Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:58:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aaaa, plina mi je sfalilo...sploh ne vem če bom znala bolonsko omako na elektriki naredit. Zanimivo,ne? Meni se tudi zdi,da na el. ne znam nič skuhat... ja, res, čisto sem se odvadla Meni se to zgodi vedno,ko je moj na šihtu,jaz pa s froci sama doma...tak da enkrat na mesec in pol se kosilo kuha na elektriki...na eni samcati plošči Jaz imam indukcijsko, sem se fajn navadla, sem tudi mislila, da brez ognja ne gre ... pa boljše da sem tiho, ker bolonjske itak nikoli ne bom znala naret. važi se, ja pa bolonjsko pa menda znaš nardit?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:59:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ti pa vedno tak lepo vse komentiraš. Se vidi, da imam cajta preveč. Mislim, da nima to s pisarno nič veze, tam je ponavadi totalni kaos. Aha...torej se na rr lepa delaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:01:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla pa boljše da sem tiho, ker bolonjske itak nikoli ne bom znala naret. Če boš še dolgo pri Mariborčankah,boš znala vse....še knjige boš začela brat,pa kuhat,pa torte delat,pa kruh pečt,pa....pa....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:02:10
|
|
|
|
katy83
|
grem malo lego kocke sestavljat, da jih bo T lahko razdiral se vidimo kasneje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:05:00
|
|
|
|
botrca
|
Dan...lep in sončen...kak je fajn ko je toplo . Spali do 6.30...spila kavo, porihtala malega in sebe, pa sva šla v mesto k okulistu in je hvala bogu vse vredu . Oddala ga v vrtec, zdaj pa sem jedla in grem počasi cunje pospravit v sušilnega pa malo pospravit in na relax... ...aja ene prošnje še napišem in pošljem pa je.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:05:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla pa boljše da sem tiho, ker bolonjske itak nikoli ne bom znala naret. Če boš še dolgo pri Mariborčankah,boš znala vse....še knjige boš začela brat,pa kuhat,pa torte delat,pa kruh pečt,pa....pa.... Naj se tvoje besede pozlatijo. Katy: ne, ne znam. Zato pa imam "raje" smetanovo omako čez testenine - to znam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:07:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan...lep in sončen...kak je fajn ko je toplo . Spali do 6.30...spila kavo, porihtala malega in sebe, pa sva šla v mesto k okulistu in je hvala bogu vse vredu . Oddala ga v vrtec, zdaj pa sem jedla in grem počasi cunje pospravit v sušilnega pa malo pospravit in na relax... ...aja ene prošnje še napišem in pošljem pa je. (... zdaj me je pa sram, se že celi dan po stanovanju vlačim, še za ven mi ni. )
< Sporočilo je popravil majakla -- 9.2.2011 11:08:16 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:10:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca pa sva šla v mesto k okulistu in je hvala bogu vse vredu . O,si že doma? Pa za Jana...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:11:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: ne, ne znam. Zato pa imam "raje" smetanovo omako čez testenine - to znam. Jaz pa ne znam-recept prosim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:12:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. A: spali do 9-ih Majakla, če si ti kriva za to, se priporočam vsak dan. B: drugače pa žalostna , me je mami klicala, da gre firma v kateri dela v stečaj. C: aja, v petek gre meni bolj popoldan skozi, ker dopoldan je dragi doma. A: tu pa tam se mi vsere, ja. B: C: Podpis pod B in C ... Enako.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:12:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vem, ja - pazi zaj. Si prej vprašala ... jaz komaj vstajam, mora Nik že mrzle nogice imet in vse po spalnici pospravit, da se iz postelje spravim, pol pa gre. Aja, pa na kavi sem non-stop. ok-sem si zjutraj predstavljala tebe,kak se zjutraj cela poskočna poženeš s postelje...z eno roko rihtaš froca...z drugo pripravljaš zajtrk....sem ti bla fauš-vidim da bv
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:29:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: ne, ne znam. Zato pa imam "raje" smetanovo omako čez testenine - to znam. Jaz pa ne znam-recept prosim Saj ne vem - se hecaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:44:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: ne, ne znam. Zato pa imam "raje" smetanovo omako čez testenine - to znam. Jaz pa ne znam-recept prosim Saj ne vem - se hecaš? Se ne hecam...lahko ga grem na kulinariko iskat-ampak mam rajše,če dobim kakega že preverjenega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:53:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: ne, ne znam. Zato pa imam "raje" smetanovo omako čez testenine - to znam. Jaz pa ne znam-recept prosim Saj ne vem - se hecaš? Se ne hecam...lahko ga grem na kulinariko iskat-ampak mam rajše,če dobim kakega že preverjenega Jaz naredim tako da namesto paradižnikove mezge vlijem slatko smetano in malo pokuham in je to to. Nea kompliciram.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:55:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: ne, ne znam. Zato pa imam "raje" smetanovo omako čez testenine - to znam. Jaz pa ne znam-recept prosim Saj ne vem - se hecaš? Se ne hecam...lahko ga grem na kulinariko iskat-ampak mam rajše,če dobim kakega že preverjenega Jaz naredim tako da namesto paradižnikove mezge vlijem slatko smetano in malo pokuham in je to to. Nea kompliciram. tak jaz naredim s tem da dam not še malo vegete in chedar sir
< Sporočilo je popravil katy83 -- 9.2.2011 11:56:19 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 11:57:44
|
|
|
|
katy83
|
T je zaspal, sem ga hotla vsaj do 13.ure držat budnega, pa nikak Zdaj kuham krompir, pol še omako naredim, pa vse skup vrežm v pečico, pa bomo jedli tako brzinsko musako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 12:26:29
|
|
|
|
sami0804
|
ok...hvala za recepte,babike Mi vedno delamo to polivko z mletim mesom,pa paradižnikovo mezgo(al pa kuj kečapom,če ni mezge ) samo mam rajše smetano... ...oni makaroni s sirom mi tudi dišijo,ko ste se prejšnjikrat pogovarjale,pa še tudi nisem delala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 12:32:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ok...hvala za recepte,babike Ni kaj.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 12:41:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Zdaj kuham krompir, pol še omako naredim, pa vse skup vrežm v pečico, pa bomo jedli tako brzinsko musako njamiii.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 12:47:01
|
|
|
|
ly117
|
Jaz se za enkrat poslavlajm od vas. Šibam na Dobravo.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 13:33:00
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Jaz pa sem lačnaaaa,pa ne vem,kaj naj jem.Mojega trucam,da bi šla na lignje,pa mu ni.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 13:34:28
|
|
|
|
majakla
|
Ne morš, da verjameš: kuham krompir, pol pa še špinačka, pa jajčke ... Sami: jaz naredim tak: - dam 2 žlički masla, ok Becel-a, - smetano za kuhanje, včasih kar kislo, - sir na koščke narezan (Ementaler), - pa še malo Parmezana, - pa malo česna v prahu, - včasih še mleko, ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 13:44:47
|
|
|
|
Sacherca
|
Nase vcerajsnje kosilo Danasnje kosilo pa rizota s piscancjim mesom,rdeca pesa.... Zdaj gremo pa spet ven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 13:48:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne morš, da verjameš: kuham krompir, pol pa še špinačka, pa jajčke ... Sami: jaz naredim tak: - dam 2 žlički masla, ok Becel-a, - smetano za kuhanje, včasih kar kislo, - sir na koščke narezan (Ementaler), - pa še malo Parmezana, - pa malo česna v prahu, - včasih še mleko, ... Mmmm..to se tudi dobro bere... Pa še en za kosilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 13:51:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Jaz pa sem lačnaaaa,pa ne vem,kaj naj jem.Mojega trucam,da bi šla na lignje,pa mu ni. Matcar Maš pa zdaj par predlogov za kosilo-tudi v sliki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiGanljiv poklon mamicam nedonošenčkovOb materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?