|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2011
9.6.2011 20:42:32   
rdečebela
no,včeraj smo imeli posvetovalnico in tudi drugo cepljenje.zoja je bla spet ful pridna,nič jokala.danes ima malenkost povišano temperaturo,ampak nisem zaenkrat nič svečke dajala.sicer pa itak že spančka,mal je bla sitkana dns,pa niti ni neki dost spančkala čez dan.
No glede GH,mi je sestra na hitro povedala kako in kaj.sploh glede dodajanja olj mi je blo novo,mislim,nisem še zasledila.dost poudarka dajejo na te omega 3 in omega 6 maščobne kisline.no,pa tud mi je rekla,da nekje v 4.tednu od začetka uvajanja naj bi že začeli z mesekom.sm pa dobila tud eno knjižico glede tega.no še mal statistike:
Teža:7030g
Višina:66cm
No,tolk za dns.lep večer

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
   RE: Januarski sončki 2011
10.6.2011 8:08:53   
darchy82
Dobro jutro še od nas.
Za nami je pa malo bolj neprespana noč. Sicer smo šli spat tako kot ponavadi okoli 20.30 in smo spali najprej do 1.30, potem pa zbujanje kar na eno do dve uri do jutra. Je bila ob 6-ih zjutraj čist zbujena in mi jo je na joški nekako uspelo uspavat, tako da zdej še vedno spi. Imam pa malo vreme na sumu ker to ni ničemur več podobno user posted image
Rdečebela kaj so ti rekli, kako je z dodajanjem olja v hrano? Na zadnji posvetovalnici sem res izvedela veliko o uvajanju GH, sem pa pozabila vprašat, kdej se sme začet olje dodajat. A gre skupaj z mesom, prej, kasneje,...? Sicer pa super da ni kakše hujše reakcije po cepljenju. Mi imamo 2. cepljenje naslednji teden pa upam da bo vse ok, ker bi se rada še vozičkanju na Rožnik pridružila, ki je ravno isti dan user posted image


_____________________________

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
   RE: Januarski sončki 2011
10.6.2011 9:06:06   
Tiasana
No, da se še jaz malo oglasim tukajuser posted image ..
Mi imamo cepljenje šele 22.. sem pa danes ponoči ugotovila, da se mi je prehladiluser posted image , v bistvu mu ne teče iz nosa, je pa slišati da težko diha.. Pa z ročnim aspiratorjem za nos pride miška ven..imam pa problem, ker mu je to tako zoprno in zraven tako joče.. Razmišljam o nabavi električnega aspiratorja, ima katera izkušnjo (npr. sedaj je v akciji http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486). Pa še v nedeljo imamo krst, pa bi rada, da bi bil kolkor tolko ok.

Smo pa tudi mi imeli čudno noč. Zaspali ob 20,45, zbudili ob 12, spet ob 2, pa ob 3,30 k ga je motil nosek, potem pa smo na srečo spali do 7,15. Sem pa ugotovila, da se mi drugače zbuja na točno tri ure, mi je že spal tudi po pet skupaj... Upam, da bo s hrano počasi kaj boljše.
Končno se je malo sonček pokazal,grem kaj naredit, ta teden je bil poln obveznosti...

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
   RE: Januarski sončki 2011
10.6.2011 20:05:17   
Gabi21
Prav lepo pozdravljene!!
Že dooolgo se nismo nič slišale,sedaj pa sem našla nekaj časa,da tipkam..uff,toliko ste potipkale,da ne sfolgam bratuser posted image ..

Rodila sem predčasno 11.1.2011 ob 10.00-prijokal je na svet JAN!
Tako,da zabeležite še mene..sedaj smo pa že lep čas mamice,kje je že čas,ko smo hodile s trebuščki po svetu..je bilo pa lepo v času nosečnosti počvekati z vami in upam,da tudi v naprej!
Lepa hvala vsem!

IN ISKRENE ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!!user posted image


_____________________________

11.1.2011 se je rodil moj zakladek Jan..

(odgovor članu Tiasana)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
   RE: Januarski sončki 2011
10.6.2011 21:23:26   
pika27
Ja, rdečebela povej nam tole z oljem. Mi smo dobil navodila, da pač olivca.... Olje pa naj bi začel dajat po uvajanju, jaz sem začela zdej, k poje že cel obrok (ker ni več mleka ni maščobe), ampak ne pretiravam, ker mamo itak dost kil.

Tiasana, jaz sem ga šla kupit k smo bli na fertik prehlajeni, ampak ne tega, temveč unga od lanaform, je rekla prodajalka, da sta ista, samo ta ma še neke melodije, k jih predvajaš, da ga mal zamotiš. Drugač so men vsi priporočal un nastavek, ki se da na sesalec, pa še pocen je cca. 10 eur, sam pr nas je problem, k mamo tak sesalc, da pač nastavk ne gre gor. Uglavnem električen ni neki bolj učinkovit, mu pa lahko z njim ful lažje poškoduješ sluznico, to pa ni tok ok (kot je napisala matejas na FBju, upam, da sem tapravo povedala user posted image ).

(odgovor članu Gabi21)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
   RE: Januarski sončki 2011
11.6.2011 7:57:09   
rdečebela
dobro jutro,
sm že včeraj zvečer napisala cel roman,pa pol ne vem kaj sm pritisnila da mi je skenslalo vse.skratka,ja,glede olja mi je priporočila naj ga kar čimprej uvedem.že med te zelenjavne kašice,da so te omega 3 in omega 6 oh in sploh ful pomembne za razvoj živčevja in oči...maslo mi je odsvetovala tam do 1 leta,olja pa je rekla da bilokakšno,rastlinsko.najbolje oljčno ali repično.tko da to je bilo res nekaj novega,na kar sploh nisem pomislila.no v 4em tednu od začetka uvajanja GH pa naj bi dojenčkom ponudili tudi meso.in potem za mesom mi je omenila tudi jajčni rumenjak.beljak pa po 1letu.

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
   RE: Januarski sončki 2011
11.6.2011 8:20:27   
Putka
Mi gremo pa na vikend , v Dolenjske toplice.. Komaj čakam, ker se bo šel tudi Vitan kopat.. ful uživa v vodi, kopa se v veliki banji skupaj s sestricama, ker mi je iz male pol vode ven zbrcaluser posted image

Darchy, če boste kaj na tisti konec hodili pokliči, pa se kje dobimo

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
   RE: Januarski sončki 2011
11.6.2011 8:26:21   
maggie27
Ojla!

Že dooolgooo časa se nisem nič oglasila. Evo, zdaj imam končno mal več časa da vam malo update-am kako je kaj z nama. Bravo jaz...user posted image

Gal bo jutri dopolnil 5 mesecev!!user posted image  Moram rečt, da je bilo prvih 3 mesecev NORO, revček je imel krče cel dan, spal ni nič (dobesedno), zvečer smo hodili spat okoli 23.00 in se zbujali ob 5-6.00, no vse to se je končalo ko je bil star 3,5 mesecev.
Zdaj je ratalo ful luštno, cel dan je priden se smejčka, vriska, vse ga zanima, se igra z igračkami, spančka...:):)
Zdaj mi spi čez dan približno 4x po 1-1,5 ure (haha, mora revež za nazaj nadoknadituser posted image ), zvečer gre spat ob 21.00 in spi do 8.00, OK vmes se 2x hrani, ampak se sploh ne zbudi - se samo priklopi user posted image . Te dni sva začela počasi z GH (bučke in krompir), ampak ima mali mišek trdno zaprta usteca, ko gre žlička proti njemu, tko da uvajava hrano samo v teoriji!user posted image  Bom še mal počakala in če ne bo hotel zelenjave bom začela kar s kakšnim rižolinotom, potem pa sadje.
Eno vprašanje glede sadja: a ste ga ve na začetku prekuhavale, ali dajale kar surovo (npr.: naribana jabolka?) ??
Ko je bil 4,5 meseca, sva imela 2 cepljenje, ki ga je prestal brez vročine (je tudi pri prvem cepljenju ni imel) in brez kakšne razdražljivosti (nič joka - jeeej!!!)user posted image .
Ima pa sedaj 7500 g in 66 cm!user posted image  Je dobil gor 1700 g od zadnjega tehtanja - pediatrinjo je skor kap user posted image user posted image , sem rekla da je pač začel spat in nič jokat, pa se je nalagalo user posted image !
Tud vozičkava se sedaj, ker na začetku sploh ni hotel biti v nobenem vozičku, od 4 meseca pa je začel spančkati v košari (!!??), čeprav se komi zguzi vanjo tolk je že velik user posted image , no pa tud športni del vozička je že osvojil tko da sva skoz zunaj.
Že neki časa se zna s hrbta obrniti na trebušček, samo do zdaj mu nazaj pa še ni ratalo, ampak je mulc tud to že pogruntal in zdaj se veselo kotali po postelji! user posted image
Moram priznat, da se mi ni dalo brat za nazaj ker ste se tolk načvekale user posted image , sam sem vidla da ste neki na FB-ju zdaj? Kako je s tem? Kje se pofočkam tam?

No, lepo se mejte, uživajte na sončku, pa se beremo!!

Papa

_____________________________

Moj mali princ Gal, 12.1.2011

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
   RE: Januarski sončki 2011
11.6.2011 19:13:40   
darchy82
Evo nas user posted image
Smo se dons cel dan potepali po LJ, zdej smo pa spet doma. Je bilo prav lušno, ker je spet lepše vreme user posted image

Putka
nisem čist ziher če bom jutri kaj po Dolenjskih Toplicah hodila, če me pa kaj tja zanese, ti pa sporočim user posted image . Drugače se pa naslednji teden vidimo v Tivoliju.

maggie27
da prideš v skupino na FB te mora dodat en od prijateljev na FB. Lahko mi pošlješ zs pa te dodam.


_____________________________

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu maggie27)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
   RE: Januarski sončki 2011
13.6.2011 8:26:32   
darchy82
Dobro jutro user posted image
Za nami je pa spet ena precej neprespana noč. Po novem se spet zbujamo na 2 uri. Sploh ne vem v čem je problem? A so za to lahko krivi zobki ali pa uvajanje GH? Čeprav sem jo dons ponoč našla v posteljci na trebuhu, ker se očitno tud v spanju obrača iz hrbta na trebuh user posted image . Ne vem kako naj jo podložim ponoči da tega ne bo počela, ker niti ne vem ali se zbudi in potem obrne, al se pa zbudi zato ker pristane na trebuščku. Pravi mali živc je. Ponavadi je potem zjutraj in dopoldne še tečka, ker je še mal zaspana. Skratka, ful nam dogaja.

Lep dan vsem.


_____________________________

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
   RE: Januarski sončki 2011
14.6.2011 11:55:21   
rdečebela
joj,jst sm pa tko zadovoljna z našo,tko lepo spančka,odkar smo ji zamaklni na 8.uro.ponavadi spi od 8h do 5h.včasih se še vedno zbudi ob 3h,pa pol spančka tam do 7h.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
   RE: Januarski sončki 2011
14.6.2011 13:22:25   
darchy82
Sem ti kr fouš. Pri nas je bilo prej podobno, zdej imamo pa konstantno zbujanje ponoči. Dons ponoči sem jo spet na trebuščku našla ko se je začela oglašat user posted image . Pa čez dan skor nič ne spi in je precej sitna zadnje dni, če je pa zaspana pa itak čist histerična rata.
Tko da imamo še z gosto hrano mal probleme, ker se začne ful dret ko ji hočem dat žličko v usta, na joški pa prec zaspi. Ko jo hočem pa potem v pojstlco prestavt, se pa zbudi in spet gleda ko čuk user posted image . Zraven se pa še prav nagajivo smeji. Itak je pa čez par minut potem spet histerična ker se ne uspe naspat. In tako zgleda ponavadi skor cel dan. Upam, da bo kmalu bolje.

_____________________________

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
   [Brisano sporočilo]
15.6.2011 9:02:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rdečebela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
   RE: Januarski sončki 2011
17.6.2011 18:27:22   
Putka
Hojla mamice!
Sem se le do zdravnice spravila, pa sem danes malo žalostna zaradi izvidov. Imam povišano delovanje ščitniceuser posted image , moram k specialistu, ta me bo najbrž na tablete dal.... No, le da se poštima.. Vsaj cukr ni, me je malo skrbelo da ni kakšna sladkorna, ker samo pijem, ŽEJNA... Po 4-5 litov na dan..

No, sem na med.over.net znake za hipertiroidizem prebrala: povišan pulz, potenje, utrujenost, nespečnost, razdražljivost, tresenje, anksioznost... edino hujšanje me ni doletelo. Itakuser posted image .

Vsaj Vitan je po parih dnev neznosne sitnobe spet naš vesel, prijazen fantek. Je bil po drugem cepljenju res siten, jokav, pa ponoči je zakuhal. Pa še tole vreme, zobki...

Naslednji teden pride patronažna, pa bo še naš začel okušati kaj drugega kot mleko.

Grem. Spet sama domauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
   RE: Januarski sončki 2011
17.6.2011 18:29:00   
Putka
Aja,v enem mesecu pridelal nekje 650 g, spi še vedno po kosih ponoči, tako da sem res utrujena.. Od danes tudi mi osvojili športni voziček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
   RE: Januarski sončki 2011
17.6.2011 20:01:58   
darchy82
Ojoj Putka držim pesti, da se zdravje hitro uredi user posted image user posted image

Naša sicer po včerajšnjem cepljenju ni imela kake hude reakcije, je bila pa enkrat ponoči ko sva se dojili malo bolj topla, ampak ni bilo hude vročine in je tudi hitro minilo. Danes se ji je pa mal bulica na nogici naredila, ampak menda ni to nič takega.
Je pa tud naša od prejšnje posvetovalnice pridelala borih 600 g, ampak so mi pri pediatru rekli, da je to pač prehodno obdobje zaradi uvajanja GH.


_____________________________

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
   RE: Januarski sončki 2011
18.6.2011 19:34:18   
rdečebela
joj putka,ke škifo za te zdravstvene probleme,upam da se ti poštima čimprej.želim ti vse dobro.kako,zakaj pa do tega pride?kakšen je potek zdravljenja?a je to dolgotrajno?
No,super da je Vitan uredu.a pa maste že kakšen zobek?
Jst si ne vem kaj mislit,mala sitkana zadnje dni.pa si mane wčke,pa jo probam dat spat,ji dam dudiko,pa se že skor umiri,pa jok.in tko ponavljamo non stop!dopoldne mi je celo zaspala za slabi 2 urci,popoldne pa ne in ne.pa sva se še kopale,sm upala da jo bo vsaj mal zmatralo,pa bo zaspala.a-a,nema!pa je videt zaspana pa noče.ne vem kaj je zej s tem.pa stalno tlač ki not v usta.al roke al karkoli dobi.
Tud mi smo imel rahlo povišano temperaturo po 2.cepljenju in tako otrdlinico,ampak je šlo mimo.
Sm pa opazla,da ji je ratalo zlo všeč,da se z nogicami opira,kakor bi hotla stat na njih.a vaši tud to prakticirajo?čeprav najbrž ni lih najbolš na noge jih postavljat ane?
No,mi2 sva zdej 6dni same doma,so šli naši na planino-mama,tata,sestri in en privesek :) naju pa kar doma pustili.sm ful hotla it,pa bi jim bla le v napoto,pomagat jim itak nebi mogla dost,k bi mela skoz tamalo za rihtat.pa še slabo vreme je napovedano,tko da,mogoče avgusta kak dan.imam pa kar pester ritem no,res,čestitke vsem,k ste same za vse.jst do zdej nism vedla kako je,če si cele dneve sam z majhnim.no,zej grem pa še v delavnico za 2urci,sm že v zamudi :)
Lep vikend vsem.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
   RE: Januarski sončki 2011
19.6.2011 9:45:20   
Tiasana
Heila mamice...
Danes pa bolj čudno vreme, bomo izkoristili za počivanje, pa še tatko je doma..

Putka.. sama imam hipotiroidizem- zmanjšano delovanje ščitnice. Jemljem vsakodnevno tablete, pa k specialistu hodim sedaj samo na preglede. Sem bila pa večkrat med nosečnostjo tam in ja, dva mesca po porodu. Mi je takrat rekel, ko mi je naredil ultrazvok ščitnice, da nosečnost mi je ni pokvarila, je pa taka kot je in da je ne bova več popravila.. Poznam pa eno, ki je imela ravno tako povečano delovanje ščitnice, pa je nekaj časa jemala tablete, pa se ji je uravnalo, tako da... pozitivnouser posted image

Imava pa v sredo cepljenje.. samo mu še vedno čistim nosek, najbrž ne bo nič user posted image . Pa v soboto gremo za 14 dni na morje k Puli, kjer ima sestra parcelo. Bomo vidli, kako nam bo uspelo vse to urihtat. Res bi rada, da bse cepli, da bi bli fraj...

Glede GH- mi smo še vedno na zelenjavi, sem mu pa dala par dni nazaj krompir- mlad, pa je kakal po ene 6x na dan, pa kr precej na mehko. Sem mu potem dajala spet korenček, pa je boljš..Ker na začetku uvajanja GH mi je kakal po 1x na dan.

Rdečebela- tudi naš se že zelo opira na nogice, v naročju mu včasih pustim tako, da ga precej držim- po par sekund... Za več se mi zdi, da ni še ta pravi časuser posted image .


(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
   RE: Januarski sončki 2011
19.6.2011 10:12:18   
darchy82
Evo, bom še tukaj mal pojamrala. Za nami je ena katastrofalna noč. Lana se je zbujala na 2 uri pa na eno, pa tud na pol ure user posted image . Sicer ji je bilo vroče, ampak pomoje je bilo še mal vreme krivo al pa nevihta ponoči. Seveda zdaj od nočnega žuranja itak spi. Pa na vsak način se je hotela ponoči igrat, ker se je cel čas na trebušček obračala in se zraven prav navihano smejala. Smotka mala. Res upam, da se tole nočno zbujanje počasi uredi, ker je že kar nekaj časa pestro. Pa je že tko lepo spala ponoči.

Drugače se pa tud naša ful rada pokonci postavlja. Mal jo pustim, ampak jo ful podpiram spodaj tako da ima vso težo na meni. Je pa tud pri nas kakanje postalo drugačno odkar jemo tudi GH. Prej je kakala ponavadi 3-krat na dan, zdej pa kaka enkrat na 2 dni.

Pred nami pa ena deževna nedelja, čeprav mi kr paše ker upam, da se vsaj malo naspim.


_____________________________

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu Tiasana)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
   RE: Januarski sončki 2011
19.6.2011 11:20:05   
rdečebela
mi smo sicer noč normalno prespali.nisem slišala niti neurja ki je divjalo zunaj.zju3 me je skor kap ko sm vidla da je komplet teraso namočilo.in jst zguba pozabla cunje zunaj :(
Glede kakanja se mi zdi da se je z uvajanjem GH spremenilo na bolje,prej je bla zaprta al pa bolj težko,na trdo kakala,zdej pa se mi zdi da je dost bolš.pa večkrat na dan kaka.
Tiasana-nova profilna fotka?superca :)

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
   RE: Januarski sončki 2011
19.6.2011 12:37:56   
BAMBINA_
No, mi smo tudi imeli obdobje, ko se nam je mali ponoči kar naprej zbujal, zdaj pa se je končno spet poštimalo in spi od osmih pa do pol šestih. Jupi. Naš se tudi ful na nogice že postavlja in ga pustim, da si malo krepi mišice user posted image Obrača se zdaj na obe strani, ampak je zelo len, mora biti kaj reeees zanimivega, da se mu ljubi potruditi...
Putka držim pesti, da se ti poštima.
Lepo nedeljo


_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
   RE: Januarski sončki 2011
19.6.2011 12:48:04   
BAMBINA_
Aja, darchy , glede spanja, no... Jaz sem našemu morala začeti čez dan kratiti spanec. Jaša je čez dan ful zaspanček, zdaj pa sem ugotovila, da mu enostavno čez dan ne smem pustiti toliko spati, pa je potem ponoči bolje user posted image

_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
   RE: Januarski sončki 2011
19.6.2011 13:42:40   
darchy82
BAMBINA_ hvala za nasvet. Sej bi jst tud naši mal skrajšala spanec čez dan če bi ga lahko, ampak naši se čez dan sploh ne spi, ker je hud firbec in čez dan pač preveč dogaja user posted image . Čez dan spi vsega skupaj pomojem nič več kot kako uro, ker občasno samo mal zadrema za 15 - 20 minut. Zato sem pa še toliko bolj presenečena da ponoči noče spat. Sicer zdejle spi oz. spet drema od vsega tistega napornega ponočevanja. Pa ravno kosilo sem ji kuhala, ona pa mi zraven zaspi.


_____________________________

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
   RE: Januarski sončki 2011
19.6.2011 23:15:19   
maja2e
Punce živijo no moram reči da sem bila kar slaba sogovornica zadnji pet mesecev :)
tudi mi smo rodili 15.1.2011 fantka z imenom Nik :)
moram reči da mi je porod zelo hitro minil :) jeeej rajš rodit kt pa k zobarju

naš škrat se že 2 tedna konstantno zbuja ponoči in res ne vem več kaj na naredim :) sicer dojimo se ne ker sem imela premalo mleka oz. pač sama se naredila napako in mu ponudila stekleničko jah prvi otročiček to je to pri drugemu upam da ne naredim iste napake :) uglavnem tudi naš je spal od 8 - 5.30 do še ne dolgo nazaj ampak zadnje čase pa se mi kar naprej zbuja in ponoči tudi ogromno poje kjub temu da ga kar nafilam z zadnjim obrokom.
tudi mi uvajamo že trdo hrano oz. imamo že kosilo in zajtrk  zjutraj sadje za kosilo pa zelenjava krompir(riž, polenta) in od včeraj tudi mesek(najprej sprobali zajčjega, ker ga imamo doma) moram rečt da kr veliko poje, zjutraj za zajtrk pa cel ta velik frutek tako da mislim da ni problem v hrani oz. ali je možno da bi se mali prenažiral?(no ja ni glih pri najbolj suhih po mamici :))
aha vidla sm tudi da imate svojo fb skupinco?  ali lahko prosim eno da me doda sam povejte kaj potrebujete :)
no upam da bom sedaj kaj bolj pridno pisala :) ampak sej veste kako je najraje sva zunaj in se sprehajava user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
   RE: Januarski sončki 2011
20.6.2011 7:23:54   
darchy82
maja2e sem ti poslala zs

_____________________________

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu maja2e)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?