|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
17.3.2011 16:06:42   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

O Hope, a greste po sestrico user posted image user posted image user posted image sporoči, da bomo navijali user posted image

Nisem to mislilauser posted image , bomo pa spotoma in sčasoma tudi to sprobaliuser posted image

Ti abra, daj mi povej kak si ti to natrenirala tvojga in malčico za nočne obiske. Pa sem mislila, da še samo mi ne spimouser posted image .

Mišmiš ti pa se ne sekiraj že zdaj, naš je v nosečnosti vse noči prespal, zdaj pa smo vsega skupaj šele ene 6 noči prespali, pa še takrat nas je ob 5 dvignil pokoncuser posted image . Tak da imaš še vse šanse, da se zdaj ponoči zmatrata, in bosta po porodu ponoči počivaliuser posted image user posted image

Vsem lep konec tednauser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
17.3.2011 16:40:13   
hermy1
O, mad*** in ravno na četrtek ve tolk klepetate user posted image user posted image user posted image !!...ko se midve potevava...včeraj, ko sva bli ves dan sami in dež in sva do poštnega nabiralnika hodili na sprehod, pa nič user posted image !! Komaj sem vse prebrala, za komentirat bo sigurno zmanjkal časa, ker ne verjamem, da bo tako dolg pridna tle na tleh!!

V glavnem vsem hvala za vprašanje user posted image , zlate ste....mi spimo že skoraj idealno (po knjigi res že celo noč - pet ur v kosu), posebno, če se doji samo enkrat, kar nama kar uspeva user posted image user posted image user posted image !! Zdravila očitno pomagajo user posted image !!
Sicer sem pa vedno v skušnjavi prilepit kakšno slikico user posted image , pa mi je potem grozno težko, da bi se takole  "hvalila"...tukaj pa vsake toliko časa toliko bolečine...vedno si mislim, da vsem tem puncam verjetno ni lahko, ko dam slikico gor. Je bla pa res (vsaj meni user posted image ) čudovita pika poka za pusta user posted image !!

Če vmes tv gleda, pol pa še da mal miru user posted image !!
Hedi, pupe ravno tko znajo bit lumpe...posebno, če imajo dobrega učitelja user posted image !!

Men je za srečanje vseen, mogoče še boljš, če ne bodo petki, ker bomo počasi začeli na vikend hodit in ne bom mogla vedno pridet user posted image !! Mismis, tokrat še ne vem, koliko bom uživala, ker je v medvedovi deželi mraz kot pri norcih, tko, da pravzaprav še razmišljam, če je pametno, da greva. Ker hiša bo kar nekaj časa rabla, da se segreje. Sicer mi  je pa tam res lepo, mir, še ure nimamo, kaj šele TV.

Sonja, kolki nas v teh letih res že bolijo, posebno, ker si boš potem (ko boš na bolniški) lahko kakšen pilates  privoščila user posted image !! Je super res!! Priznam, da mam ob petkih muskelfiber, ampak je pa vseen dober občutek.
Mi gremo maja po nekaj...koliko se bo treba prilagajat, se bo pa še videlo. Prej bo pa treba še dojit nehat user posted image user posted image user posted image . Jokala bo verjetno še najbolj mami!

Zdej pa res šibam...se javim zvečer, ko bo spala!!! Lubčke vsem!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
17.3.2011 19:46:03   
srečica17
Danes sem bila pri atu Rešu in sem zelo vesela. Že takoj pri naslednji M grem v IVF postopek, začnem se špikat......je reku da je dal ornk dozo 4X Puregon.......pa Orgalutran.....(če sem prav napisala)
Kaj to pomeni še ne vem......v glavnem začnemo v začetku aprila.....ko pride M. Je pa danes, 12.dan ciklusa videl v desnem jajčniku folikel 17,5 (ne vem česa)??. endometrij pa je rekel, da je mal tanek 6mm......grem si takoj krvomočnico skuhat.
Vsem lep večer!

P.S. Aja.....pa spermiogram je tud OK!!!!user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
17.3.2011 20:28:25   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Danes sem bila pri atu Rešu in sem zelo vesela. Že takoj pri naslednji M grem v IVF postopek, začnem se špikat......je reku da je dal ornk dozo 4X Puregon.......pa Orgalutran.....(če sem prav napisala)
Kaj to pomeni še ne vem......v glavnem začnemo v začetku aprila.....ko pride M. Je pa danes, 12.dan ciklusa videl v desnem jajčniku folikel 17,5 (ne vem česa)??. endometrij pa je rekel, da je mal tanek 6mm......grem si takoj krvomočnico skuhat.
Vsem lep večer!

P.S. Aja.....pa spermiogram je tud OK!!!!user posted image

superca user posted image user posted image user posted image

pa folikli so v velikosti mm, glede na tvojo velikost lahko pričakuješ čez kakšne dva dni ovulacijo user posted image , potem pa akcija

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
17.3.2011 20:44:49   
hermy1
Srečica, super user posted image  user posted image  user posted image !! Ata je res hiter!!

Lana08, ti si pa že v tridesetem!! Naj se K. ušeska čim prej pozdravijo!! Ja, tisti na komisiji so res svojega dnarja vredni, sem se jest tud kar nekaj presekirala...pa se ne splača, ti povem, niso vredni!

Tanja, kaj si kar v toplicah ostala user posted image ?? Ja, sej jest bi tud user posted image !

Abra
, še dobro, da mamo net, kadar ni delovnega zagona, a ne user posted image ? Men je največkrat prišel prav, ko me je kaj zoprnega čakalo.

Mismis, podobne bodo atiju, da ni dileme od koga so...značaj je pa drugo user posted image !! S pupami je res užitek...jest se spomnim mojih dveh, ko sta bili mali in sta se v sobici igrali...to ju je bil užitek poslušat, ko sta čebljali user posted image !! O kilah pa rajš ne bi!

Roži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Vitachi, čim več "sončnih" dni!

Pika.po, Zarči, FIdka, Tassi, Naska, Kruce pozdravčki!

user posted image pridno božat buške, pa naj ne nagajo preveč (vsaj ne ponoči user posted image , da se mamice naspijo)!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
17.3.2011 20:45:48   
srečica17
Aha mm.....hvala.....
Ja, je reku, da nej bi bla kmal O........sej sem tud že testirala.....pa je bla 14.dan. Pa M mam čist točno na 28 dni.....TKO DA.....akcija jaaaaaaaaaa
Sam zdej razmišljam,,......k je reku na dva dni......a dons tist vela k je mogu moj dat spremo pregledat za spermiogram.....a zdej je treba 2 dni čakat?????user posted image
Rečte, da ni trebauser posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
17.3.2011 20:50:55   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Aha mm.....hvala.....
Ja, je reku, da nej bi bla kmal O........sej sem tud že testirala.....pa je bla 14.dan. Pa M mam čist točno na 28 dni.....TKO DA.....akcija jaaaaaaaaaa
Sam zdej razmišljam,,......k je reku na dva dni......a dons tist vela k je mogu moj dat spremo pregledat za spermiogram.....a zdej je treba 2 dni čakat?????user posted image
Rečte, da ni trebauser posted image user posted image

Sej jo je pri atu pustu, a ne? Ne pri/v  teb! Tko, da kar akcija...včasih je treba pa tud zarad užitka user posted image user posted image user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 1557
17.3.2011 20:55:44   
srečica17
Spremo jauser posted image .......oprostite napačauser posted image .

Ja sej je že čas......k zdej sem se mogla temu užitku par dni odpovedovat!!!!!
So rekl, da mora bit spolno vzdržen 3 do 4 dni preden da spermo!!!
Pa je ata Reš reku, da bi blo dost 2 dni......kok so naju za.....frknluser posted image

Zdej bomo vse nadoknadl.....user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
17.3.2011 21:08:54   
gigi1
Uff ste načvekale user posted image . Pridne user posted image  user posted image  user posted image

Srečanje: dejmo še Kruceta počakat, pa se uskladimo. Torej Lani najbolj odgovarja 30.03.? Kako ste ostale s tem datumom?

Hope saj kar ni konca gužvi user posted image . Pa še D od diplome nisem napisala user posted image . Najboljš, da se kar zmeniva za en dan user posted image

Abra me bomo pa poleti, ko bo sonček user posted image

Lana08 a paziš pri kopanju, da mu ne gre voda v ušeska? Jaz sem kot otrok grozno trpela zaradi tega. Pol sem se naučila plavat k račka user posted image , se umivat tako,  da mi voda ni šla not in se je nehalo.

Hermič user posted image  user posted image  user posted image  za skoraj prespane noči. Super, da pomaga user posted image

Srečica user posted image  user posted image  user posted image  za dober deal z Atejem. Veselo na delo...akhm user posted image .
Po tem kar si napisala sklepam, da bo kratek protokol, ker je Orlagutan proti predčasnem pokanju foliklov. A si ti ta mesec jemala klomifen? Oz zadnjih nekaj mesecev? To je lahko vzrok za tanjši endometrij. Če ne - je lahko to vajin problem in glej, da boš pridno pila krvomočnico (sploh v času postopka).

Hedi mulekulira? user posted image  user posted image  user posted image  Kje jih pobiraš? user posted image  user posted image  user posted image

Lupčke vsem - grem se še mal sekirat, kdaj bom do penzije prilezla user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
17.3.2011 21:17:57   
srečica17
Ne, klomifena še nikoli nisem jemala.
A krvomočnico lahko pijem cel mesec???? Do naslednje M ane???????
Sem si pa zdele kopirala in sprintala vse napotke glede prehrane in vitamisnkih dodatkov.....pa bom jutri študirala.

Ja res sem bila prijetno presenečena nad dr.Rešom.........to je pa res akcijaaaaaaaa........nisem si mislila, da bo tako hitro potekalo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
17.3.2011 21:20:28   
gigi1
Srečica krvomočnica sicer ni moje področje. To ti bo Miši bolje vedela povedati. Če se prav spomnim in po moji zdravi logiki se pije do ovulacije.

Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.3.2011 21:24:31   
srečica17
Aha hvala.......torej je ne bom zdej pila.....ker sem tik pred O.
Mogoče bo pa še miši kej dopisala.
JOj.......kok sem vesela k se lahko tukaj z vami posvetujem......tole res pomaga.
Upam, da vas bom še u resnic spoznala. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.3.2011 21:41:19   
mismis
drži krvomočnica se pije od zadnjega dneva M pa do ovulacije oz. punkcije. Jaz sem jo pila v kombinaciji z čajem iz malinovih listov, in sicer tako da sem zvečer skuhala čaj, ga zjutraj prelila v plastenke in ju počasi pila po požirkih čez cel dan.

Piješ pa vsakega čaja po eno čajno šalico, ne več, ker lahko hitro preveč zadebeliš endometrij, to pa tudi ni dobro. Ko je endometrij debeline nekje 11 mm prenehaš s pitjem OBEH ČAJEV, itak se bo sam debelil še naprej.

pa veliko sreče

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.3.2011 21:46:30   
ledenka
o, a bo srečanje user posted image  če se dobite ob 18h, vas prideva z M še mal pogledat user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.3.2011 23:37:40   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Srečanje: dejmo še Kruceta počakat, pa se uskladimo. Torej Lani najbolj odgovarja 30.03.? Kako ste ostale s tem datumom?

Hojla! V čast mi je......
Tedaj sem nočna s. z lulčkom in seveda mam čas do osme

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 17.3.2011 23:38:19 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
18.3.2011 6:37:20   
srečica17
Hvala mismis, glede na to, da imam jutri O mi ta mesec ne pride v poštev......pa naslednega.....tik pred punkcijo.

Hvala vsem za informacije......Bom sledila kdaj je srečanje, mogoče mi uspe prit, da se vam še osebno zahvalim!!1user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
18.3.2011 8:32:50   
Abra
Dobro jutro!
Danes obljubim, da ne bom cel dan tle visela user posted image user posted image user posted image me čaka zelooo naporen dan .... bom upam zvečer odgovorila, če ne bom dol padla user posted image

Kavico bo najbrž mišmiš postregla, jaz vam želim lep dan. Petek je!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1567
18.3.2011 8:43:28   
gigi1
Jutrčka

Evo kavice user posted image

user posted image

Srečica saj veš, da je treba domačo nalogo narest user posted image

Na srečanje bom jaz težko pred 19.00 prišla. Bom videla kakšna bo situacija tisti dan.

Želim vam lep petek user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
18.3.2011 8:58:32   
zarja1
Čvekulje čvekaste...user posted image user posted image user posted image
vse prebrala, skor vse pobrkala al pa pozabla.....user posted image

Jutro!!!!! In to petkovo jutrooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
18.3.2011 8:59:15   
zarja1
Srečica, vso srečo ti želim user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1570
18.3.2011 9:04:18   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Srečica, vso srečo ti želim user posted image user posted image user posted image

Hvala zarja.....tudi tebiuser posted image ......sej ti greš tudi kmalu v postopek,.....če nisem vse pobrkala tudi jaz.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
18.3.2011 9:12:12   
mismis
dober dan,

evo 3 user posted image  se javljajo. Za nami čisto neprespana noč s pogostimi obiski WC-ja, kot kaže je spet ena user posted image  najdla mesto na mojem mehurju.
Srečanje, midva imava 30.3. čas, res pa da šele proti večeru, ker naš dela, potem mora pa še kužija peljati na sprehod. Mogoče ima pa jutrišnja polna luna že neka vpliv na nas, tole moramo še preživeti

Žižek, na izi si ga vzemi, hvala za kavico in dobre želje za vikenduser posted image

srečica, pa naslednji mesec user posted image

teddy, ti si čisto zbegana user posted image user posted image  kako nam kaže

Kruce, lepo te bo spet videti

Lana08, šele sedaj videla, ti si že v 30. tednu, lepoooooooo iz ta hudega ste venuser posted image

Hermy, torej danes že potujete med medvedke?

tamalu, a ste že nazaj iz toplic?

Abra, uživaj današnji dan pa lep vikend z gimnastičarkouser posted image

lep vikend vsem ostalim, grem probati še malo zadremati, priznam prav nevoščljivo gledam mojega kužona, ki čisto na izi leži in drema pred kaminom, težko pasje življenje a ne user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
18.3.2011 9:36:57   
gigi1
Roži danes pa dobre misli v nekoliko drugačni obliki user posted image . Da nam vsem polepšajo dan user posted image

Naučio sam. Najbolja učionica na svijetu pod nogama je starije osobe.
Naučio sam. Ako mi samo jedna osoba kaže "uljepšao si mi dan" uljepšala mi je dan.
Naučio sam. Usnulo dijete u naručju najmirniji je osjećaj na svijetu.
Naučio sam. Biti dobar mnogo je važnije nego biti u pravu.
Naučio sam. Uvijek mogu moliti za nekoga, ako već nemam snage pomoći mu na drugi način.
Naučio sam. Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svatko treba prijatelja s kojim se može glupirati.
Naučio sam. Ljubav, ne vrijeme, liječi sve rane.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
18.3.2011 9:39:36   
gigi1
Mišika user posted image  za neprespano noč. Upam, da ti rata sedaj "not prnest". Lepo pančite user posted image

Abra upam, da ti rata vse postoriti. Tudi mene čaka kar pester dan user posted image

Zarči lubek kje je tvoja tetka smetka?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.3.2011 9:40:09 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
18.3.2011 9:52:02   
aqua77
Morgen...

Uf, kolk napisanga... user posted image user posted image user posted image user posted image  Itak sem vse pobrkala, ker vas je blo tolk v akciji... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se na hitro moja pozabljiva nosečniška pamet spomne je srečanje - probam pridrajsat in se bom prilagodila datumuuser posted image ker vas že en let nisem vidla!!! user posted image

Roži veljajo še vedno dobre bisli in pozitiva do konca!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žižek berem čist na bizi pa še diploma jo mori!!! Žižek dej mal se vmes oddahni, dol se poč na kavč pa kakšen tvo športivo program poglej... user posted image  Ne se mi preveč naprezat, to ni dobr za zdravje!!! user posted image

Pol je blo nekaj debate o nočnem spanju, v trebuhu in izven njega! user posted image user posted image user posted image  Jaz iz lastnih izkušenj lahko povem, da dokler je dete v trebušču je božji mir, ko pride ven se muke začnejo. Naš se je do tretjega leta dojil - najrajši ponoči, rezultat je bil da sem imela občutek, da se nikoli v življenju ne bom več naspala... user posted image user posted image user posted image  

Kile - nehvaležna tema. Pri nas je blo tako, da so šle same stran zaradi dojenja in bistveno nižjih let na števcu kot sedaj. V bistvu so šle še krepko v minus, tako da nisem preveč zdravo zgledala... user posted image

Kopanje in ušeska, jaz sem po starinsko malemu zatlačla vato v ušesa, če je bil zunaj fejst mraz in pri čofotanju. Po moje pomaga... user posted image

Krucek je spet na nočni! user posted image  Drži se nam dečko!!! user posted image user posted image

Sonja, ti priporočam tudi jaz, da nafehtaš kakšen teden bolniške, ti bo pasal... Križ je pa idealen izgovor!! user posted image user posted image

Lanči je pa že pri cifri 30!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Mater ko gre hitro cajt drugim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Superca, jaz tud koooooomaj čakam da bomo tam. Sej se skoz trudim bit pozitiva in sproščena sam je vedno nek črviček, ki kar gloda... user posted image

Kerga sem še pozabla??? Veliko vas, ne dvomim... user posted image

Gretka naša, kako počutje??? user posted image Pejt mal ven na sončka pa med dobre ljudi, da boš boljš volje ker vem, da so te zadnej novice čist potolkle... Rade te mamo vse kle!!!user posted image

Mišek in tedike a šlafate že drugo rundo??? user posted image user posted image  Jaz zadnje cajte obvezno do 10! Ne morem prej iz postlje, danes sem izjemoma bla auf že ob 7 in mi ne paše preveč!!! user posted image user posted image

Mi je ušlo ime, sam vem da je bla debata o eni prelepi pikapoki za maškare! Jaz bi jo z veseljem vidla, pa mislim da ostale punce tudi!!!!user posted image

Evo me je ravno klicala prijateljica, šibava na kafe, tako da se grem vržt v neko civilno obliko in šibam... user posted image  

Ostalo, kar sem pozabla še pokomentiram kasneje...

aquič ma vas rad... user posted image user posted image user posted image  

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?