|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski biseri 2009
11.3.2011 21:08:26   
Lenč.i
IZVIRNO SPOROČILO: summmer725

Ojla bejbe, vidim da ste vse na FB-ju. Super tudi jaz bi prosila če mi katera pove kako vas najdem. 


Meni je pomagala *nivea. Pošlji ji ZS, ti bo prej pomagala. Saj pride tudi sem, ampak izgleda, da ne vsak dan.

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Decemberski biseri 2009
16.3.2011 9:46:53   
vijolca
Ojla, punce!
Jaz vas tudi že malo pogrešam... A to mate kakšno skupino na FB al kaj? Jaz sicer profil imam, ampak takega bolj osebnega s podpovprečnim številom prijateljev. Brez zamere, ampak tega nisem mislila spremeniti. Ne vem pa, kako je s skupinami, mogoče bi se lahko tako zorganizirale (mogoče ste že)? A drugače ste se kar preko frendov našle?

Drugače pa gre naš Eriki relativno dobro, še vedno dosti oboleva, mogoče kakšno hrano več je, energije ima pa za tri. Aja, pa tudi pomensko že kaj pove, najnovejše je AMA AMA MAMA, pomena ne rabim razlagat, ne? user posted image Njena najpogostejša beseda pa je TODLE-DODLE user posted image , vsemu tako reče in pokaže kaj bi imela.

Pa lep pozdrav!

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Decemberski biseri 2009
16.3.2011 10:02:17   
Lenč.i
Vijolica, na FB je ustvarjena skupina teh, ki smo bile prej tukaj. Kot sem že prej napisala, je meni pomagala nivea. Piši ji na ZS, je zelo prijazna in ustrežljiva. Je pa tam vsakodnevna dolga, zabavna debata.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Decemberski biseri 2009
16.3.2011 19:57:34   
Momtobe
punce eni od nas pošljite ime in priimek na PM in se vas bo dodalo v skupino. ;)

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Decemberski biseri 2009
27.3.2011 17:52:16   
*nivea
ojla
to grozno vreme danes me ubija. komaj gledam, nevem če je kriv premik ure al kaj. najraje bi zaspala zdaj kar takoj user posted image

taja mi danes že drugo rundo spi. sem jo morala dat spat, ker je bla taka tečka, da do večera ne bi zdržala user posted image

tincy kako si? pripravljena na bebico?

tintara kako pa kaj tvoji škratje?

ostale so itak na fb, tak da po drugih ne bom nič vprašala

lepo se mejte

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Decemberski biseri 2009
27.3.2011 20:01:37   
Tincy90
Nivea našo je tud tale ura zmešala, je šla šele ob 5ih popoudne spat in je spala do 7ih. Ne vem, kdaj jo bom zdj spravla v postlco.user posted image

Glede nosečnosti pa, jaaaaaaa use je že ready sm baby odlaša.user posted image od učeri naprej smo donošeni tko da zdj pa reeeees lahko grem že enkrat kr je mučno tole.user posted image user posted image kako pa pr vas? Bo hmal kak plusek?user posted image user posted image



_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Decemberski biseri 2009
28.3.2011 13:44:11   
*nivea
ojla

ja, verjamem da je mučno tole čakanje na dan d. naj se mali čim prej odloči priti na svet,saj ga tu tolko vsega čaka, a ne?
v prvo si rodila pred ali po roku?

ja, taja tud včeraj komaj ob 22h šla spat. je kar norela in norela. sem jaz skoraj prej zaspala user posted image ponoči je pa tud neka tečka bla, samo se je obračala, pa stokala user posted image ob 7h sem ji podturila mlekeca pa sve spale do pol desetih! neprecenljivo user posted image

sedaj mi je pa že tudi šla spat, ob enih, pa da vidimo kako dolgo bo ajala.

plusek? nega ga še.. zaj čakam M, pa te začneva na bebiju, ker hočemo letnik 2012user posted image mo vidli če de ratalo user posted image

čao

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Decemberski biseri 2009
28.3.2011 23:21:19   
tintara
OOO, kaj jaz vidim. Nivea, ti si asica, veš. kljub temu, da ste skoraj vse na Fb, si tolko dobra, da prideš še sam naju mal povprašat kako sva. Tincy, se bova kaj več javljali ali bova še čakali na pozive?

V glavnem, mi smo v redu. Jaz imam porodniško še tri dni, potem pa grem očitno na borzo. Hm, najprej mi je bilo to v redu, ker sem mislila, da me v službi rabijo, pa nisem imela vrtca, pa sme mislila, da bi bilo čisto fino za kak mesec podaljšat, pa it npr maja delat. No, zdaj se je pa izakazalo (vsaj mislim, glede na zadnja dogajanja), da ni denarja zame na firmi, no zdaj mi je pa mal manj všeč. No, bomo že par mesecev, sam nekak že razmišljam, kako bi se kam prekvalificirala, ker z mojo izobrazbo ni ravn velik ponudbe.

No, pa sem zamorila. Bolj sicer samo sebeuser posted image , glede na obisk tu, pa vseeno.

Tincy, želim ti en fajn porod, pa zdaj ko ste donošeni lahko čez kak teden pridete ven, kajne. OOO, pol bo pa nova štručka, super.

hja, midva sva včeraj naštudirala, da bi mogli hit še enga imet, potem sem pa upravičena do plačila prispevkov od države (minimalni, pa vseeno) in lahko do 6 leta ostaneš doma. Ma ni hudič, da v tem času službo najdem.

No, takole. Imejte se...

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Decemberski biseri 2009
29.3.2011 14:25:47   
Tincy90
Jooj, nivea, z veseljem bi ga zdj tkoj porinla vn na svet, sm kaj k on kr vztraja notr.user posted image Alisa je bla do konca v all inclusivu, en tedn čez rok in so mi ga mogl sprožt, sm bla našopana z umetnimi, juhu ja, not.user posted image upam, da pr tamalmu ne bo tko kr pol sm že rekla, da ne bom mela nobenga otroka več, če me misljo skoz z umetnimi filat pa do konca čakat.user posted image

Ja tintara, edine sva najbrž res k prideva še sm, men je še zmer fajn tuki in jaaaa, nivea najboljša si! Pridna, da nisi pozabila na stare članice tega foruma k smo ostale tuki.user posted image user posted image midva z mojim mava dogovor, da nisva nikjer na netu (ne FB, ne Netlog al pa kej podobnga) zto je tko.user posted image tko da tintara js se z veseljem več javim tuki, sm da ne bom pisala monologe.user posted image   hvala za lepe želje, upam, da bo tale porod bol ekspresen kot prvi in ja, kot sm že rekla, da bi se začelo dogajat samo od sebe, me zanima kako je recimo, ko ti voda odteče al pa da dobiš svoje popadke pa tko.user posted image

Ja, tintara pol pa hitr še enga baby-ja naštimat ne.user posted image user posted image js že komi čakam na novo mejhno štručko, iiii, k bo tko mini pa vse te male rokice pa nogice, hihi.
Če pa ne bo nič s to varjanto, ti pa želim, da najdeš neki pametnga za delat, to je sicr v današnjih časih bol težko, ampak upam, da boš neki našla s čimer boš zadovoljna.user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Decemberski biseri 2009
29.3.2011 21:58:40   
tintara
Evo, da ne bo monologov! Tudi meni je smotano pisat sama sebi, tako da te čist zastopim.

Tudi jaz nočem na FB. Mi gre že na gmailu dost na živce, k mi nekdo bere oz preletava maile. Ker sicer ne bi bilo možno, da se mi ob strani pojavljajo reklame za tisto kar jaz berem v mailu (npr. o nogometnem klubu, pa o kuhinji, pa o toplotni.... ) Vse sorte. Edin zadnjič sem dobila zraven reklamo za povečanje prsiuser posted image , no, o tem pa nisem imela nobenega mailauser posted image .

Ja, četrti otrok. Hm, saj bi, sam k se mi zdi, da sem že kar nekaj sreče pokurila stemi tremi. Saj če bi bilo vedno vse OK in vse lepo in prav, sam... 3x carski rez, dva otroka v intenzivnoi zarad prenizkega sladkorja (res da je prehodno, sam takrat ti gre pa kar precej živcev), Vane še nedonošen... Ma, kako si sploh upam pomislit... Ampak bi, veš. Takloj zdajle, zdaj se mi zdi, da je Vane že ven iz dojenčka in je že fajn dečko. No, saj je bil tudi prej, ampak saj veš kaj mislim.

Jaz sem pa začela projekt odvajanja od dojenja. Do zdaj je 4x lepo zaspal, ponoč mu pa še mal dam (1x), da se mi mleko počas neha delat. Konec tedna grem pa naslednjo fazo, torej čisto brez. Zaenkrat gre veliko bolje, kot sem pričakovala.

Glede umetnih pa takole: saj ni tolko važen porod, vsaj upam. Jaz namreč po treh porodih ne vem kakšen sploh zgleda popadek, vsaj tak orenk, sem imela sam tiste čist blage, pol smo pa že šibal na CR. Sam če sem čisto poštena, priznam, da imam drugi porod v najlepšem spominu. Takrat so mi namreč prinesli hčerkico v roke in sem jo takoj videla, ker me niso tolk zafiksal kot sicer. Bolel je res k hudič, ker sem bila brez protibolečinskih (do intenzivne sobe), sam se je splačalo.

Oooo, pa kaj zdaj meni tile porodi po glavi rojijo????

Ajde, raje neham. Drži se, komaj čakam na kako fino novico od tebe.


(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Decemberski biseri 2009
29.3.2011 22:29:00   
Tincy90
Ooo, a vi se še dojite?? Lepo! Pr men je tamala že okol 6.mesca nehala bit pr men, kr naenkrat ni več hotla joške tko da smo pol nadaljeval z AM, pol hmal pa tud že z alpskim+vodo. Zdj pa tud upam, da mi bo dojenje zlaufalo kot pr tamali, s tem da bi rada dlje dojila, če bo naš fant to le hotu.user posted image

Js sm si pa na netu ogledala posnetek carskega in ti priznam, da bi me blo prov strah ga met. No, sj lahk ga še zmer mam, če slučajno pride do kakih zapletov, ampak upam, da ne. Pa pol okrevanje...sm dost slišala od drugih, da so jih pol šivi ful bolel. Mene so tud šivi spodi bolel ful, sm bla prov boga par tednov od poroda. Upam, da v drugo ne bo nobenga rezanja al pa kake razpoke, bog pomagi. Ampak, ko tko po drugi strani pomislm, vse za naše otročke, ne.user posted image mamice smo itak že same po seb se mi zdi ena taka vsemogočna bitja, da je joj hehe.user posted image bomo vidl kako bo...

Vaaaa, 4 otroci...mene že tko fascinirajo mamice s 3, ampak s 4 pa tok bolj, res svaka čast takim.user posted image js upam, da se nam rata enkrat u bližnji prihodnosti preselit na večje al pa clo v kako hiško, da bi mela tud 3 otroke. Mi ni lepšga na vsetu kot to, ko vidš kaj sta dva sposobna nardit. Pa k tko poslušam od kolegic ja pa ni dnarja pa blabla, mislm js sm že dost pr seb doma poslušala kak "strošek" sm, haloooo, a maš otroka zto, da ga boš meu rad pa da bo ostalo neki po tvoji smrti (tvoja lastna kri, rod,...) al da se boš neki znašov na nekoga...nvem kaj eni tolk jamrajo pa gledajo sm čez denar, ko omenš otroka...no, nima veze, js vem d nism taka pa tud ne pomen zdj to d se kopamo v denarju, ampak da se da shajat tud, če ni tooooolk keša, js pravm če je ljubezen, razumevanje, spoštovanje maš use, tud denar pride na vrsto...

Ok, zdj sm pa kr neki zabluzila madona.user posted image

Oh, sj naša je tud že prava babnca, čeprov po kilah in videzu je bolj med suhicami se mi zdi. Pa nč zato, važn d je zdrava.user posted image pr nas pa mamo projekt kako bi več jedl.user posted image res, učasih mi poje took mau, js nvem kaj je to. Kolk obrokov ma Vane? Pa sploh noče jest, če ni taka hrana, da je ona ne more prijet, skoz bi sama jedla z rokicami.

Tolk za dans, zdj grem pa sm še zalegnt, me ta velik trebuh prov matra.



_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Decemberski biseri 2009
31.3.2011 21:16:13   
Lenč.i
No, še jaz na kratko. Tintara, bravo za tako dolgo dojenje. Jaz bi tudi, ampak moja ni hotela več vlečt. Je imela pri dobrih desetih mesecih dovolj, jaz menda pa premalo. Ko takole pišete o novih članih, je tudi mene prijelo. Sem danes videla fantka, starega kakšen teden in se mi je zdel tako majhen. Joj, kako hitro pozabiš. Pa še mojo majhno pikico - si res ne predstavljam več, kako majhna je bila.
Tincy90, jaz sem imela carski rez, pa je bilo okrevanje čist OK. Nič posebnih bolečin, rana se je hitro zacelila. Kje si pa gledala na netu posnetek CR? Jaz bi tudi to pogledala. No, želim ti brezbolečinski porod. Pa javi se, ko prideš domov, da tudi mi izvemo, kako je.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Decemberski biseri 2009
31.3.2011 21:41:47   
*nivea
večer

Tincy, jaz sem tud mela CR in je blo okej. šivi so se hitro zacelili. edina težava je bla, da sem tak dooooooooooolgo morala biti v bolnici. sem rodila v pondeljek popoldan, in komaj v soboto sve šle domov...kriza.. samo je pa fajn blo to, da sem mela super cimro in to nekak odtehta vse skupaj user posted image

tintara kako pa to da si mela vse tri porode CR?
saj jaz bi tudi takoj bla za cr ce bi bla pred porodom sedaj. samo to dolgo "pacanje" v bolnici mi potem ni okej.
ja, pa se vprasanje - koliko časa mora miniti da lahko po CR spet zanosiš? zdaj že lahko , ali?

ja, držim pesti da vama rata še eno babo narditi user posted image glede službe pa user posted image
jaz sem na zavodu. glede varstva je okej, ker je vsaj taja doma in smo zdravi..
sicer pa zadnje case smo nonstop zunaj. itak če je pa sonček..

lepo se mejte, tincy ti se pa še kar javi, da vemo da si še 2v 1

lahko noč

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Decemberski biseri 2009
31.3.2011 22:21:03   
tintara
Ej, punce, ne tolk resno vse vzet, no. Saj rečem, matra me, samo, je preveč če-je vmes. Ampak priznam, zdaj ko smo kupili eno hiško in jo skončujemo in je bila ena soba večja, sva jo pregradila, tak da imamo 4 otroške sobe. Kdorkoli to izve, vsak reče, pa valda, da boste jih napolnili. No, jaz nisem čist ziher, čeprav, moram rečt, da vedno ko posodim cunje, jih hočem nazaj, pa čeveljčke še hranim, pa....

Ja, Nivea, eno babo bi še, ja. In to temno, če lahko izbiram, da imamo pol vse kombinacije popolnjeneuser posted image  Ma, ne v bistvu mi je vseeno, sam naši fantje na začetk mal štrajkajo, pa pol majo bolj te pljučne bolezno (bronhiolitis mpr), tak da ja, eno fajn punco še rabmo. Pa ko gledam cunje od Nadje, tiste roza, lepe cunjice, ki jih smrklja sploh ne obleče, ker hoče biti fant. No, sam kdo pa pravi, da ne bi bila ta nova ista? V vsakem primeru se mi pa zdaj na momente zdi, da nismo še čist popolna družina, da nam eden še manjka. O, noro, kaj jaz sanjam????

Cr: tudi jaz imam čist fajn izkušnje z njim, ni neke hude bolečine, se da vse zdržat, ima pa seveda tudi slabosti: prva je, da ne vidiš otroka (če nimaš epiduralne, jaz nisme imela nikoli), in si orenk prikrajšan za prvi stik z otrokom in drugič: načeloma imaš lahko le tri otroke, čeprav, evo mene, jaz sem rojena kot 4 (in zadnja) s CR. Vem tudi za eno, ki ima 5 otrok s CR, tak da...  Ampak vseeno, če bi lahko izbirala, bi izbrala naraven porod, da vsaj vidim iz kakega testa semuser posted image

Nivea, prvič sem imela CR zaradi padanja utripa med dokaj švoh popadki, Drugič si pa potem že kar nekak določen za CR, moraš fajn težit za naraven porod, vsaj v Lj. Sem težila, sam nočejo sprožat, ampak moraš čakat na začetek (jaz sme bila nekaj prej hospitalizirana) in nekako nisme mogla več čakat še do 3 tedne, Gašper je bil pa doma. Pa sem se baje prav odločila, ker je bila Nadja konkretna punca in čez Cr je baje ne bi mogla rodit in bi mi na koncu vseen nardili Cr (sam RD bi imela nekaj kasnejeuser posted image ). Tretjič ( in naprej) pa pol naj ne bi več tvegalui z naravnim porodom (čeprav so baje spet izjeme).

Tincy, se popolnoma strinjam s tabo glede denarja in otrok. Vse je pač odvisno, kako jih navadiš. Midva sicer nimava večjih problemov, ampak skušam otroke navajat na neko preproščino. Ni kupov igrač, čeprav se nabirajo, pa razna kolesa, smuči, ruzaki za nosit otroke... Ma meni je super, če lahko od koga kaj podedujem.

Nivea, ti si tudi brez službe? No, saj pravim, da nas je polno. Glede varstva je fajn, ja, sam jaz bi ga septembra dala v vrtec, in potem bi v oktobru začela delat. Evo, moj planuser posted image . Bomo vidli.

Lenci, danes je (bil) moj zadnji dan porodniške, od vseh nas si torej samo še ti na porodniški. Uživaj!!!!!!!!!!!!! 

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Decemberski biseri 2009
31.3.2011 22:22:43   
tintara
Aja, kako gre pa kaj drugim nosečkam? Še nea ima aprila, kajne? In Araz, kako gre? Pa gotovo je še kaka nova. Kakšne pomembne novice bi pa morda vseeno lahko tudi tu sporočale?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Decemberski biseri 2009
31.3.2011 22:23:40   
tintara
Aja, sem zdaj pomislila, da nisi edina na porodniški, ker so itak že na novi. Ampak recimo od ta starih otrok.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Decemberski biseri 2009
1.4.2011 14:55:59   
Puffy
Ojla.

Da vas še jaz malo pozdravim, lih k Kaja spi in mam malo časa user posted image

Tincy srečno pri porodu, naj hitro mine. Aja, pa čestitke za zaroko user posted image

Iščem idejo že par dni kam bi šli na morje, da je lepa plaža za otroke, apartma blizu morja, pa sploh ne najdem nič pametnega, k ne vem niti kje začet iskat user posted image Ahhh alarm, trnjulčica se je zbudila user posted image Lep dan vsem

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Decemberski biseri 2009
1.4.2011 21:56:19   
evangelie
Oja ringarajevke, vas še jaz malo pozdravim:)
Tu vidim, da je bolj umirjena debata, pa kar paše, ker na FB tako klepetajo, da jih sploh ne dohajamuser posted image Je kar nekaj novosti v teh naših biserčkih, vedno več jih bo kmalu starejši bratec ali sestrica:)...ko sem ravno pri tem.....Tincy, še malooooo...ne morem verjet, da si že pri koncu:)Držim pesti, da se mali princ čimprej odloči za prihod na ta svet...
Tintara, pa itak še enga, kaj se pa zamudiš?user posted image bol ko pa v službo it, a ni?user posted image
Sam, a ni res, da se pri enmu dojenčku sploh ne naužiješ dojenčkanja, ko pa itak ful prehitro zrastejo? sem glih zadnjič ugotavljala, da je Vitan že cev fant in nito približno več dojenček...pa mal bi pa še lahk bil, a ne?user posted image
Bi še kaj napisala, pa se mi res ne da.....mam čist prazno glavo....se bom raje kmalu spet kaj oglasila...
lepo se mejte


(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Decemberski biseri 2009
1.4.2011 22:53:29   
tintara
IZVIRNO SPOROČILO: evangelie

Tintara, pa itak še enga, kaj se pa zamudiš?user posted image bol ko pa v službo it, a ni?user posted image
Sam, a ni res, da se pri enmu dojenčku sploh ne naužiješ dojenčkanja, ko pa itak ful prehitro zrastejo? sem glih zadnjič ugotavljala, da je Vitan že cev fant in nito približno več dojenček...pa mal bi pa še lahk bil, a ne?user posted image



Ja, pri delanju se pa res ne zamudiš velik. Se dalj časa v službo peljemuser posted image user posted image

Pridne, potem bodo razlike kar bolj ko ne manjše od dveh let. Super, jaz bi tudi tako, če ne bi imela CR.

Joj, Nivea, včeraj sem ti pozabila oidgovorit: O tem, kdaj zanosit po Cr je ful enih variant. Mislim, da minimalna, ki sme jo slišala, je da je vsaj dve leti vmes, ampak ta je redkejša. Eni hočejo, da je že dve star otrok, ko začneš z drugim... Ali pa leto in pol ob zanositvi... Jaz sem bila raje mal bolj previdna, če bi bilo vse po sreči bi imeli razliko prbl 2,5 leta. Pa ni takoj ratalo, pa potem sem imela še splav, evo in smo na treh letih in enem mesecu. Drugič sem bila pa vraževerna in nisem hotela čez božič bit noseča (ker sem imela takrat SS).
Seveda je to spet teorija, jih dosti poznam, ko imajo po leto in pol med otrokoma in je bilo vse OK. Čeprav te znajo baje mal kregat zraven. No, ampak to si itak že zamudila, tako da, veselo na delo.

Jaz spet smrkam, Vane pa tudi. Upam, da je to zadnjič do septembra, raje oktobra.

Lp, T 

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Decemberski biseri 2009
1.4.2011 22:57:18   
tintara
Aja, še to. Koliko pa vam čez dan spijo? Našemu se mal trga, se mi zdi. Tri dni nazaj je spal 20 minut, včeraj 40, danes pa le 10 minut. In to je bilo vse. zjutraj vstane od pol sedme do sedme, zvečer gre spat od pol devete do devete. Pa sploh ni nič slabe volje. Če bo šlo tako naprej, bo čez dva tedna brez spanja čez dan.

Ne, jutri gremo na obisk, vožnje kaki dve uri, mislim, da bo spal.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Decemberski biseri 2009
2.4.2011 14:57:54   
Puffy
Moja spi tam nekje 1 do 2 uri po kosilu ali pa kar namesto kosila user posted image Tintara hudo, da spi samo tko malo, verjetno ne rabi več al kako? Meni prav paše, k gre spat, da spijem v miru kafe, pogledam kaj po internetu, pospravim,... Čeprav se je zdej zadnje dva tedna navadila spat popoldne kar na kavču, tako da ne morem preveč ropotat (je pa že od majhnega navajena na hrup in je ne lih vsaka mravljica zbudi).

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Decemberski biseri 2009
2.4.2011 20:16:03   
*nivea
večer

ves dan bli zunaj. drva žagali in v drvarnico vozili. posledično smo vsi kak cunje..

meni se je Taja zaj navadila (trkam) spati nekje 1,5-2,5ure popoldan. običajno gre spat ob enih. je pa se danes že ob 7.10 vstala, tak da je že ob 12 prosila za jesti pa za spati. je pa spala do pol treh. paše da tak dolgo spi, ker te vsaj znam da zdrži do večera. itak se hodimo kopat po osmi uri. spat pa nekje ob devetih, pol desetih.
za poletje mi je to super ura, da ne rabimo tak hitro spat. vstaja se pa kakor kdaj. včasih ob pol osmih, pol devetih, za vikende pa itak prej user posted image

tintara, hvala za odgovore glede CR. ja, bomo začeli delat na bebi, razlika bo pa itak že več kak dve leti user posted image

lahko noč

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Decemberski biseri 2009
3.4.2011 17:03:09   
Poopsy
Punce, da vas še jaz malo pozdravim! user posted image

Tudi jaz sem še 2v1, čeprav imam ogrooooomno željo, da bi že bilo enkrat vse za mano. Trebuh ogromen, medenica boli kot user posted image , včasih niti koraka ne morem naredit. Mi je vseeno, če me našopajo z umetnimi, samo da rodim! user posted image  Edino CR ne bi rada imela, ker si potem dolgo v bolnici, pa bom ziher preveč mojo pupo pogrešala. Zdaj v torek imam še zadnji UZ, pa bova potem vidle z gin., kaj narediti. Imam namreč občutek, da bo ta bebica malo večja kot Hana (ona je imela 3620g).

Hana spi 1 do 2 uri, zvečer gre spat okoli 21h, pa spi nekje do 7h, s tem da se vmes obvezno 1x zbudi, ker pogreša slepo dudo. Ampak zaspi takoj nazaj, ko jo dobi.

Nosečk pa je res kar nekaj novih, tak da bo pestro!

Tincy90, javi ko boš opravila! user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Decemberski biseri 2009
3.4.2011 21:56:31   
tintara
Evo, Vane je danes nadoknadil za cel teden nazaj. Malo (no, niti ne tako malo) je prehlajen in je šel kar dvakrat spat in obakrat spal po več kot eno uro. Morda je imel tudi malo vročine. Raje nisem merila, ker volje je bil sicer dobre.

Punce, tudi po CR se gre zdaj kar hitro domov. Vsaj v LJ. Zdaj greš lahko 4 dan domov, včasih si šel šele 6. Je pa tako, da ko greš rodit drugega otroka (ali več), se ti zdi, da ne boš zdržal brez prvega (ali več), ampak potem ko rodiš, imaš tudi drugega tako rad kot prvega in točno veš, da moraš biti notri zaradi njega/nje in potem sploh ni tako težko. Čeprav po obiskih se znaš zjokat....

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Decemberski biseri 2009
4.4.2011 14:44:03   
Lenč.i
Naša tudi spi podnevi od 1,5 do 2 uri. Včasih zdrži tudi do 3 ure, ampak je po zelooo poredko. Če je zelo aktivna zunaj in če ni prehlajena, če ima mir. No zdaj se je zbudila po 1 in tričetrt ure. Dijo.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?