri nas sesalec najbolj uporabljan gosp.aparat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 16:12:55
|
|
|
|
sami0804
|
Botrca imaš zs
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 16:19:58
|
|
|
|
Sacherca
|
Botrca jaz imam zdaj se viska linote,ce rabis povej...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 16:21:13
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Zdaj pa sibamo po smrekico...sem dragega nagovorila,da bomo letos le imeli umetno...dete pa bi rad,da bi imeli lepo,ko pride bozicek,,,te pa gremo malo krasit Ne bom rabla letov vec iglic nonstop sesat Mi mamo vedno umetno,tak da ne morem primerjat bi se mi pa verjetno zmešalo poleg iglic...že itak je pri nas sesalec najbolj uporabljan gosp.aparat Ok,priznam,bom pogresala VONJ ampak proti IGLICAM,ko ga j*b*
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 16:22:59
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca .No zdaj od treh let dalje pa spi celo noc in je bozansko Čez en mesec bo moja frklja stara tri leta.......komaj čakam Ja samo,jaz tocno vem zakaj od takrat dalje spi...Ker je mati ukinila vlecno sluzbo drugace bi ze prej pomoje spali A te ni sram?? Si mi mogla zdaj srce zlamat?? Če naša madam zdaj v pol leta ni pogruntala,da bi blo fajn spat,verjetno zaj v enem mesecu ne bo,ne ? Cuj vsega so zmozni....Jaz sem tudi rekla,od danes dalje ne dobis vec,ok apc v lepsem pomenu in od takrat dalje spi ko angelcek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 16:23:26
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca na kakšen tečaj pa hodiš? Kje? nemscina...mi je dedi ( moj ata) zrihtal en popust pa hodim na tecaj nemscine v moje konce ki pa so tvoji konci ? dobis zs
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 17:10:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca PREDLOG: KAVA V ČETRTEK OB 10H (ALI PA OB 9H) V EP!!!!! Povejte, če vam paše . Ne.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 17:11:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca .No zdaj od treh let dalje pa spi celo noc in je bozansko Čez en mesec bo moja frklja stara tri leta.......komaj čakam Ja samo,jaz tocno vem zakaj od takrat dalje spi...Ker je mati ukinila vlecno sluzbo drugace bi ze prej pomoje spali A te ni sram?? Si mi mogla zdaj srce zlamat??
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?