katy83
|
čer. da se javim, čvekala pa ne bom...sicer pa menda tak ni nobene Dan preživeli ok, bili na Ptuju na jezeru, potem pa je ena agentka prišla za zavarovanja , no samo sem ugotovila, da nimam nobenega pametnega življenjskega zavarovanja, tak da smo sklenli enega. aja, "novi" šolski sistem - tak je, mi smo pač na starega navajeni in zato nam je boljši, tudi glede ocen...me kr srat pritisne, ko se spomnim, da bom mogla dajat opisne ocene, ker se mi zdi lažje dat 2 al pa 4 in je to to...ampak dejansko ni tako...ta sistem je kr dober in učenci v 1.razredu so sicer res v šoli in se marsikaj že učijo, ampak verjemite mi, da sem doživela na nastopu, da so mi prvošolčki rekli: eh, pa to je brez veze, to že znamo. Bila pa je tema pri matematiki znak <, >. In sem jaz z neko štorkljo pa njenim klunom skakala tam , da so se mi smejali, ker so to že tak vedli...saj niso tumasti...no vam na kavi razložim kak je ta nastop izgledal . je pa tak kot je Marta rekla, večinoma temelji na igri...otroci se ne zavedajo da se učijo, pa vendarle se prekleto dosti naučijo. Saraya in Botrca, poslala ZS nazaj. aja, aja, moram še T pohvalit...danes je prehodil celo kuhno tako, da je pred seboj tiščal stol in se ga držal. Vau, mami in ati ponosna. Jutri grem na faks, vrnit knjige , pa verjetno še bom šla malo v mesto. Se pišemo. Nočka
|