Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:31:06
|
|
|
|
majakla
|
Grem pod tisti tuš, ki mi je prej ušel.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:32:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čak noris: hahaha... Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat. Chuck Norris je zgradil hišo v kateri se je rodil. Zakaj Chuck Norris spi pri luci? Ker se ga tema boji! Nekateri spijo v pižami od supermana. Superman spi v pižami od Chucka Norrisa. To gre direktiva na FB. ne,ne...tota pa zmaga: Ko je bil Chuck Norris mulc, nikoli ni močil postelje. Postelja se je sama poscala od strahu. Pa vse so dobre, to si bom sprintala ... pogledam in se že režim. Sem prej mojemu brala - ded nima pojma, me je čudno gledal - en del.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:33:14
|
|
|
|
majakla
|
Pridem nazaj, če boš še tukile.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:34:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem pod tisti tuš, ki mi je prej ušel. Je prišo nazaj...al se greš k sosedom tuširat?? Ja pa lahko grem cote obesit...potem pa se spet dobima na istem mestu,da si rečema lahko noč...
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 8.2.2011 23:35:50 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 0:11:13
|
|
|
|
majakla
|
Sem že. Sami, kak sma se zmenle LAHKO NOČ.
< Sporočilo je popravil majakla -- 9.2.2011 0:13:49 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 0:13:54
|
|
|
|
sami0804
|
Se ti zdi,da si hitra? Sem že en stroj cot zložila,enega obesila,šalco čaja spila,na fb čvekala....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 0:14:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Se ti zdi,da si hitra? Sem že en stroj cot zložila,enega obesila,šalco čaja spila,na fb čvekala.... vERJEMI, ZDAJ SEM BLA HITRA. jBMT črke!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 0:15:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami, kak sma se zmenle LAHKO NOČ. Grema,ja Krucifiks...že od včeraj čvekama...kam to vodi? Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 0:16:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami, kak sma se zmenle LAHKO NOČ. Grema,ja Krucifiks...že od včeraj čvekama...kam to vodi? Lahko noč spat z nasmehom ... pa paaaaaaa ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 0:17:30
|
|
|
|
sami0804
|
Ej...pridi na fb,da ti nekaj povem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 0:18:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ej...pridi na fb,da ti nekaj povem... Ti to resno - ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 7:01:54
|
|
|
|
sami0804
|
Morgen! Juuuuj je težko vstat,če si navajen vsak dan spat do pol devetih Mitja že pripravljen na športni dan,Sara gleda Bee movie,se grema potem oblečt,pa v MB k zdr. -na sistematski pregled-2.del... Zaspana za popi..... ...majakla,kak ti rata bit drugi dan prisebna...
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 9.2.2011 7:02:06 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 7:53:50
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro, mi smo tudi danes zgodnji, že pred 7h se je začel pogovarjat v posteljici. pol pa ni čudno, da me že ob 22h zvečer vrže.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 7:56:32
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya otroci zaspali..... jaz na relaks.... glede kofeja...mi bolj popoldne paše, lepo na izy....ded pa tak mičkene doma čuva Pa daj,pridi dopoldan,saj pridem po tebe ja..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 7:57:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar jaz pa sem se tak nažrla,da me vse boli zaj,od križa do trebuha.mater,je to zoperno. saj bo Hvala,ma saj po eni strani sem sama kriva,ker morem tak dolgo žvekat dokler ne sfali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 8:07:47
|
|
|
|
ly117
|
JUtro! L v vrtcu in upam da bo ostal do konca tedna, seveda z postanki doma. Zdaj sem na dozi . Spali še kr ok.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 8:08:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čak noris: hahaha... Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat. Chuck Norris je zgradil hišo v kateri se je rodil. Zakaj Chuck Norris spi pri luci? Ker se ga tema boji! Nekateri spijo v pižami od supermana. Superman spi v pižami od Chucka Norrisa. To gre direktiva na FB. ne,ne...tota pa zmaga: Ko je bil Chuck Norris mulc, nikoli ni močil postelje. Postelja se je sama poscala od strahu. Tota pri meni tudi zmaga.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 8:13:22
|
|
|
|
Lenči_
|
Dobro jutro! mi pičimo zdaj počasi v vrtec M. bo do 11.30 tam, če bo vse ok. Jaz pa v shoping jeeeeeeeeeeee te pa še en od mene od chuch norrisa: So se sprehajali Jezus, Chuck Norris in Silvester Stalone. Naenkrat pridejo do reke, ki jo morajo prečkat (seveda ni bilo mosta v bližini). Jezus se normalno sprehodi čez reko, za njim gre takoj Chuck, Stalone pa se skoraj utopi. Jezus in Chuck sta bila že na drugi strani in gledata nemočnega Stalona. Jezus pogleda Chucka in mu reče: A bi mu povedala kje so kamni, da bo lahko prišel prek? Chuck Norris pogleda Jezusa: Kakšni kamni??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 8:14:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ So se sprehajali Jezus, Chuck Norris in Silvester Stalone. Naenkrat pridejo do reke, ki jo morajo prečkat (seveda ni bilo mosta v bližini). Jezus se normalno sprehodi čez reko, za njim gre takoj Chuck, Stalone pa se skoraj utopi. Jezus in Chuck sta bila že na drugi strani in gledata nemočnega Stalona. Jezus pogleda Chucka in mu reče: A bi mu povedala kje so kamni, da bo lahko prišel prek? Chuck Norris pogleda Jezusa: Kakšni kamni??
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 8:19:58
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Mi tudi vstali ob 7-h,spali odlično,celo noč-spet! Edino meni fali,sem brala do pol 1-h vjutro,zaj pa rabim kafeeeeja ogromno,da bom se k sebi spravla. Berem pa eno ful dobro knjigo,mi jo je knjižničarka priporočila.Sami,če ti je kaj znana Amanda Quick?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 8:27:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Mi tudi vstali ob 7-h,spali odlično,celo noč-spet! Edino meni fali,sem brala do pol 1-h vjutro,zaj pa rabim kafeeeeja ogromno,da bom se k sebi spravla. Berem pa eno ful dobro knjigo,mi jo je knjižničarka priporočila.Sami,če ti je kaj znana Amanda Quick? Meni je, sam tak veš da jaz ne berem.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 8:39:25
|
|
|
|
ly117
|
Nič, morem rit dvignit in začet delat. Me že ura preganja.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 8:51:22
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 8:52:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Meni je pa danes toti v očke padel,mmmmm... Uroš Zorman,rokometaš. ni moj tip moškega
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 8:56:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes sem bla tak šokirana, mi je kolegica rekla da je bil njen dragi maja na morju z enim kolegom (tudi najin kolega) in sta imela tam 2 frajli zraven, doma pa oba resne punce že 10 let Sem kr razočarana nad njima ne vem kaj sploh ima za it moški sam na morje, če ima doma familijo...mojmu niti na kraj pameti to ne pade
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?