|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski biseri 2009
10.2.2011 14:03:05   
*nivea
ojla še od mene

Lenč.i maš ZS

tintara ne se bat, da bi skoz na fb visela. mogoče na začetku ker je vse novo, pol pa je to tak.. kak mejli. tu pa tam pogledaš. user posted image

mi smo tudi malo smrklavi. zobke mamo dosti. to noč je končno spet celo prespala. tak da sta mami in ati tud nasmejana se vstala zjutraj user posted image

drugače pa pri nas nič novega. uživamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Decemberski biseri 2009
10.2.2011 16:50:25   
Ninča77
Tintara ja porodniško imam do 24.2., pol še dva meseca borze, pol pa imam namen sp odpret..upam, da mi rata. Matevž je zaenkrat zdrav in kar se takih bolezni mi še ne vemo kaj je to(morem takoj potrkat), razen rahlih prehladov ampak to je mogoče ena noč, pol pa se nos odpre, on si še sam sesa nos, pa fiziološko not šprica....manijak je na zdravila.. Malecki je takorekoč mi shodil, no za mene je to ko sem tako dolgo čakala, spušča se in naredi tudi po 10 korakov, tako da mislim da lahk rečem da je shodil. je pa še vedno rad na riti, ker je hitrejši..ampak če mu kaj ponudiš, ko je njemu zanimivo, z veseljem hodi proti meni:) Edino vstane se pa še ne brez opore...mislim pa da bo tudi to v kratkem osvojil.
Na fb ne rabiš skozi viset, pa tud mine te, jst ponavadi sam pokukam, če je kaj novega, tako kot sem prej na ringaraja... Ko bo lepše vreme in malce mimo tile virusi, se pa bomo enkrat dobili, a ne?
Romama pa bomo skupinsko srečanje ob kavici imele:)
Lenči mislim da ti je že nivea odgovorila glede fb...

lep dan:)

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Decemberski biseri 2009
12.2.2011 21:07:01   
Elly79
JAAA, jz sem ful za, da se vidimo - da vas končno spoznam!!! :) Ampak verjetno bi bilo potem spomladi bolj prijetno... :)

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Decemberski biseri 2009
14.2.2011 22:19:39   
tintara
Sem mislila, da je tu konec. No, saj je skoraj.
Mah, jaz vseeno ne grem na Fb, vsaj zaenkrat ne. Na živce mi gre ta dostopnost podatkov, že to me moti, ko vidim, da mi na gmailu berejo maile. Ste opazile? Če gledam mail od izrisa kopalnice, se ob strani pojavijo vsaj 3 zapisi o kopalnicah (tiste reklame), če gledam o toplotnih črpalkah, se zraven pojavijo ponudniki TČ, če gledam karkoli, vedno je zraven nekaj v zvezi s tem. In to me moti.
Saj najbrž sem čudna, sam ne pozabite mojega EMŠa, sem med starejšimiuser posted image , tak dauser posted image

Nič, punce, lepo je bilo klepetati z vami, če se katera še oglasi, bom vesela, sicer pa se lepo imejte, otroci naj lepo odraščajo in čim prej jim kako družbico naredite (velja za tiste, ki niste noseče in gre za prvega otroka)

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Decemberski biseri 2009
14.2.2011 22:29:43   
Tincy90
Js tud ostajam še tuki, ampak sm zadne čase bolj lena za pisat (ti ti jsuser posted image ) pa tud s časom sm bol tko tko, je kr naporno. Počaaaasi se bližamo koncu 2.nosečnosti in potem bo šele veselo.user posted image user posted image pri nas drugače nč novga, zobki nam lepo počas rastejo, zdj dobivamo spodnji dvojki, ampak ni nobenih panik, da bi biu kak jok al pa kej. Hodi že ko nabrita, tko šiba, da je treba že tečt za njo.user posted image edino kar je ne vem zakaj učasih tko trdo kaka oz sploh ne more in tko tuli in joka zraven.user posted image kak nasvet? Je pa vse mogoče oz tisto kar mi jemo, je tudi ona.user posted image

Hja, pa še ena lepa novička od danes- sm namreč uradno zaročena.user posted image tko da za drugo leto načrtujemo poroko.user posted image

Tolk zaenkrat, bodite lepo.user posted image



_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Decemberski biseri 2009
15.2.2011 13:26:37   
Lenč.i
Joj, Tintara, jaz sem se pa prijavila na FB, pa sem tam zelo zmedena. Se mi tudi zdi, da me vsi vidijo in berejo. Pa toliko vsega je gor, da se mi kar mešauser posted image  . Mi je tale RR kar všeč. Samo škoda, da so vsi tja pobegnili.
Tincy90, jaz sem enkrat pojamrala glede trdega blata v Ljubljani na pediatrični. In mi je dala neko tekočino za mehčanje blata. Sem dobila kar veliko tiste tekočine, popila jo je pa samo 2x po 5ml. Od takrat ni problema, ima vedno zelo normalno blato. Samo enkrat, ko je čevapčiče jedla, je dvakrat malo driskala. So bili menda preveč začinjeni. Seveda, ko pa ona tudi je tisto kar mi.
Ja, pa čestitke za zaroko.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Decemberski biseri 2009
15.2.2011 13:51:26   
Tincy90
Hm, pol bi blo najbolš, da pokličm P in mi pove kaj naj nardim? Kr svečke sm že kupila, pa učasih pomagajo, učasih ne.user posted image

_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Decemberski biseri 2009
16.2.2011 21:15:10   
*nivea
o Tincy čestitke za zaroko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Decemberski biseri 2009
17.2.2011 22:27:25   
tintara
Čestitke Tincy!

No, a pol nisem čist osamljena tukaj. Super.

Sam zgovorne pa res nismo, aneuser posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Decemberski biseri 2009
18.2.2011 0:21:28   
Tincy90
Hvala za čestitke.user posted image

Ja nismo kej preveč zgovorne, smo kr mal iz ritma padle.user posted image čez dan nimam js tolk "velik" časa kokr ga mam zvečer. Usak dan hodm spat najakasnej ob enih, dokler mi tamala zaspi (še zmer ne prespi cele noči tko k se spodob kr hoče flašo), pol pa da grem pod tuš, učasih kaka dobra serija na TV-ju, pa s user posted image se kej pocartat pa na comp mal pošnofat pa je takoj ena zjutri. Sm ok, zdj sm že navajena na tak ritem, sm tud sama bolj nočni tip.user posted image

Sm kupila tamali en sirup, da bo lažje kakala, nvem kko se imenuje, mam sirup u kuhni pa se mi ne da it ponjga.user posted image upam, da bo pomagalo, če ne bo pa res treba k P. Drgač je pa ful trmasta ratala, grize k zmešana, dans me je ugriznla v trebuh madona, sm čist znorela! Zna se pa tko lepo smejčkat pa igrat, ko njej paše in takrat se vse njene norčije pozabjo. Res ni lepšga na svetu, ko met otroka.user posted image

Js sm mela učer pregled, smo že v 32.tednu in je že z glavco dol obrnjen. Težak naj bi biu okol 1900g in je kot iz kataloga- sodeč po besedah G.user posted image zdj me je začela mal panika dajat glede poroda, nvem zakaj sm se začela bat.user posted image pa v prvo ni blo strašno, je blo vse dobr, res nvem kaj mi je stopilo v glavo, grrrr.

Nč, tolk za dans, pište še kej druge, ki ste še tuki, da se bo spet razvila kaka debata.user posted image



_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Decemberski biseri 2009
18.2.2011 16:51:27   
Lenč.i
No, Tincy90, upam, da vam ta sirup pomaga. Naš sirup se imenuje LacteEcon in je takoj pomagal. Res pa je tudi, da ni bila zelo, zelo zaprta, le bolj trdo ji je šlo.
Ampak si pa dobra, da greš tako pozno spat. Jaz grem spat najkasneje ob pol 11h in s tamalo spiva do 7h ali 8h. Ponoči se včasih zbudim, ali pa tudi ne. Danes je Urška jokala v spanju kakšne pol minute. A to kaj pomeni? Sanja?
Trmasta pa naša še ni. Ugrizne le takrat, ko da lubčka na lice. Sicer pa ima tako malo zobk. Moč pa ima, to pa. Takrat je lušna, ko se smeji in stiska. Se strinjam s tabo glede lepih občutkov pri otrocih. Jaz tega nisem vedela dokler ni prišla Urška.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Decemberski biseri 2009
18.2.2011 16:59:38   
Tincy90
Lenčy, ja ja ta sirup smo kupil v lekarni in dans je že bolš kakala, ni blo nobenga joka, sm še mal je stokala.user posted image user posted image user posted image kar se tiče joka ponoči, moja se tud dostkrat zbudi v joku ponoč pa jo pol zbudim pa dam flaško in zaspi nazaj, mislm pa da kej tazga sanja zato joka. Druge razlage nimam. Midve se pa zbudiva zjutri najkasneje ob pol desetih, redko se zbudi okol osmih, pol devetih, res pa je da spat hodi okol desetih.user posted image kar se tiče pa trme in grizenja, lih učer me je tko ugriznla v trebuh, da se mi prov vid pika k mi je pršla do krvi.user posted image

_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Decemberski biseri 2009
19.2.2011 17:50:59   
Lenč.i
Evo, smo se skopali v Šmarjeških, zdaj pa spi kot angelček. Res jo je zdelala ta voda. Samo je bilo pa fino, tako rada čofota po vodi. Je kot ribicauser posted image . Samo škoda, da smo vse igrače doma pozabili.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Decemberski biseri 2009
20.2.2011 10:39:12   
nadka30
punce rada bi vam samo sporočila da je vaša punca becky27  včeraj izgubila svojega fanta, ki je umrl v prometni nesrečiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , iskreno sožalje in bodi močna za svojega drugega otročka, ki ga boš rodila v oktobru, bodi močna zase in za svoja dva sončka
iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Decemberski biseri 2009
20.2.2011 11:04:34   
Tincy90
Čist sm šokirana!user posted image user posted image user posted image user posted image o moj bog, moje iskreno sožalje becky, in upam, da se hmal pobereš, nočm si predstavlat kako trpiš sedaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bodi močna za naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Decemberski biseri 2009
20.2.2011 11:05:59   
Tincy90
Nadka, a je to mogoče un k je tud na 24ur pisalo o tej nesreči? 27 let star fant?user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Decemberski biseri 2009
20.2.2011 13:56:46   
Ninča77
OO becky27 iskreno sožalje, nimam besed za tole. res bodi močna, sploh če pričakuješ drugega sončka....

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Decemberski biseri 2009
20.2.2011 18:07:56   
Lenč.i
Joj, kako žalostno - tudi od mene sožalje becky27. Res si težko predstavljam izgubo najbližjega. Bodi močna s svojimi sončki. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Decemberski biseri 2009
20.2.2011 22:11:02   
Elly79
Becky, res iskreno sožalje tudi iz moje strani!!! Si ne morem predstavljat, kako mora bit to težko!!! :(

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Decemberski biseri 2009
20.2.2011 22:14:48   
Elly79
Drugače pa punce, upam, da se bomo še kaj tipkale tukaj... Smo res pobegnile na Facebook, ampak če nismo vse mamice tam, potem ni to to... user posted image Ker jz sem se res navadila na vas vse! user posted image user posted image user posted image Drugače je pa dreamz zrihtala na Facebooku, da imamo čist skrivno skupino - tako kot skrivna loža, ji rečem jaz, tako da nobeden (razen nas) ne more videt, kaj si pišemo tam in o čem se izpovedujemo... 

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Decemberski biseri 2009
21.2.2011 8:29:27   
*nivea
becky27 iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Decemberski biseri 2009
21.2.2011 16:17:40   
Poopsy
becky27, iskreno sožalje user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Decemberski biseri 2009
21.2.2011 16:20:25   
Poopsy
Tincy90 in METULJ1, kako sta? Zdaj pa že proti koncu, a ne?

Tudi jaz sem imela prejšnji teden pregled - dobimo pupo, tehta pa že 1800g. Zaenkrat vse OK, sam da se vsak dan težje premikam ...

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Decemberski biseri 2009
21.2.2011 18:02:32   
Tincy90
Poopsy, ja js sm v 33.tednu.user posted image že komi čakam, da se znebim tega bauhija, mi je kr dost naporn, po drugi strani je pa tooook fajn k čutm brce in kako se premika, joooj.user posted image ja tud js sm mela prejšn tedn pregled in smo težki že 1900g in lepo obrnjeni z glavico navzdol.user posted image je rekla G, da je kot iz kataloga ta naš fantič.user posted image no, v to itak ne dvomm kr vem, da bo lepotec, glede na to kake starše in sestro bo meu.user posted image user posted image user posted image sm pa sama pridna glede kil, v prvi sm šla +27kguser posted image user posted image , trenutno do zdj pa sm +4kg.user posted image itak, če mi je pa od prej še ostalo ful zaloge.user posted image

_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Decemberski biseri 2009
21.2.2011 22:37:49   
tintara
Becky27, moje sožalje!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?