Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 8:58:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Meni bi bilo že to dovolj, da gre sam - no way! ja valda...če ima to željo, že veš da nekaj ne štima kot bi moglo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 9:03:26
|
|
|
|
arabela*
|
veni pa je mrzlo ko ...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:28:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Berem pa eno ful dobro knjigo,mi jo je knjižničarka priporočila.Sami,če ti je kaj znana Amanda Quick? Če ti je všeč,si lahko kar vse kar je od nje,sposodiš-kar sem prebrala,je bilo vse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:31:30
|
|
|
|
majakla
|
Jutro al dan al kaj že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:32:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya veni pa je mrzlo ko ... Aja...ki te živiš ti? Al je samo pri tvojem bloku mrzlo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:32:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro al dan al kaj že Guten morgen i tebi... ..katy pa bere...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:36:48
|
|
|
|
katy83
|
dan. spali do 9-ih Majakla, če si ti kriva za to, se priporočam vsak dan. drugače pa žalostna , me je mami klicala, da gre firma v kateri dela v stečaj. aja, v petek gre meni bolj popoldan skozi, ker dopoldan je dragi doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:38:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro al dan al kaj že Guten morgen i tebi... ..katy pa bere... Vem, ja - pazi zaj. Si prej vprašala ... jaz komaj vstajam, mora Nik že mrzle nogice imet in vse po spalnici pospravit, da se iz postelje spravim, pol pa gre. Aja, pa na kavi sem non-stop.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:38:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Meni bi bilo že to dovolj, da gre sam - no way! ja valda...če ima to željo, že veš da nekaj ne štima kot bi moglo ok, jaz se s tem ne strinjam, ker sem bla sama večkrat s kolegicami na morju, tak za 3 dni mogoče. Res pa je, da če je familija, pa je druga zgodba. pri teh kolegih še ni otrok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:39:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro al dan al kaj že Guten morgen i tebi... ..katy pa bere... Vem, ja - pazi zaj. Si prej vprašala ... jaz komaj vstajam, mora Nik že mrzle nogice imet in vse po spalnici pospravit, da se iz postelje spravim, pol pa gre. Aja, pa na kavi sem non-stop. čujta vi2
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:40:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. A: spali do 9-ih Majakla, če si ti kriva za to, se priporočam vsak dan. B: drugače pa žalostna , me je mami klicala, da gre firma v kateri dela v stečaj. C: aja, v petek gre meni bolj popoldan skozi, ker dopoldan je dragi doma. A: tu pa tam se mi vsere, ja. B: C:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:42:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. A: spali do 9-ih Majakla, če si ti kriva za to, se priporočam vsak dan. B: drugače pa žalostna , me je mami klicala, da gre firma v kateri dela v stečaj. C: aja, v petek gre meni bolj popoldan skozi, ker dopoldan je dragi doma. A: tu pa tam se mi vsere, ja. B: C: ti pa vedno tak lepo vse komentiraš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:42:59
|
|
|
|
katy83
|
aaaa, plina mi je sfalilo...sploh ne vem če bom znala bolonsko omako na elektriki naredit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:46:54
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. A: spali do 9-ih Majakla, če si ti kriva za to, se priporočam vsak dan. B: drugače pa žalostna , me je mami klicala, da gre firma v kateri dela v stečaj. C: aja, v petek gre meni bolj popoldan skozi, ker dopoldan je dragi doma. A: tu pa tam se mi vsere, ja. B: C: Podpis pod B in C ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:47:54
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. A: spali do 9-ih Majakla, če si ti kriva za to, se priporočam vsak dan. B: drugače pa žalostna , me je mami klicala, da gre firma v kateri dela v stečaj. C: aja, v petek gre meni bolj popoldan skozi, ker dopoldan je dragi doma. A: tu pa tam se mi vsere, ja. B: C: ti pa vedno tak lepo vse komentiraš. Se ji vidi,da je pisarniška...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:48:39
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aaaa, plina mi je sfalilo...sploh ne vem če bom znala bolonsko omako na elektriki naredit. Zanimivo,ne? Meni se tudi zdi,da na el. ne znam nič skuhat...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:49:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aaaa, plina mi je sfalilo...sploh ne vem če bom znala bolonsko omako na elektriki naredit. Zanimivo,ne? Meni se tudi zdi,da na el. ne znam nič skuhat... ja, res, čisto sem se odvadla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:49:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. A: spali do 9-ih Majakla, če si ti kriva za to, se priporočam vsak dan. B: drugače pa žalostna , me je mami klicala, da gre firma v kateri dela v stečaj. C: aja, v petek gre meni bolj popoldan skozi, ker dopoldan je dragi doma. A: tu pa tam se mi vsere, ja. B: C: ti pa vedno tak lepo vse komentiraš. Se ji vidi,da je pisarniška...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:50:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ti pa vedno tak lepo vse komentiraš. Se vidi, da imam cajta preveč. Mislim, da nima to s pisarno nič veze, tam je ponavadi totalni kaos.
< Sporočilo je popravil majakla -- 9.2.2011 10:52:27 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:51:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vem, ja - pazi zaj. Si prej vprašala ... jaz komaj vstajam, mora Nik že mrzle nogice imet in vse po spalnici pospravit, da se iz postelje spravim, pol pa gre. Aja, pa na kavi sem non-stop. ok-sem si zjutraj predstavljala tebe,kak se zjutraj cela poskočna poženeš s postelje...z eno roko rihtaš froca...z drugo pripravljaš zajtrk....sem ti bla fauš-vidim da bv
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:52:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vem, ja - pazi zaj. Si prej vprašala ... jaz komaj vstajam, mora Nik že mrzle nogice imet in vse po spalnici pospravit, da se iz postelje spravim, pol pa gre. Aja, pa na kavi sem non-stop. ok-sem si zjutraj predstavljala tebe,kak se zjutraj cela poskočna poženeš s postelje...z eno roko rihtaš froca...z drugo pripravljaš zajtrk....sem ti bla fauš-vidim da bv
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:53:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vem, ja - pazi zaj. Si prej vprašala ... jaz komaj vstajam, mora Nik že mrzle nogice imet in vse po spalnici pospravit, da se iz postelje spravim, pol pa gre. Aja, pa na kavi sem non-stop. ok-sem si zjutraj predstavljala tebe,kak se zjutraj cela poskočna poženeš s postelje...z eno roko rihtaš froca...z drugo pripravljaš zajtrk....sem ti bla fauš-vidim da bv ... to pa si me zamenjala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:53:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aaaa, plina mi je sfalilo...sploh ne vem če bom znala bolonsko omako na elektriki naredit. Zanimivo,ne? Meni se tudi zdi,da na el. ne znam nič skuhat... ja, res, čisto sem se odvadla Meni se to zgodi vedno,ko je moj na šihtu,jaz pa s froci sama doma...tak da enkrat na mesec in pol se kosilo kuha na elektriki...na eni samcati plošči
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:55:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aaaa, plina mi je sfalilo...sploh ne vem če bom znala bolonsko omako na elektriki naredit. Zanimivo,ne? Meni se tudi zdi,da na el. ne znam nič skuhat... ja, res, čisto sem se odvadla Meni se to zgodi vedno,ko je moj na šihtu,jaz pa s froci sama doma...tak da enkrat na mesec in pol se kosilo kuha na elektriki...na eni samcati plošči Jaz imam indukcijsko, sem se fajn navadla, sem tudi mislila, da brez ognja ne gre ... pa boljše da sem tiho, ker bolonjske itak nikoli ne bom znala naret.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 10:57:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aaaa, plina mi je sfalilo...sploh ne vem če bom znala bolonsko omako na elektriki naredit. Zanimivo,ne? Meni se tudi zdi,da na el. ne znam nič skuhat... ja, res, čisto sem se odvadla Meni se to zgodi vedno,ko je moj na šihtu,jaz pa s froci sama doma...tak da enkrat na mesec in pol se kosilo kuha na elektriki...na eni samcati plošči ja, poznam...nam se pa to ponavadi v nedeljo zgodi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiGanljiv poklon mamicam nedonošenčkovOb materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?