|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
27.1.2011 8:44:38   
Teni_
Arabella, vso srečo na pregledu. Prav tako Vrtnica83, strelkica, *žurerka*.

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 851
27.1.2011 9:36:45   
becky27
Srečno na pregledih, pa javite, da vidimo če ma katera 2 ali več user posted image .Vsem, ki ste pa že imele pregleda pa user posted image user posted image za uspešne preglede.Jst mam pa še tolk velik za čakat.Dons ima pa moj sonček 13 mesecev user posted image . Kok gre hitro čas, mam občutek, da bo tale nosečnost zlo hitro minila,...pravjo da u drugo hitrej mine k maš dost dela že z 1. otrokom.Mene pa že 2 dni zgaga peče user posted image in tud apetita nimam neki velikega,pa sladkarije mi sploh ne dišijo, k prej sm bla čist odvisna od njih.Pa zanimivo v 1. nosečnosti me ni nikol zgaga pekla, pa ful mi je sladko pasalo pa kruh pa vse redilne stvari,...no sej mam še 8 mescev, tko da lahko pa da me še kej prime lakota.Ampak sem rekla, da bom mal bolj zdravo jedla, da nam spet k balon.Kako ste pa vi kej souser posted image ?A ste že vsem povedale al čakate na NS?

Moj sonček Taj 27.12.2009

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 852
27.1.2011 10:17:23   
Teni_
Punce, ki ste spraševale o velikosti trebuščkov. Tu je moj TREBUH user posted image pri polnih 9T, slikan danes. Zaenkrat se še uspešno skrije za široke majice.user posted image Drugače se pa vidi, da je to že 4. nosečnost.

user posted image

(odgovor članu becky27)
Neposredna povezava do sporočila: 853
27.1.2011 10:21:21   
Arabella1
Hvala vsem za dobre želje,

živčna sem toliko, da ne znam niti povedat... kar grizla bi nekaj user posted image

op Teni lep trebušček user posted image .. tudi moj ni kaj dosti manjši user posted image  sigurno mi bo rekla danes ginekologinja da če mam namen pojest vse kar vidim..user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 854
27.1.2011 10:29:46   
*tedy*
TeniRR  moj je tud približno takuser posted image , nevem kaj šele bo. Sicer pa se mi zdi da pri tretji nosečnosti sem tud najprej imela ful velikega tja do 4 meseca potem pa ni več tako hitro rasel. Pa moji otroc so vsi bolj majhni, tamaledve sta imeli pod 3 kg, tamal pa točno 3kg.

Srečno vsem , ki imate pregleduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 855
27.1.2011 10:31:09   
Teni_
Ne bo rekla tega, ziher ne. user posted image

Jaz pa jem nekak čisto normalno. Nimam nobenih lušt več posebej, enako kot prej. Kg so še na srečo tudi isti.

Moja ta prva je bila tudi lažja, ampak je bila 4 tedne prej rojena z 2800g, bi po pdp -ja še kar nekaj pridobila, druga pa je bila že kar konkretna - 3940 g - 2 dni po PDP.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 27.1.2011 10:32:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 856
27.1.2011 10:42:08   
mate0ja
Glede hrane user posted image . Glede na to, da mi je določena hrana zasmrdela, se mi je začelo svitat, da mogoče pričakujemo novega člana. V prvi nosečnosti mi je ratalo tako slabo, da sem bruhala, če sem samo zavohala suho salamo. In trenutno tudi ne prebavljam drugega kot piščančje prsi. Če pa je moj jedu smokije, sem jih v prostoru zavohala še par ur potem. Pa ful rad ma smokije, tko da je bla prva misel atija, če se bo spet mogu smokijem odpovedat. user posted image Sicer pa v nosečnosti tudi praženje čebule dobi čist drug vonj, pa kava me ne vleče preveč, imam pa magnet na oreščke. Lešniki so zakon, orehi in mandlji tudi. Ampak to baje da ne škodi.

Lepe trebuščke že imate. No mam že brez nosečnosti velikega.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 857
27.1.2011 10:47:03   
Teni_
Jaz od klobas tudi trenutno prebavljam samo piščančje prsi. user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 858
27.1.2011 12:42:40   
anschk
Dober dan!
Sem imela že zjutraj napisan cel sestavek pa se je vse zbrisalo...grrrrr!!
V glavnem- danes sem imela zobarja in sem ji povedala da sem na začetku nosečnosti. Sem mislila da mi bo vseeno kaj delala samo pač brez enekcije pa je rekla da ne bo, ker baje da so vsi ti pripravki tako strupeni in s tem škodljivi otroku, sploh sedaj ko se najhitreje razvija. Je rekla da šele po 6 mesecu naj pridem da bova ta nujne stvari nardeili. Sem napisala tole zato da boste vedele, če ima katera slučajno namen kaj dosti okrog zobarja hodit. Jaz nisem vedela da je to tako strupeno in zato sem kar malo presenečena.
Drugače sem pa utrujena ful danes, pa učit se moram pa se nikakor ne spravim. Nosečnost in moj malček mi pobereta vso energijo, tako da me že malo skrbi kaj bo v trorek s tem mojim zadnjim izpitom...Upam da najdem kje motivacijo in potreben zagon.
Ena je napisala da ji nagajajo mozolji- no meni tudi!! Pa nikoli v življenju nisem imela težav s kožo. Tudi v prvi nosečnosti ne...

lep dan še naprej...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 859
27.1.2011 14:10:34   
Arabella1
Še ena ura, jaz pa živčka za koga zgrist...user posted image
a za slikico uz je treba kaj rečt al to ginekologinja kar sama naredi?

kako bi uro premaknila turbo za eno uro naprej user posted image

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 860
27.1.2011 14:10:36   
dory
Uu teni to pa je buši...moj je sicer pol manjši, se pa definitivno pozna,da gre pri meni za drugo nosečnost...v prvi se je šele v petem začelo poznati...

sem pa imela ravno zadnjič zobozdravnika...mi je dala tudi injekcijo, a tisto brez adrenalina...skor vseen tud če je ne bi dobila...ker je glih tko bolel..baje ni take panike, da so te plombe večji problem...

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 861
27.1.2011 14:12:31   
Arabella1
saj res... kar se pa tiče zobozdravnika/ce, ne vem kje sem brala da injekcije protibolečinske v nosečnosti niso škodljive... upam, da to drži user posted image  ker jaz sem ravno 14.02. naročena za menjavo ene plombe in pri meni je tako da pri zobarju jaz brez injekcije niti ust ne odprem user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 862
27.1.2011 14:15:34   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Arabella1

saj res... kar se pa tiče zobozdravnika/ce, ne vem kje sem brala da injekcije protibolečinske v nosečnosti niso škodljive... upam, da to drži user posted image  ker jaz sem ravno 14.02. naročena za menjavo ene plombe in pri meni je tako da pri zobarju jaz brez injekcije niti ust ne odprem user posted image

baje je čist okej..samo zobozdravniki takrat raje dajejo take brez adrenalina...jaz se vsako jutro špiknem, ker redčim kri, pa če tisto ne prehaja na plod, verjame, da tud protibolečinska ne...

bi pa rabila eno uspavalno zele...ker mi je tako slabo, da ful težko spim, utrujena sem,a ne morm zaspat...groza..še mal , še mal pa bo boljš :)

Neposredna povezava do sporočila: 863
27.1.2011 14:26:32   
Teni_
Arabella, za vsak slučaj reči za slikico, da ne boš brez ostala. 

Neposredna povezava do sporočila: 864
27.1.2011 14:47:54   
Jessy82
Jaz sem tudi danes bila pri zobozdravnici, pa sem povedala, da pričakujemo, pa mi je vseen popravila nagnit zob, zdej me je pa še za junij naročila, potem je pa rekla, da me ne bo več mučila :)

Drugače pa ostajam brez slabosti :), samo prsi me bolijo, tako da ne morem več spat na trebuhu, trebuh pa kot da bi bila v 5. mesecu :D Dan pregleda se bliža, še 4x grem spat :D

Lp vsem

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 865
27.1.2011 15:26:09   
mate0ja
jest nimam nobenih težav s slabostmi. Opažam pa, da so mi modrčki mal tesni. Pa križ me danes boli. Zapopi..... upam, da še ne zaradi nosečnosti.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 866
27.1.2011 16:44:44   
anschk
teni RR- ful maš že fletkan trebušček! Jst bi ga tut že mela. ;) no, sam glede na to da se mi prvič praktično do 5 mesca skor ni poznal ne pričakujem da bo zdej kej drugač...1 teden pred rokom so mi ljudje govorl da sm tm v enem 6 mescu...Tko da sm bla nakonc že kr mal jezna. Ampak je pa blo fajn k me v bistvu trebuh do konca ni sko nč oviral...

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 867
27.1.2011 18:53:30   
carly
Ojla,
no jest sem pa zadnje dni čist brez energije pa še slabo mi je skos sploh od kosila naprej.Sem se zgleda prezgodaj hvalila da mi nič ni.No na srečo vsaj bruham ne, čeprov se včasih sprašujem če ne bi bilo bolje če bi zbruhala kar je za vn pa bi bilo potem dobro, ker zdej mi je pa nonstop slabo.
Joj pa ve se že o buhijih pogovarjate, mojga še nič ni, se pozna da sem bolj proti koncu meseca, sicer pa glede na to da je to moja tretja nosečnost v treh letih pričakujem da se ga bo kmal vidluser posted image .Me mal rešuje tudi to da mi je od vsakič mal kg ostal pa že prej nisem bila suha tako da...user posted image .Pa so sicer tudi vsi govorili da nimam ful velicga trebuha, samo jest sem imela zadnji mesec cel podvig da sem nohte na nogah postrigla pa pobrila se med nogami.

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 868
27.1.2011 18:54:58   
carly
Arabella kako je bilo na pregledu?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 869
27.1.2011 19:00:41   
Arabella1
Evo mene user posted image
ginekologinja pravi da smo stari 7 tednov in 5 dni, veliki pa 8mm (ko se bom izobrazila kako dodat sliko bom dodala sliko. Drugače pa kri, pritisk.... ostalo na naslednjem pregledu, ki bo pred nuhalno svetlnino user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 870
27.1.2011 19:11:07   
Teni_
Sliko naložiš tu v album in jo prekopiraš sem v sporočilo. Greš pod moja ringaraja, albumi, dodaj album, naloziš sliko in je to to.

Super, da je bilo vse ok na pregledu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 871
27.1.2011 19:16:37   
nepremagljiva
Arabela super za fajn opravljen pregled! user posted image

Drugače pa, kaj naj drugega povem kot to, da mi je slabo, slaboooooooooo... Zjutraj sem se tako fajn zbudila brez slabosti in sem si mislila: "O fajn, danes pa bo bolje!" Ni minla ena ura, ko je slabost prišla nazaj. user posted image Tako, da ne bo nič z olajšanjem. Prej  je bilo tako hudo, da sem morala it ležat v spalnico in imet odprto okno. user posted image   Sred zime si moram ponoči splanico zračit.

Neposredna povezava do sporočila: 872
27.1.2011 19:30:09   
Arabella1
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=156499

upam da je uspelo user posted image

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 873
27.1.2011 19:33:23   
Teni_
Je uspelo. user posted image Lepa slikica.

Neposredna povezava do sporočila: 874
27.1.2011 19:42:55   
carly
Arabella lepa slikca, pa super za pregleduser posted image .

A še katero skos zebe?Mene zadnje dni nonstop pa imamo ful toplo notri.Pa naj bi bilo za nosečnice le značilno, da jim je vročeuser posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

slutnja

kdaj ste dojencke zaceli dajati "kravce past"

1m (40%)

2m (21%)

3m (15%)

4m (8%)

kasneje (5%)

nikoli (10%)

Število vseh glasov: 382

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!