Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
) A je res tako groznega okusa? Pravi, da naj si magari vzamem limonco s sabo za boljši okus, a to res pomaga?
. UZ ni delala, samo srčeka smo še zraven poslušali in tle se je pol muzika končala.
se tudi to preživi, ker veš, da enkrat bo konec... 
, ste se naspale. Tak lep dan....
, k sreči ga očitno meni ni treba.
; in drugič, pametno je (na polikliniki pri naročanju sedaj celo svetujejo!), da s seboj prineseš kakšno limono, ki jo stisnejo noter, tako da ima okus kot faaajn sladkana limonada. Jaz sem bila po pitju tega zvarka še tako žejna, da sem prosila za še vode in sem tako tudi 'splaknila' tisti scukran okus. Pametno pa je imeti tudi kakšno stekleničko navadne vode (seveda brez okusa) s seboj, ker to je dovoljeno. Tako se da tudi to preživet.