Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

js imam tud oz sm imela tud krce u nogah in to prvic u lajfu..pa so mi punce svetovale donat ker ima velik vitaminu in pa dost hoje pa predn grem spat pretegovanja pa je res bols :)drgac sva pa midva z lubijem vcer kupla prvo stvar za najinga bebija-vozicek :)od vseh k sva mela ogledanih sva zbrala cist neki tretga hehe,in sicr quinny speedy :)full nama je vsec :):)in sm cistt vesela :):)ima se katera tega?:)lep dan vsem :)
in
.
. Vsako jutro vpraša, če se je pikec že zbudil.
je bilo pridno kot le kaj
še v mojem imenu čestitke za uspešno opravljene preglede/morfologije ter za poroko
še posebej divji je bil v soboto, ko smo bili na praznovanju rojstnega dneva, in je bilo kar fejst glasno. drugače je pa kar težki teden za mano, vreme mi ni najbolj odgovarjalo in sem bla čisto utrujena in brez energije. najhuje je bilo včeraj, ko sem podnevi kar 2krat spat šla
upam da je samo prehodno obdobje, ker ni najbolj prijetno biti celi povožen v službi
>, nisem pa še kaj preveč široka. bo pa kar pester teden - v sredo me čaka podelitev diplome, v četrtek ultrazvok
.
), ki je trajala celih 10 min. Čeprav sem G prosila, da vsaj monitor obrne, da vidim svojo pikico, ga je obrnila za celih 30 sek in pol spet proti seb. No, vsaj moj je bil zraven, da je lahko kaj videl. G mi je rekla, da nas je preveč in da bi v eni uri lahko pregledala samo cc 3 nosečnice, ona jih mora pa 20 v dveh urah. Slaba tolažba.