matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa pozabla nekaj povedat.In sicer od petka,ko je Maks prišel iz B,ne kadimo v noter,trenutno na wc-ju,ker je mrzlo,drugače pa zunaj.In seveda se je količina čikov občutno zmanjšala. Pa še boljši zrak je v hiši. Pohvale vredno. Držim pesti, da bo se količina še in še zmanjšala. Če navijaš za to,da bom nehala,si se pošteno zmočla. To pa nikoli,še na smrtni pojsli bom si ga nažgala enega,za popotnico! nikoli ne reci nikoli Pri tej stvari ziher-NIKOLI! no, moj deda je bil takšna trma kot ti, je vedno pravo, da cigaretom in svinjskemu mesu se ne odpove niti na smrtni postelji, pa se je to spremenilo.(žal je moral pristat skoraj na smrtni postelji ...zdaj ne kadi in obsoja tiste ki kadijo, poleg tega pa bi on samo zdravo jedel To pa jaz nikoli ne bi nekoga obsojala,ker se mi noro zdi,že zaradi tega,ker sem jaz zdaj na udaru.Ma,meni so tudi že ****x rekli,da naj neham,že zaradi bronhitisov,pa teh stvari.Pa ni šanse.Hin bom tak al pa tak.Zdravo živet pa v današnjem času itak ni možno.