|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
17.3.2011 10:10:36   
srečica17
Včasih je kakšna mala  dobronamerna laž (ali izmišljotina)......čist opravičena. Vse za dobro Oskarjauser posted image .
Hvala za spodbudne besede.....seveda sporočim kako pa kaj bom opravila pri Rešu......upam, da boste mele razlog za navijanje.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
17.3.2011 10:12:55   
lana08
Dobro deževno jutro, zajtrk sem pojedla in že gledam kaj bi še user posted image user posted image . Ta nosečnost je pa kar se lakote tiče čisto drugačna kot prva. Sicer je pa dobro da imam velik trebuh mi vsaj joške gor drži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj kaj bo to po porodu...

Vrtnica sicer nimam izkušenj z MB ampak mogoče pa res ne bi bilo slabo da gresta tja, ker naredijo veliko več preiskav kot kjer koli drugje.

Zarja tale user posted image  nikoli ne uboga, ko jo hočemo je ni, ko pa upamo da je ne bo se pa hitro prikaže smotka. Upam da bo tale za dolgo zadnja.

Vitachi saj so tudi dobre novice kdaj tukaj, samo res je da nas slabe toliko bolj potrejo, ker ne moremo čisto nič naresti, razen objemčkati in držati pestke da bo čimmanj slabih novic.

Hermy kako kaj spanje?

Tanja kje pa se vidve potepata?

Sonya na prvem mestu sta ti in tvoj sonček in če se ne počutiš dobro pojdi k svojemu osebnemu dr in naj ti odpre bolniško. Tako ti tudi dopust ostane za drugo leto.

Mišmiš super da sta žabici ok, naj tako ostane.

Gigi malo se že norca delajo glede moje bolniške s tem pa mi samo povzročajo dodatni stres, ki ga sedaj res ne rabim. K ima spet vnetje ušesk, sem se odločila da ne bom dajala ponovno atb (itak sem dobila ISTI atb kot ga je jemal že 10dniuser posted image ). Upajmo da ne bo slabše.

Roži ti si kar vzemi čas, tukaj te bomo vseeno podpirale in ti želimo da bo s fantkom vse u redu.

Srečica dobro opravi pri atu.

Pikapo kdaj ti začneš? oh kako površno berem...

Abra kako si ti? Kot je že Miši vprašala, na vidiku kakšen bratec/sestrica?

Aqua, KT trebuha rasteta?

Fidi, Naska, Tassi, Hope, Mikla, Mausi in ostale bejbe ste ok? 

lep deževen dan vsem

< Sporočilo je popravil lana08 -- 17.3.2011 10:19:45 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
17.3.2011 11:31:49   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hope kako ste? Lupčke tebi in L user posted image

Saj veš, v pripravah, še mal pa štart. Tak da ne pozabi na obljubljen kofetekuser posted image . Aa boš sploh kdaj ven iz te gužveuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
17.3.2011 11:43:02   
mismis

Srečanje: kaj pa če bi bilo za spemembo v četrtek? 31.03.? Saj ne bomo dolgo user posted image

meni odgovarja, samo moram še šoferja vprašati, če je frej user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
17.3.2011 11:46:28   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Srečanje: kaj pa če bi bilo za spemembo v četrtek? 31.03.? Saj ne bomo dolgo user posted image

če ni te lah jaz z našim "ababusom" pridem iskat user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
17.3.2011 11:48:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

če ni te lah jaz z našim "ababusom" pridem iskat user posted image user posted image

se bova zmenili user posted image , kako so deca?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
17.3.2011 12:00:34   
hedviga

se bova zmenili user posted image , kako so deca?

Zdaj spet za silo zdrava,v vrtcu... Tole prvo leto vrtca je res na hrbet kar se bolezni tiče, ,ma bomo preživeli. Sicer pa kar kravžlata mamine živce. Po novem celo naša do sedaj pridna Špela. ko jo prime, jo res ornk prime user posted image   Tko da ne vem, če je res boljše dve babe met kot dva fanta...user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
17.3.2011 12:02:42   
Abra
O Hope, a greste po sestrico user posted image user posted image user posted image sporoči, da bomo navijali user posted image

Sonya, vsake tok si sfehtaj kak teden bolniške. Mal pred nastopom porodniške je pa vseeno fajn it na off. Glede vrtca in varstva je težko karkoli reči, ker je zelo velika verjetnost, da vrtca sploh ne boš dobila .... mi smo ga šele v drugem letu. Če bi ga pa dobila se da najbrž tudi v vrtcu zmenit, da začne npr. že avgusta, ker je takrat manj otrok v vrtcu. Se da z ravnateljicami marsikaj zmenit. najbolje, da vprašaš v vrtec, kamor ga misliš vpisat.

Zarči tvoja user posted image pa zmer štrene meša, že boljš, da zamuja, ker bom v aprilu imela več časa za pestke user posted image Gimnastičarka je fajn, zdej je zdrava, je imela pa pred kratkim vnetje ušes in je bla prav boga. glede na to, da je bila prej 2 meseca zdrava, upamo, da smo za to sezono z boleznimi zaključili user posted image

Srečica, dobro opravi pri atu, nam je eno navihano pupo naredil user posted image

Mišmiš, ti bodo zdej še kar neki takih uz naredili, je kar fajn, da nisi tok v skrbeh. Dokler pa traja pregled, pa vem, kako nabija utrip .... dokler ne slišiš "uredu". Gimnastičarka je rada pozirala in imam še vedno njen profilček v glavi user posted image ko so mi jo po CR prinesli, sem user posted image skoz govorla, da je taka kot na uz user posted image pri CR ti manjka en kader, pa nisi ziher al je tvoja al ne user posted image Po bratca al sestrico pa ne bomo šli. Jaz se tega ne grem več, če bi slučajno ratalo au naturel ok (še nisem oddala vse opreme naprejuser posted image ) za postopke pa nimam več volje. Če ne bi bla že uradna konzerva bi si pustila še kakšno leto, tko pa nim več smisla user posted image Sicer bi pa radi prej vsaj kakšno noč v kosu prespali ..... HB sem jo dobro natrenirala in ponoči zahteva samo user posted image , dveh pa ne bi mogu rihtat user posted image user posted image
Za kile se pa ne sekiraj, pri dveh user posted image user posted image bodo ziher letele dol, bolš da maš mal rezerve za hude cajte user posted image

Gigi, jaaaa kavica user posted image gimnastičarka je pa še vedno bolj pr mejhnih in lahkih, ni po mami user posted image user posted image

Lana, pravijo, da je vsaka nosečnost drugačna user posted image lakoto mora vsaka doživet user posted image

Hedi helou, zdaj ste pa vi tut že 2 svečki pihnili, kajne?

madona, sem nakladala, se vidi, da se mi ne da delat ........... čao

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
17.3.2011 12:36:14   
mismis

Zdaj spet za silo zdrava,v vrtcu... Tole prvo leto vrtca je res na hrbet kar se bolezni tiče, ,ma bomo preživeli. Sicer pa kar kravžlata mamine živce. Po novem celo naša do sedaj pridna Špela. ko jo prime, jo res ornk prime user posted image   Tko da ne vem, če je res boljše dve babe met kot dva fanta...user posted image user posted image

če bodo babe po mami, bo itak cel hudič v bajti, če bodo pa po očetu, bodo pa pridne. zdaj pa vsi skupaj prekrižajmo prste, da bodo naše po očetu user posted image
me pa veseli, da ste zdravi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
17.3.2011 12:39:57   
mismis
Abra, škoda da ne greste po bratca ali sestrico, ampak ti najboljš veš kaj je zate dobro. V bistvu sploh ne vem, koliko pomladi šteješ, pa saj to ni pomembno user posted image  Za kg se ne sekiram, čim se bom po porodu sesstavila koliko toliko, vzamem mojega kužona in greva laufat in kile dol zbijatiuser posted image , ko bosta ta mali shodili bo pa itak cela  štala in bom skoz v dilemi katero prej lovitiuser posted image

Hope, jaz tudi pestkam user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
17.3.2011 12:55:09   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Po bratca al sestrico pa ne bomo šli. Jaz se tega ne grem več, če bi slučajno ratalo au naturel ok (še nisem oddala vse opreme naprejuser posted image ) za postopke pa nimam več volje. Če ne bi bla že uradna konzerva bi si pustila še kakšno leto, tko pa nim več smisla user posted image Sicer bi pa radi prej vsaj kakšno noč v kosu prespali .....

...kt bi  sebe poslušala...user posted image user posted image  še posebi zadnji stavek user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
17.3.2011 12:58:17   
hedviga

ko bosta ta mali shodili bo pa itak cela  štala in bom skoz v dilemi katero prej lovitiuser posted image

hehehehe user posted image  Pa en samo to, tudi nakvihtala se boš
Eto moje peste že maš... da bojo po očiju pridneuser posted image user posted image user posted image  pa lih prav še nagajive po luštni mamici user posted image user posted image

Abra, ja smo piiihaliiii user posted image dober mesec nazaj.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
17.3.2011 13:00:15   
mismis

ko bosta ta mali shodili bo pa itak cela  štala in bom skoz v dilemi katero prej lovitiuser posted image

Eto moje peste že maš... da bojo po očiju pridneuser posted image user posted image user posted image  pa lih prav še nagajive po luštni mamici user posted image user posted image

glede na to, da pa naše pupe že zdaj veliko raje brcajo zvečer ali ponoči kot podnevi, se mi zdi, da se lahko poslovim od prespanih noči

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
17.3.2011 13:09:53   
hedviga

glede na to, da pa naše pupe že zdaj veliko raje brcajo zvečer ali ponoči kot podnevi, se mi zdi, da se lahko poslovim od prespanih noči

upam da ne, to mene od vsega najbolj mulekulira. Ampak naša dva sta dala v trebuhu ponoči mir...čudno..

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
17.3.2011 13:32:21   
Abra
Mišmiš, jaz sem ob zadnjem RD postala uradna konzerva user posted image še zbolela sem takrtat tkooo, da sem očitno res zarostala user posted image user posted image user posted image k si enkrat načet, te otroški virusi začnejo fejst napadat user posted image user posted image user posted image

Sicer so pa pupe očijem podobne, za karakter si jo pa midva podajava user posted image

Hedi, a sploh še kak otrok ponoči spi, al so to sam naši user posted image user posted image user posted image no, jaz sem že v nosečnosti zeloo slabo spala, mogoče mi je pa to že napovedovala user posted image MIši, držim pesti, da bodo tvoje pridne pupe, kot iz kataloga user posted image Sicer pa v buklah pravijo, ko spi 5 ur kosu, prespi celo noč user posted image

Jaz danes nisem nč pametnega nardila ... spet bo treba ponoč prnašat ... al je spet kej v luftu???

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
17.3.2011 13:37:57   
mismis

Jaz danes nisem nč pametnega nardila ... spet bo treba ponoč prnašat ... al je spet kej v luftu???

aha, luna bo čez vikend user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
17.3.2011 13:39:33   
hedviga

user posted image Sicer pa v buklah pravijo, ko spi 5 ur kosu, prespi celo noč user posted image

ja škoda k je to lih tistih 5 ur od recimo 19:30 do 00:30 user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
17.3.2011 13:44:35   
pika.po
Madona ste dans pridne. Ste naklofale, da sem se komaj čez prebila. Kot v dobrih starih cajtih user posted image
Vidim, da so največje klepetulje iz ilegale prilezle. user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
17.3.2011 13:49:57   
pika.po

Aha in to za zelooooooooooo dolgo user posted image Heh, boš lahko z njimi skupaj še žurat hodila. Ker če jih boš doma čakala tak al tak ne boš spala user posted image Tko da, dober dan neprespane noči user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
17.3.2011 14:07:00   
pika.po

Pika.po saj 31.03. ne delaš popoldan?

Može user posted image

Ne, ne delam popoldan. Razen če mi kaj tik pred zdajci ne zakuhajo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
17.3.2011 14:09:46   
pika.po
Pupe moje vsem en lep dan. user posted image

Grem zdej enega luškanega, malega fantička crkljat. Wiiiiii user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
17.3.2011 14:26:24   
neodkrita
OOoo kolk ste napisale, pridne!!!!
Pa tudi slabo novičko sem prebrala. Roži pestke za fantiča in žal mi je za pupouser posted image user posted image
Vsem nosečkam lepe želje, da čim bolj na komot prigurate do konca hehehe.
Tiste, ki pa še čakate na ta veseli dan, da zagledate user posted image user posted image , naj vam najhitreje mine do uspeha.

Pri meni kot vedno nič novega! (Kuča-posao hahaha)

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
17.3.2011 14:43:19   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Madona ste dans pridne. Ste naklofale, da sem se komaj čez prebila. Kot v dobrih starih cajtih user posted image
Vidim, da so največje klepetulje iz ilegale prilezle. user posted image

tole najbrž ni letelo slučajno name??  user posted image user posted image user posted image user posted image Al pa na Abro? user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
17.3.2011 15:15:04   
pika.po
Tud slučajno ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
17.3.2011 15:38:20   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Pika.po saj 31.03. ne delaš popoldan?

Može user posted image

Ne, ne delam popoldan. Razen če mi kaj tik pred zdajci ne zakuhajo.

Jaz pa 30.3. ..v sredo, delam v Ljubljani do 19.00....a bi bilo narobe, če se premakne še za en dan? Samo vprašam, če je možno, bi se spotoma ustavila, ko končam.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?