|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: moja prijateljica!
2.2.2011 17:42:01   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

IZVIRNO SPOROČILO: wewerička

Zahvaljujem se vam vsem skupaj, da nama pomagate, svetujete in poveste stvari, ki jih medve ne moreva razumeti kaj šele tako globoko občutiti.

Rada bi izrazila sožalje vsem trpečim mamicam in očkom, in jim sporočila to: da ne glede na to, kaj si drugi mislijo, otroček je še zmer del vas, saj le tako da vi obujate spomin nanj, dete še živi. Da te kaj takega doleti, moraš ostati močen, trden, s tem pa svojo ljubezen poglobiš, saj le tisti, ki trpijo in vedo kakšna je bolečina, boste še vedno najboljši oče in mati svojemu otroku.....

žalujoča prijateljica....

lepo si napisala se pridružim


Hvala vama.
Po napisanem sklepam, da se bosta dobro znašli in po svojih močeh pomagali prijateljici, ki je lahko res vesela, da vaju ima.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: moja prijateljica!
3.2.2011 14:10:01   
barni
Svetujem vama, da sta predvsem to, kar sta. Ne razmišljajta preveč, odzivajta se spontano. Če se dobro poznate, potem vesta kaj rabi. Prijatelji so za to, da so s teboj tudi, ko ni vse lepo. Jaz sem imela smolo, da moja najboljša prijateljica tega očitno ni znala ali pa me v resnici ni nikoli poznala, ker se pač ni poglobila vame, po drugi strani pa sem imela srečo, da se je odzvala prijatlejica iz otroštva in mi pomagala takrat ko je bilo najhuje.

In kaj mi je najbolj pomagalo? Da so se ljudje NORMALNO obnašali do mene. Ne da so hodili mimo mene ali pa se srečanju z mano celo izognili, če se je le dalo, ker niso vedeli kaj naj rečejo. Zaradi takih reakcij se počutiš zaznamovanega, pa čeprav si ti tisti, ki žaluješ. In pride debata in je vse napeto, vsi vemo kaj je v zraku, pa nihče ne upa nič rečt...ja res je, smrt je še vedno tabu v naši družbi.

In nič ni narobe, če se tudi kdaj nasmejete skupaj. Bosta videli, vse bo dobro, če bosta poslušali sebe in svoje občutke. Bo pa težko, dolga pot jo čaka in razumeti morata nekaj: zgodilo se je njej in ne vama. Lahko jo poskušata razumeti, ne moreta pa vedeti kaj čuti. Lahko vama je hudo, samo ne vesta kako je hudo njej, ki bo celo življenje morala živeti s to izgubo. In vedeti morata, da se je njej trenutno ustavil svet, vama pa ne. In da bo verjetno zelo težko sprejemala dejstvo, da je to tako. Da gre življenje ostalim naprej, njej pa je za zdaj obstal na tisti točki, ko so ji povedali, da sta otročka umrla.
Majhni koraki bodo, toda če bo ob sebi imela tako dobri prijateljici, ji bo zagotovo stokrat lažje. SAmo bodita tam za njo in ji dajta to vedeti. Brez velikih besed.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: moja prijateljica!
3.2.2011 15:24:06   
pridna_janja
vsem puncam hvala da nam ste pomagale,najina prijateljica je doma in sem poslal link od te teme da naj vidi da nas je skrbelo za njo tudi tukaj tako da upam da bo tudi ona kaj napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image čeprav se danes mi je hudo ampak počas bo šlo naprej 

_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?