|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
2.6.2011 20:02:47   
pika.po
Da se na hitro pofočkam user posted image

Vidim, da je bilo danes tule precej pestro in razburljivo user posted image

Lana70 user posted image user posted image user posted image bravo za super rezultate AC. Bo veselja polna hiša user posted image user posted image user posted image Ti je en velik kamen padel od srca, a ne. Se je slišalo user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje bolnike, da se čimprej pocajtajo, ti pa pridna bit pa počivat.

Srečica si nas kar malo prestrašila user posted image No samo da je vse vredu z bejbijem in da se je lepo videl user posted image kako utripa. Pestkam, da bo od zdaj naprej nosečnost potekala mirno in brez zapletov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Wiiiiiiii Hermy super, da je šlo vse po šolsko! Naj gre tako še naprej! user posted image user posted image user posted image

Tisa navijam, da se bo v nedeljo na UZ pokazal en carski vodilni folikel user posted image Potem pa gas, pa samo še stopka, punkcija, ET in pozitiven testek user posted image

Mišmiš žaluzije zmontirane, da ne bo medikam vroče? user posted image Kako je kužon?
CR bo pa sigurno na petek, a ne, a ne user posted image Da bomo lahk babe v miru božjem Kongo okupirale in dobr deco zalile user posted image To bo žur user posted image Evo stavim na 17.6. user posted image

Miklarom lepo, da si se javila user posted image

Mausič tile naši dečki pa včasih res pozabijo na romantiko user posted image Bi jih bilo treba včasih mal v šolo poslat user posted image
Mah tud če kdaj pozabi na romantiko, ampak menjala ga pa vseeno ne bi user posted image

Moja malenkost je pa danes uspela prit do ginekologinje. Dobila napotnico, brez problemov user posted image user posted image user posted image V ponedeljek je pa date z Atom, da pogleda, če se bo M prikazala še pravi čas in če lahko gremo v akcijo. Upam, da bo šlo tudi pri meni vse po šolsko user posted image in bom še ta mesec dobila mularijo v varstvo user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
2.6.2011 20:03:40   
lana08
Super Lana da je parček ok, naj bo tako tudi z tavečjimi.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
2.6.2011 20:10:39   
mismis
Hermy, super za Blaža in dve rezervi, ki jih itak ne boste potrebovali user posted image user posted image user posted image

Srečica, tudi zate me veseli, da je s pikico vse ok user posted image user posted image user posted image

Lana08, ne vem kaj čakaš, a da te jaz prehitim user posted image user posted image
Lana70, super za super novičke, tokrat so pa hitro poklicali, niso toliko časa čakali kot pri Liziki user posted image user posted image user posted image  pa pozdravite se

Tisa, naj folikli kar rastejo user posted image user posted image user posted image user posted image

pika.po, super za napotnico in gremo v akcijo, mogoče so ti pa res zvezde naklonjene v tem juniju

Pri nas žaluzije zmonitrane, da bomo lahko poleti naredili hladno za naše medike. Ko se je sonce uprl je bilo res vroče, ampak res res vroče.

Pa še najboljša novica tega dneva: NAŠ KUŽON JE ZDRAV user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in to čisto, ni potrebno ponavljati testov, ne bo imel nobenih posledic, ker smo ga k sreči pravočasno pripeljali, nima nobenih drugih bolezni ala borelija, babezija, anaplazma,... ma jaz sem danes najbolj srečen človek na tem svetu user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
2.6.2011 20:25:37   
srečica17
No, pa se je dan vseeno končal srečno.
Kužon zdrav, lanini otroci Ok, pika.po gre v nov boj, hermy greje blaža,jaz ne krvavim več. V bistvu sem samo takrat. Tisa naj rastejo tvoji folikli, mausika in vse ostale ........lepo vas je imeti tukaj......vedno na dosegu rokeuser posted image user posted image
Se mi pa zdi , da kar naprej neko špikanje čutim.....zdej k sem bolj pozorna. Strah me je, priznam, ampak upam na dober izid. Drug teden v sredo imam spet UZ pri svoji G.

Nočkouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
2.6.2011 22:46:33   
mausikaa
iiiii Lanči bo mela parček, Lanči bo imela parček...kako že gre uno: sem vesela k't radio

Srečica super da je vse ok,
Hermica držim pestke da bo vse tko tko mora biti, drugo leto bo lepa pomlad user posted image
Žiži nas prideš kaj pogledat??
Miša zdaj pa počasi nizki start..

ej lahko bi spet kaj obnovile seznam, meni ni nič več jasno kdaj ma ktera rok...ko gre hiter čas naprej, da se mi zdi, da ste šele včeraj vse čakale na pluska - zdaj pa že kar rodit...

evo jaz sem sama, glihkar sem pogledala eno limonadko, se razjokala nad srečnim koncem, zdaj grem pa ajat in sanjat, kdo ve, mogoče bom pa kaj lepega sanjala...
nočko

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
2.6.2011 22:46:40   
mausikaa
iiiii Lanči bo mela parček, Lanči bo imela parček...kako že gre uno: sem vesela k't radio

Hermica držim pestke da bo vse tko tko mora biti, drugo leto bo lepa pomlad user posted image

ej lahko bi spet kaj obnovile seznam, meni ni nič več jasno kdaj ma ktera rok...ko gre hiter čas naprej, da se mi zdi, da ste šele včeraj vse čakale na pluska - zdaj pa že kar rodit...

evo jaz sem sama, glihkar sem pogledala eno limonadko, se razjokala nad srečnim koncem, zdaj grem pa ajat in sanjat, kdo ve, mogoče bom pa kaj lepega sanjala...
nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2581
2.6.2011 22:47:35   
mausikaa

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2582
3.6.2011 6:20:59   
KT
Kakšen dan je bil včeraj - kot, da bi najboljši scenarist na svetu pisal scenarij za napet akcijski film.

mismis bravo naš kosmatinec user posted image  

lana user posted image user posted image user posted image  za dobre novičke in parček, pa en šlepar user posted image user posted image user posted image  za tvoje bolnike.

pika.po junij je pravi mesec za nove boje, meni se vedno zdi, da je junij mesec nove, sveže energije - zagotovo se bo dobro izteklo, že zato, ker bomo me tako močno pesti stiskale.

tisa naj rastejo, naj rastejo, sicer rabimo samo enga kapitalca, ampak od viška glava ne boli user posted image

srečica kok sem vesela user posted image  - vidiš, naše pozitvine misli in energija zagotovo pomagajo.

lana08 a ti si še kar doma user posted image  povej vendar svoji mali sreči v trebuščku, da je najemnina potekla.

hermy zlata user posted image user posted image user posted image  

mikli user posted image  kako lepo te je slišati.
vse ostale neimenovane loremi, gigi, zarja, pa moje souser posted image  akvica, sonya... mislim na vas.

ker je bil včerajšni dan tako napet, bomo za vikend lepo počivale, ane konzervice, brez pretresov!

< Sporočilo je popravil KT -- 3.6.2011 6:22:13 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
3.6.2011 9:41:14   
limonca*
mismis, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kužona!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
3.6.2011 10:02:20   
tisa116
Ojla punce
mismis super.Samo da je kužon o.k.Verjamem, da ti je padel velik kamen iz ramen.... 

lana user posted image user posted image user posted image čestitam za dvojčke!!!!!!Pozdravi doma svoje divjake!
pika.po pogumno in držim pesti, da je junij TISTI mesec!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče te pa počakam user posted image
srečica tako kot mora bit!!!!user posted image   Čuvaj buškota, uživaj v novi hiški in možgančke na pašo...
lana08 zdaj, zaj pa bo po malem akcija.....Izberi lep datum.....pa počasi in po desni do porodnisnice
hermy lepo čuvaj Blaža.....pingoti pa naj počakajo kakšno leto in pol.... 

Akvič in Sonja pa tudi že gnezdijo a ne????Kako lepo
Jest pa počivam in čakam moje frnikule....Smo šli včeraj zapit eno lepo dete....pa je padel en radleruser posted image user posted image user posted image user posted image -jasno samo za frnikule
lp

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
3.6.2011 10:08:46   
miklarom
srečica - sem ti rekla da bo vse o.k., zdaj pa lepo in mirno do koncauser posted image user posted image

mausika - jest tud tebe pogrešam , bom probala bolj pogosto jalvjati in pisati, kolikor mi bo čas dopuščal, a ti si mi vredu, kdaj štartate. Mi pa nekaj načrtujemo, kaj to je pa zaenkrat še ne izdam bom pa vam kmalu, mal vas naj firbec matrauser posted image user posted image user posted image

mismis - super da je kužon zdrav , medike bodo pa tudi kmalu tu.

lana70 - super za zelo dobre rezultateuser posted image user posted image user posted image in za parček, to jih pridem pa pocartat ko rodite

KT - kako si ti je vse vredu

Hermy - user posted image user posted image user posted image za Blažka , le lepo se mirkaj pa bo držim pestke

zdaj pa spet počasi veselo na delo do desetih zvečer, jutri pa že zjutraj ob sedmih na šihtuser posted image , pa še nedeljo potem pa končno en dan frajuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
3.6.2011 23:14:42   
mausikaa
o Miklica lepo da imaš plane - sem vesela za vaju, a veš da sem nekaj časa nazaj veliko razmišljala o tebi in o vsem kar si dala skozi...veš, ena taka dobra duša kot si ti si zasluži eno prav posebno dete in to dete nate nekje že čaka - sigurno, samo pravi trenutek mora biti pa bo stopilo v vajino življenje...naj bo to čimprej, vama privoščim iz dna srca user posted image
no mi smo zdaj pri poskušanju zbijanja trombocitev, močno upam, da nam bo to uspelo poštimati potem bomo pa videli...najprej moram spraviti sebe v red, potem bom pa pripravljena na nov poskus, če pa vmes kaj samo po sebi rata pa aleluja user posted image  mi pa vse ve tukaj dajete upanje in moč, ko vas berem in vidim, da nisem sama...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
3.6.2011 23:15:35   
mausikaa
hmm, mogoče vas pa tole premami
http://www.youtube.com/watch?v=3Vy_fsDKkgE

user posted image
No meni osebno so najbolj všeč zadnje minute druge sezone...so tekle solzice priznam user posted image

< Sporočilo je popravil mausikaa -- 3.6.2011 23:16:46 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
4.6.2011 13:01:43   
gigi1
OOoo kako lepe novičke user posted image

Lana70 user posted image  user posted image  user posted image  za zdrav parček in user posted image user posted image user posted image  za "tavelika" dva, da se čimprej pocajtata.

Hermič user posted image  user posted image  user posted image  zdaj pa stiskamo pestke za naprej, da se naš Blaž lepo ugnezdi pri mamici user posted image

Srečica super, da je z user posted image  vse OK. Čeprav se zavedamo, da te krvavitve ponavadi ne pomenijo nič hujšega in so po postopkih celo dober znak, nas vseeno vedno stisne user posted image . Pikapoke za naprej, da bo sedaj nosečnost čim bolj mirna.

Miši user posted image  user posted image  user posted image  za kužona, da je tako dobro okreval in ne bo posledic. Jaz ne bom nič stavila user posted image  kdaj pupiki prideta, ker že vem user posted image . Veš, pa da bom imela vse plave členke od stiskanja pesti user posted image

Lana08 se ti že kar malo vleče, a ne? Upam, da ne bo treba več dolgo čakati user posted image user posted image user posted image . Naj bo porod čimlažji za oba.

Tisa ne vem kaj bi ti rekla. Malokdaj se zgodi, da se folikli tako ustavijo. Eni pravijo, da je možnost, da "zaspijo" in se ponovno zbudijo. To, da ti postopek podaljšujejo je kar dober znak. Držim pesti, da se zaspančki zmigajo user posted image user posted image user posted image

Mausika naša romatičarka user posted image . Pazi nase in na trombocite. Držim pesti, da se to čimprej uredi user posted image user posted image user posted image

Pika.po pa v boj user posted image  user posted image  user posted image . Saj veš kolk navijam, a ne user posted image

Aqua, Sonya, KT, Roži že gnezdite? Še malo pa gremo v Rim user posted image  user posted image  user posted image

Miklič moj dragi, kako lepo, da imata plane za naprej user posted image  user posted image  user posted image . Mislim nate in navijam, da se vama želja čimprej uresniči.

Vitači se nič ne javi? Upam na dobro obdobje.

Loremi deklica draga, če ne vidiš luči na koncu tunela izberi drugi. Vem, da se boš pravilno odločila user posted image

Tamalu kako ste mi vi?

Hedi? Sonček? Neodkrita? Alpog?

Pogrešane Zarja in Fidika? Pa Kruce in Gretka? Pa Naska in Tassi?

Pa...ufff mi že zmanjkuje. Opravičujem se neomenjenim. Rada vas imam vse!

Pri meni stvari laufajo. Seveda ne gre brez zapletov in stresa...držite pesti, da bo zagovor čez dober teden že za mano user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
4.6.2011 13:23:35   
sonček33
Žižek srečno!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
5.6.2011 8:14:18   
Tanja_Jes
Tete....bogatejše smo za fantka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša Lana 08 je rodila
(prebrala na FB), mislim da že v petek...
Čestitke družinica, da boste zdravi in naj vam bo še lepše kot do sedaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
5.6.2011 8:48:35   
KT
user posted image user posted image user posted image user posted image lana08user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke - veliko zdravja, veselja, lepih trenutkov, in še in še user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 5.6.2011 8:50:01 >

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
5.6.2011 9:24:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Tete....bogatejše smo za fantka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša Lana 08 je rodila
Čestitke družinica, da boste zdravi in naj vam bo še lepše kot do sedaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oooooooooo superca čestitke user posted image user posted image user posted image . Želim vam veliko zdravja in sreče

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2593
5.6.2011 9:25:24   
mismis
Tisa, uspešen UZ danes, želim ti da folikli končno začnejo rasti user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
5.6.2011 12:51:58   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Naša Lana 08 je rodila

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    čestitke, naj vam bo lepo

Neposredna povezava do sporočila: 2595
5.6.2011 12:52:33   
mausikaa
Tisa upam da so zrastli, sem mislila nate...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
5.6.2011 17:25:43   
srečica17
Lana08 čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Tisa,........naj zrastejo!!!!!!

Gigi.........še malo pa bo zagovor!!!!user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim lep pozdravček!

Me pa zanima, kdaj se dobi odgovor od komisije za bolniško. Še nikol nisem bila tok časa. Pri osebni zdravnici sem  bila 1.6., danes 5.6. sem točno en mesec na bolniški. Potem sva pa z med. sestro neki mutile z naslovi.....nov naslov pa star naslov........tko da zdej ne vem kam bom dobila. Glede na to, da na starem naslovu novi lastniki še niso vseljeni, se bojim, da mi prepozno pride v roke.
A če kličem mojo zdravnico bodo pa tud kej vedeli, a ne???? Verjetno tud tja pride odgovor iz komisije???
A to po pomeni, da moram bit doma?????? SKoz????? Kaj pa dopust, pa morje????? Sej bi itak šla sam do slovenske obale.......Kakšne so vaše izkušnje??? In kako postopate v času dogotrajnejše bolniške?????

Hvala za odgovore!!

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 5.6.2011 17:27:02 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
5.6.2011 22:41:30   
aqua77
Lana čestitke za fantka!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 2598
5.6.2011 23:18:30   
tisa116
Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke
Mismis,mausika,srečica,pika.po,sonja in ostale !!!!!!!
Hvala.dobro ste navijale.Se dogaja.
D:19,18,18,18
L so mnogi ampak cca 12
Jutri UZ.Mogoče stopka,moj jutri potuje...isšemo čimbolj poceni avion če se ne da punkcije povleči do petka zjutraj...
Katera ve kako je s tem?
Ma katera veze na adriji ha ha....
Pupe rada vas imam!!!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
6.6.2011 7:54:39   
mausikaa
No vidiš Tisa sej gre...kr tko naprej pa bo...
od kje pa rabiš let? kaj pa da zamrznejo plavalčke?

aja, pa dobro jutro vsem skupaj...ponedeljek je...

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

otroci
Siana

Koliko otrok si želite

1 (7%)

2 (40%)

3 (37%)

več (16%)

Število vseh glasov: 57

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!