|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski biseri 2009
24.2.2011 13:46:31   
kejti
Ojla punce, dolgo me nič kaj ni bilo gor, komi sem vas najdla. Mali je imel vnetje sečil, sedaj pa bomo morali v Lj na preiskavo, da se vidi če je slučajno refluks. A poznate kako je kaj z refluksom?
Povejte mi kako vi oblačite svoje tamale ponoči, jaz mu dam bodi pa še pižamo pa še spalno vrečo hm?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Decemberski biseri 2009
24.2.2011 18:32:07   
Lenč.i
Hej kejti, mislim, da bo tukaj bolj malo komentarjev. Veš, večina nas je šlo na FB.
Naša mala je ponoči oblečena v bodi, pižamico, pa pokrita je s kovtrčkom (včasih se tudi razkrije). Pa ji je kar toplo, hoče imet roke vedno zunaj.
Refluks? Naša ga je imela, ko je bila še majhna. Zdaj smo to preživali in ti ne znam nič svetovat.

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Decemberski biseri 2009
24.2.2011 20:34:08   
MMMojca
Jaz ji oblečem bodi s kratkimi rokavi, pižamo z nogicami in jo dam v tanko vrečo brez rokavov. Pa ji je ravno prav.

Za ostalo ti ne znam svetovati. Mene tudi ni bilo dolgo tukaj. Povzetek: moja ljubica je shodila en teden pred prvim rd, hodi v vrtec in smo čisto zares skoraj vsak teden kaj prehlajeni, virozni, vročični...user posted image  Samo ni kaj, tudi to moramo dati skozi.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Decemberski biseri 2009
24.2.2011 23:58:00   
Tincy90
Moja spi pa tkole:
-body dolgi rokav, pajkice, štumfki, dekica (pa še to si ponavad zmer odkrije pa je ne zebe, no sj mamo tud dost toplo v stanovanju)
-body kratek rokav, pižama z dolgimi rokavi, štumfki, dekica

V vreči mi pa noče spat, ker tega nismo prakticiral še ko je bla dojenček ne, najbrž je zato ne mara.



_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Decemberski biseri 2009
25.2.2011 6:04:09   
araz
Dobro jutro punce.

Jest se pa že zelo dolgo nisem nič tukaj javila. Zdej sem bolj dejavna na FB. Je kar težko bit na večih koncih.

Za tiste, ki še ne veste avgusta pričakujem dvojčici user posted image (oz. verjetno bo že julija). Trenutno sem v 15 tednu in se dobor počutim. Zdej me je sicer dobila ena viroza ampak se bom že zmazala.

Zoja je pridna. Hodi približno ene 14 dni. Bolna ni nič (se vidi, da ni v vrtcu, jo pazi moja mami - smo v isti hiši). Ima 6 zobkov že ene 4 mesece, pa ni še nič videt, da bi še kakšne ven pokukal. Govori tud že fejst. Zna že kar nekaj besed povedat, pa včasih tudi dve skupaj poveže ... npr. ata kaka, ata aja, deda papa, ....

Ponoči je oblečena v bodi dolg rokav, pižamica (bombažna) in nogavičke. Ni pa nič pokrita in tudi v spalni vreči ni. Ima pa v sobici dovolj toplo ravno zaradi tega, kernoče bit pokrita. Zdej spi v svoji sobici in veliko bolje spi kot prej, ko je bial še pri nama v spalnici.

Tinchy90, ti si pa že skoraj na konci nosečnosti. Še malo, pa boste štirje. Kolk lepo. Ali  Aliso že kaj navajaš na to, da bo dobila bratca?

Moram pol še mal za nazaj prebrati, da vidim kaj ste kaj napisale, da bom probala še mal pokomentirat kakšno stvar.
Se bom potrudila, da vas pridem na vsake tolko časa mal pogledat.

Aja, pa še t sem hotela napisat:
Becky, iskreno sožalje ob izgubi fanta. Bodi močna za svoji pikici, saj so tudi del njega in te bosta vedno spominjala nanj.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Decemberski biseri 2009
25.2.2011 18:07:12   
Ninča77
Kejti: refluks najbrž veš kaj pomeni( urin zastaja v mehurju in gre nazaj v ledvičke namesto da bi lulal... )to se ponavadi zdravi z antibiotikom, vsaj mislim tako.. kok so men to v bolnici pojasnili.

Matevž je oblečen v bodi brez naramnic, body z dolgimi rokavi, spodnji del pižame, nogavičke, opornice in spalna vreča, ker noče bit pokrit.

Joj kak fajn, eni že dobijo bratce al pa sestrce...:)


(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Decemberski biseri 2009
25.2.2011 22:45:26   
Tincy90
Araz z veseljem bi js njo navajala, sm je tko živa pa non stop neki menca pa hod gor pa dol, res je tko živahen otrok, učas kr preveč naporen. No, pa sj prov tko, rajš vidm d je tko kot da bi bla neki mirna pa sm sama zase pa tko.user posted image na momente se tko usede k men, če sedim al pa ležim in mi tko položi svojo glavico na trebuh in par sekund k da bi poslušala kaj je notr, pa učasih ji vzamem rokico, da ji pokažem kako me naj boža sm to lih ne pali pr njej.user posted image
kako pa kej Zoja? Aja, sj ne vem če se ti že vid trebušček, še prezgodi ali pač ne?user posted image

Kar se tiče govorjenja, naša še zmer noče neki govort, ma sm neke svoje tata, dada, pa neko čebljanje k ga js ne razumem.user posted image no, bo že, ko bo prpravljena.user posted image



_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Decemberski biseri 2009
28.2.2011 5:55:14   
araz
Tinchy meni se že vidi trebušček user posted image . Zdej sem 16 tednov in nosim lahko samo še nosečniške hlače.
Ja, sej Zoja je tud tko živa, ampak samo ko je doma. V družbi je pa kar mal bolj zadržana. Se vidi, da ne hodi v vrtec. Drugače pa tud jest rajš vidim ,da je mal bolj živa kot ne. Ker jest sem bila skoz tko mirna, pa tiha, pa ni fajn, ker te vsi pol tko čuden gledajo.

Da bi pa una božala po trebuščku, pa e vem, je preveč groba. Edino, če bi ji rekla, da naj ga maže z kremico. TO zna pa tako nežno in ful uživa, ko lahko koga maže (navidezno). Pa lupčke tud skoz tala. Ma je prav posrečena.

Jet se pa še kar borim z kašljem. Sploh ne vem več, kaj naj nardim, da bo bolje. Včeri sem se namazala po prsih še z kremo materine dušice od Justa. PA se mi zdi, da mal je pa pomagalo. Se grem zdele še enkrat. Naj se čimprej neha tale prehlad, ker me že tko trebušne mišice bolijo od kašljanja.



(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Decemberski biseri 2009
28.2.2011 10:02:14   
tintara
Ku, ku zdaj pa mene en cajt ni bilo. Sem zadnjič pisala, pa me je ven vrglo, kak dan sem preveč zaspana, vikend je bil pa v znamenju bolniške - moje. Me je Vane žoknil v učko in ni in ni nehal bolet, sem si natančno ogledala in ugotvoila, da mi je odprasknil en konc opne (ne vem kako se reče) nad šarenico. Sem dobila Ab preventivno in prevezo čez uč, tak da zdaj sme pirat.

Punce, lepo da se tudi tu kaj oglašate, čeprav sam zarad mene se res ni treba.

Nič, bom nehala, preden me spet začne bolet. Čau bejbe, T

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Decemberski biseri 2009
28.2.2011 12:26:27   
Lenč.i
Hojla še od mene. Ampak to je pa res user posted image , če te ven vrže. Že tako malo je tukaj komentarjev, potem pa še napisani ven izpadejo. Jaz vaz tukaj tudi berem, novic pa ravno nimam, tako bolj malo pišem. Tintara, user posted image  za oko. Je naša tudi včasih tako hitra in groba, je enkrat dedija do krvi opraskala. Smo ji menda bolj nerodno nohtke postrigli.  Zna pa tako nežno božat po obrazu, da se kar topimo. Vse se jih da naučit, kaj ne?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Decemberski biseri 2009
2.3.2011 22:38:24   
tintara
Lenči, hvala za pikapoke! Je že bolje oz je že super. Ab še dobivam, čeprav najbrž ga ne rabim več. Jutri ukinem.

In kako ste? Urška najbrž še kobaca ali je tudi že na nogah? Če se ne motim, je sicer februarska, torej je že eno leto tudi korigirano, kajne?

Ninča, sem videla da si tu, kako Matevž? Le kdaj bo prišel čas, ko se dobiva? No, saj marca sem še zagotovo doma, upam, da bo kaj toplote še ta mesec. Drug teden gre Nadja nepreklicno (no, če ne zboli ona) v vrtec, pa upam na najboljše kar se tiče bronhiolitisov. Bom mal bolj frej potem, čeprav moram nujno v službo se menit za naprej, pa kar dosti dela je pri gradnji, tak da... Če začnem delat septembra, bi bilo ravno pravuser posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Decemberski biseri 2009
3.3.2011 12:42:33   
Lenč.i
Ja, smo februarčki, ampak Urška gre še zelo rada po štirih. Me res zanima, kdaj bo shodila. Že tako dolgo se sama postavlja na noge pa hodi ob opori, pa če se za roke drži, kar teče. Zdaj sem ji kupila poganjalca, se drži zadaj in ga rine. Ampak sama pa noče. Včasih jo postavim, da sama stoji. Ampak tako hitro išče kakšno oporo. Jaz pa že komaj čakam, da bo začela sama hodit. A se lahko kako pomaga? Sem že zdavnaj nehala hodit na fizioterapijo in nimam koga vprašat. Ah, če so vsi, bo tudi naša.  

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Decemberski biseri 2009
3.3.2011 16:40:11   
Poopsy
Tincy, grrrrr, a si res mogla napisat teh +4??? user posted image  Čestitke, ful si pridna. Jaz bi mogla it pogledat v materinsko, ker sploh več ne štejem, koliko grem gor. Sem pa nekje tam okoli +14. Redim se pa čist isto kot v 1. user posted image , skoraj do tedna natančno. Upam samo, da mi bo šlo tudi tako hitro dol kot prvič - od pridobljenih 20 kg sem v prvih 3 tednih izgubila 17. No, preostali 3 pa se zato niso nikamor premaknili. user posted image

METULJ1, kako pa je s tabo? Se že crkljaš z dojenčkom?

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Decemberski biseri 2009
3.3.2011 18:44:21   
Ninča77
Ojla Tintara, upam da si že čist ok:) JA Matevž je zdej nekaj bolan, kr naprej smrka, kašlja, vročina pride in gre... drugače pa veselo že hodi, kljub vsem težavam:) Ja meni se je pa porodniška že iztekla, sem že na bosrzi dela:(moram še preostanek ki mi je ostal od tam pokasirat:)....punce so se neki menile, za eno skupno družinsko srečanje spomladi, tak da upajmo vsaj takrat če ne prej:)


(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Decemberski biseri 2009
3.3.2011 21:21:22   
tintara
Ninča. čist ok, zdaj bi lahko tudi ze do tebe vozila, v soboto nisem do ZD mogla, k je 5 min stran. Ja, fajn je k shodijo, čeprav po drugi strani se pa zacne še večje šibanje za njimi.
Lenči, ne sekiraj se. Kmalu bo shodila, ko bo pripravljena pač. Saj vem, da to od vseh slisis, sam je res. Tudi jaz vem, da sem bila pri prvem ful zivcna, se rokice smo mu mal dajal. k sreci je druga tolko samovoljna, da me je naucila, da otroci naredijo vse takrat ko zelijo. Tak da VAneta niti nismo poskusali s kakimi rokami ali kaj, pa je cist fajn shodil pri 13,5, ravno eno leto korigirano. Sicer imam pa prijateljico, ki ima punco en teden mlajso od Vaneta (zacetek Novembra), pa tudi se ne hodi. Pa je cist donosena in vse, pa gre tako kot vasa, brez opore pa ni sans.

Aja, sem vedela, da je se nekaj. Ninca, tudi mene zelo mika, da bi sla se mal na borzo. Itak se menim za polovicen cas in bi na borzi dobila vec kot ce bi delala (ker sem prej delala 100%). Pa ce so me ze ravno ven dali, tak da sej pravim, najbolje bi bilo septembra it delatuser posted image . Sam kaj k se zdaj ravn ne mores zmisljevat in ce bodo rekli, da me pa potem nocejo vec, jahkaj ces, marskaj pozres za sluzbo, ane. No, ampak april bo pa se najin, to se mi pa vseen zdi (ce ne drugace se prepocas odvijajo stvari pri nasuser posted image )

Cau bau punce, lepo, da je tudi tu malo ozivelo

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Decemberski biseri 2009
6.3.2011 22:05:10   
*nivea
metulj1 čestitke za hčerkico Brino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Decemberski biseri 2009
6.3.2011 22:54:16   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: *nivea

metulj1 čestitke za hčerkico Brino user posted image user posted image user posted image


Kdaj je pa rodila? Kje si to zvedla?user posted image

Drgač pa seveda čestitke in obilo cartanja!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Decemberski biseri 2009
7.3.2011 12:24:18   
*nivea
ojla

tincy, na februarskih mamicah sem zasledila da je ze rodila..
zdaj sta pa vidve z Poopsy na vrsti že.. uh, kak je hitro čas odišel...

ti že maš vse pripravljeno?ime že izbrano? skrivnost al nam zaupaš?

jaz sem dozdaj likala, taja se z atijem špila. pomali pa tak ide že ajat.. spi samo enkrat na dan, tan od 1-1,30 ure. kakor kdaj.. spat hodimo sedaj tan okoli osmih. zaspi do 9. če mam srečo. moram pa itak poleg biti ko gre spat. zjutraj pa se vstajamo tam ob pol osmih. kak vekerca je user posted image
zdaj ko jo zobki ne mantrajo, prespi celo noč. končno spet normalno spimo user posted image user posted image user posted image

tolko od nas.. družbo za tajo pa načrtujemo za leto 2012. bomo vidli kdaj nam rata user posted image

lep dan vsem

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Decemberski biseri 2009
7.3.2011 12:29:51   
kejti
Bili smo na slikanju in hvala Bogu nima refluksa. Aja povejte mi kje vas najdem na FB? Končno je sonček in upam, da bodo sedaj naši malčki bolj zdravi, saj je pomlad pred vrati.
Mali hodi kot navit, vse pred sabo podira in je ful luštno ga gledat.
Lepo bodite

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Decemberski biseri 2009
7.3.2011 13:18:27   
*nivea
kejti maš ZS

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Decemberski biseri 2009
7.3.2011 13:58:52   
Poopsy
METULJ1, čestitkeeeeeee! user posted image user posted image user posted image

Tincy90, zdaj pa midve v nizki štart, a? Si OK? Meni je vsak dan težje, včasih imam zvečer občutek, da mi bo dete ven padlo ... Konec tedna imam pregled, pa bomo vidli, če bo slučajno kaj prej.

nivea, tebi pa veliko uspeha! Da bi Taja čimprej dobila družbo! user posted image  

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Decemberski biseri 2009
7.3.2011 22:35:41   
Tincy90
Nivea user posted image user posted image user posted image user posted image , da čim prej zagledaš plusek!user posted image user posted image user posted image

Poopsy, oh ne govor.user posted image tud js sm že vsega sita, sm brcik ne.user posted image drgač pa počakam d bo 1.april pol pa grem rodit.user posted image ne maram neki marca.
user posted image mi je pa vse že tko težko, reees, dans sm clo zasledila, da se mi noge fajn dotikajo trebuha k hodm po štengah, omg, zdj šele vidm kok nizko mam to žogico.user posted image medve sva obe aprilski pa še en dan razlike mava PDP, pa da vidmo zdj katera bo prva prehitevala.user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Decemberski biseri 2009
7.3.2011 22:37:06   
Tincy90
Aja, nivea, ime je izbrano, zaenkrat naj bo še skrivnost.user posted image mam pa že vse prštimano ja, sm še pubeca čakamo.user posted image user posted image

_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Decemberski biseri 2009
8.3.2011 18:00:05   
METULJ1
Hoj, hej - malo pozno.

Vidim, da ste že same ugotovile. 24. 2. ob 22.45 se nam je pridružila Brina, velika 51cm in težka 3545g. Porod ekspresen (45 minut) zato pa toliko bolj boleč. Ni bilo časa, da bi mi dali kaj proti bolečinam. Na koncu sem bila rezana pa še strgala sem se, tko da sem dobila kar nekaj šivov. Najhuje je zdaj sicer že za mano. Z veseljem sporočam, da se z Brino na polno dojiva. Pri Lauri sem namreč ostala brez mleka in smo šli kmalu na flašo.   Zaenkrat vse ok, samo noči so bolj pestre. Enkrat joka Laura, nato je Brina lačna, potem se spet Lauri kaj dogaja…..skratka pestro.   Možek trenutno še doma in na polno pomaga.   Sporočim, kako bo, ko bo šel v službo.   Do takrat vsem lepe pozdravčke tistim, ki čakate svoje nove sončke pa veliko sreče v nosečnosti in pri porodu.   Pa pa

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Decemberski biseri 2009
9.3.2011 22:06:30   
summmer725
Ojla bejbe, vidim da ste vse na FB-ju. Super tudi jaz bi prosila če mi katera pove kako vas najdem. 

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?