Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:52:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne. Me že piga pa bolj slabo vidim. kaj te ? vidiš to je pa čist mariborsko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:52:47
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj iiiiiiiii jaz pa poleg moj antikvariat-paše poleg Sem tudi jaz pomislila, da bi lahko združili.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:52:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca U mama mia,pa vam je cisto spipalo v zadnji uri eh....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:52:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne. Me že piga pa bolj slabo vidim. kaj te ? PIGA
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:53:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. ve bi ble v VIP-u V posebnem izoliranem prostoru, da bi lahko drugi gostje umirjeno uživali za svojimi mizami. To mi delaj. JUHUUUUUuuuuuuuu . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:53:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj iiiiiiiii jaz pa poleg moj antikvariat-paše poleg Sem tudi jaz pomislila, da bi lahko združili. Marta, ti pa imaš podjetniško žilico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:54:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, vidva ko bordata jaz imam doma nove pancerje za bordanje + nove šuhe za bordanje poznaš koga, ki bi kupo to? Kakšne (firma/model), velikost ...? pancerji Head št. 43 šuhi pa "neka no name firma" št. 38 prodam za minimalno ceno,,,samo da se znebim... Uuu ... težko rečem, firma je ZELO pomembna, bom pa povprašala - OK.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:54:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. ve bi ble v VIP-u V posebnem izoliranem prostoru, da bi lahko drugi gostje umirjeno uživali za svojimi mizami. To mi delaj. JUHUUUUUuuuuuuuu . . . ne, ne, oni bi bli izolirani, ne me...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:55:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, vidva ko bordata jaz imam doma nove pancerje za bordanje + nove šuhe za bordanje poznaš koga, ki bi kupo to? Kakšne (firma/model), velikost ...? pancerji Head št. 43 šuhi pa "neka no name firma" št. 38 prodam za minimalno ceno,,,samo da se znebim... Uuu ... težko rečem, firma je ZELO pomembna, bom pa povprašala - OK. oki doki smoki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:56:08
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj iiiiiiiii jaz pa poleg moj antikvariat-paše poleg Sem tudi jaz pomislila, da bi lahko združili. Marta, ti pa imaš podjetniško žilico Ma ne, žal nimam. Tu pa tam kakšno idejo dobim, če je fejst očitna.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:56:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. ve bi ble v VIP-u V posebnem izoliranem prostoru, da bi lahko drugi gostje umirjeno uživali za svojimi mizami. To mi delaj. JUHUUUUUuuuuuuuu . . . ne, ne, oni bi bli izolirani, ne me... Komaj čakam - Katy - kdaj bo otvoritev?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:56:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. ve bi ble v VIP-u V posebnem izoliranem prostoru, da bi lahko drugi gostje umirjeno uživali za svojimi mizami. To mi delaj. JUHUUUUUuuuuuuuu . . . ne, ne, oni bi bli izolirani, ne me... Komaj čakam - Katy - kdaj bo otvoritev? javim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:57:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. ve bi ble v VIP-u V posebnem izoliranem prostoru, da bi lahko drugi gostje umirjeno uživali za svojimi mizami. To mi delaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:57:34
|
|
|
|
katy83
|
nič, punce, mene tudi v bed šople grem počasi...nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:57:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. ve bi ble v VIP-u V posebnem izoliranem prostoru, da bi lahko drugi gostje umirjeno uživali za svojimi mizami. To mi delaj. JUHUUUUUuuuuuuuu . . . ne, ne, oni bi bli izolirani, ne me... Komaj čakam - Katy - kdaj bo otvoritev? javim Se kar povabim.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:58:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, punce, mene tudi v bed šople grem počasi...nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:58:38
|
|
|
|
ly117
|
Nočko katy.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:58:49
|
|
|
|
majakla
|
Tako. Žal. Kak pravite: Moje ure so vun? No, spat grem, saj mi ni, ampak vstajanje ob 6 pa pusti posledice. HVALA VSEM in LAHKO in DOOOLGOOO NOČ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:58:54
|
|
|
|
bambixxx
|
nočko katy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:58:58
|
|
|
|
Sacherca
|
Jaz tudi pridem na otvoritev..Kaj pa koticek za otrocke bo tudi ??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:59:02
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, punce, mene tudi v bed šople grem počasi...nočko U madona. Kero izrazoslovje ej. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:59:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca U mama mia,pa vam je cisto spipalo v zadnji uri eh.... Vedno ble nore-samo v nočnih urah vdari ven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:59:10
|
|
|
|
botrca
|
Katy83 nočko