Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 30.5.2011 17:17:13
happymummy
evo mene,doma. nič ni. ctg- črta ravna,kar se popadkov tiče. uni notri veselo brca. v sredo pa spet na pregled. ma ne verjamem,da bo do srede kej. po moje bo konc tedna.
mayalottie, kako je z vami?vse v redu?
onur, da me ne boš prehitela še ti
nana, oprosti,sem spet pozabla,kdaj imaš rok??
upam,da vse uživate in das e maste fajn. meni je ok. vikend rahlo žalostno obarvan ampak preživet. zdej pa nov teden. sem šla dns vplačat loto-če bo tam kej sreče,ker očitno za rodt je še ne bo
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 31.5.2011 11:56:18
onur
onur, da me ne boš prehitela še ti
Anti ja ne.
Midva sva bila pa danes v Gorici. Se je šel moj cepit za klopni meningitis, pol sva šla pa še stolček za na kolo za tamalo kupit. Dobila sem tudi izvide za streptokok, pozitivna kot prvikrat. Drugače pa nič kaj novega.
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 1.6.2011 15:28:44
happymummy
oj! Mene so spet poslali domov. še vedno nič. ctg je bil sicer malo bolj razgiban kot zadnjič, mapak na g pregledu pa je reku,da še ni zrelo. hja, bomo šli pa še mal na sončka,da dozori v petek spet pregled. ma zdej bi šla še js pogledat,kaj je tko lepga tam notri
snezinkaa, si dobila izvide? Jaz sem tudi naredla ta test pa sem bila negativna.
onur,kako kaj pri tebi kaže?
joj, nak onc me bosta še vidve prehiteli al oa bomo morde cimre
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 2.6.2011 1:53:42
happymummy
IZVIRNO SPOROČILO: onur
Morde pa res.
Dogaja ne nič posebnega. Mogoče se je včeraj malo čepa odluščilo, ma vse še mirno. V ponedeljek imam pregled tako, da bomo videli.
a sam mogoče? Joj,vidiš, pri meni pa nič. še nezrela. ti povem,da boš zdej ti šla najprej v Rim. Jst mam pregled v petek. bomo videli kaj bo takrat-al bo zrelo al ne.
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 2.6.2011 8:20:52
onur
IZVIRNO SPOROČILO: happymummy
Morde pa res.
Dogaja ne nič posebnega. Mogoče se je včeraj malo čepa odluščilo, ma vse še mirno. V ponedeljek imam pregled tako, da bomo videli.
Se lušči, je bilo tudi danes malo goste rjave sluzi. Samo molim, da me lih ne prime ko bo moj v nočni. a sam mogoče? Joj,vidiš, pri meni pa nič. še nezrela. ti povem,da boš zdej ti šla najprej v Rim. Jst mam pregled v petek. bomo videli kaj bo takrat-al bo zrelo al ne.
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 2.6.2011 8:21:36
onur
IZVIRNO SPOROČILO: happymummy
Morde pa res.
Se lušči, je bilo tudi danes malo goste rjave sluzi. Samo molim, da me lih ne prime ko bo moj v nočni. a sam mogoče? Joj,vidiš, pri meni pa nič. še nezrela. ti povem,da boš zdej ti šla najprej v Rim. Jst mam pregled v petek. bomo videli kaj bo takrat-al bo zrelo al ne.
Sem malo zabluzila z objavo.
Se lušči, je bilo tudi danes malo goste rjave sluzi. Samo molim, da me lih ne prime ko bo moj v nočni.
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 3.6.2011 9:30:59
happymummy
Spet me je poslal domov. še vedno nezrelo,zaprto mat.ustje. in če do ponedeljka ne bo nič mi bojo v pondelk naredli carski. ma sem prov žalostna. tko da upam,da se čez vikend odprem.
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 3.6.2011 14:33:19
happymummy
n če do ponedeljka ne bo nič mi bojo v pondelk naredli carski.
Zakaj pa carski, zakaj ne provajo sprožit poroda?
ja ne vem zakaj carski. morde zato,ker sem imela prejšnjič ga. ampak v prejšnji nosečnosti je bila druga zgodba- je bil pritisk visok in nisem mogla dihat. zdaj pa je pritisk super, počutje moje tudi, otrokovo pa glede na ctg tudi. tko da res ne vem zakaj kr carski. ah ne,bom js čez vikend zrihtala,da bo šlo naravno- topla kopel, Seks, sprehod, seks.. in če neb o primlo, bom pa tut v ponedeljek rekla,dase ne strinjam s carskim in da ne podpišem.
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 3.6.2011 21:59:58
nana13
Helow... Nism nč kej natančno čitala nazaj, mordi bom jutri kej, dns sm sam mal preletela. Happymummy: jst sm septembrka komej. 19.9. so rekli. Kr se pa tiče tistga k si napisala d boš ti tu zrihtala d bo naravno... sm hodila po štengah, sm sexala,sm se vozila po luknah, sm sexala, sm u banji sedela, sm sexala, se sprehajala in spet s.... No, ma ti povem, d pr meni ni delalu nč,... NČ NČ NČ!!! Je pršu kdr je sam teu prit. Tku d če ti rata, hvala bogu, drgač pa se ne naprezaj prevč.
Poznaš ti kašno Ines tam v Razdrtem?
Bodte fajn, se pišemo... lp Grem spat in kej lepga sanjat. Prvoščm tudi vam...
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 3.6.2011 22:34:19
happymummy
IZVIRNO SPOROČILO: nana13
Helow... Nism nč kej natančno čitala nazaj, mordi bom jutri kej, dns sm sam mal preletela. Happymummy: jst sm septembrka komej. 19.9. so rekli. Kr se pa tiče tistga k si napisala d boš ti tu zrihtala d bo naravno... sm hodila po štengah, sm sexala,sm se vozila po luknah, sm sexala, sm u banji sedela, sm sexala, se sprehajala in spet s.... No, ma ti povem, d pr meni ni delalu nč,... NČ NČ NČ!!! Je pršu kdr je sam teu prit. Tku d če ti rata, hvala bogu, drgač pa se ne naprezaj prevč.
Poznaš ti kašno Ines tam v Razdrtem?
Bodte fajn, se pišemo... lp Grem spat in kej lepga sanjat. Prvoščm tudi vam...
Ena Ines je delala pr ns na Razdrtem. Ma drgač je mislim,da iz Landola. Zakaj?
Ja saj vem,da ni mus da mi bo to pomagalo, ma provam lohku. Zgubt nemam kej. Če bo bo,če ne pa ne. Ma carskega ne bom pustila. no way. bom ušla iz porodnišnice,če bo kej teu.
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 3.6.2011 23:21:35
onur
Drugače pa kaj da povem. Po čebelo smo šli po kosilu iskat v vrtec. Kriza je zjutraj še, vendar samo zjutraj, nato je vse ok. Drug teden gredo z vrtcem na vožnjo z vlakom. Ko je prišla domov, sva šle spat, popoldan pa se je s taščo potepala po sprehodu, potlej pa je še sosed prišel na obisk in sta se igrala. Mene je danes malo ščipalo, vendar upam, da čez noč ostane tako kot je, ker možek dela nočno. No, saj ga lahko pokličem in takoj pride (doma imam tudi tasta), ma vseeno. Jutri bomo verjetno kar doma. V nedeljo pa študiramo, da bi šli do naših.
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 4.6.2011 15:07:08
happymummy
Ma mislim,da je prava (Ines). Se poznave ja,nisva pa neke prijateljice. Mislim, takrat ko smo še skupi delale smo se družle, pol pa smo šle tko vsaka po svoje. Zdej niti ne vem kaj je z njo in kje je. Ti jo poznaš? Sta priajteljici?
Pondelk bo kmal ja. sej me je kr strah kaj bo. Ker res ne želim CR. Tko da sem mojga dns zjutu prepričala v akcijo ja Še zvečer enkrat pa jutri, pa morde bo kej pomagalo :))