Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ja res je ot birmanec in ne možek

ne na dvorišče,danes je jokala da ne gre v vrtec,da bo pri mamici,zvečer jo moram jaz dat spat,..
nahranila,skuhala kosilo in spekla pecivo(jogurtovo s češnjami in polito s pudingom
),popoldan sva šli pa s
na kolo
....in to zdele ta teden....ne vem,al je luna
......zdele zjutraj je spet tulila da ne gre v vrtec,da bo doma pri mamici.....adijo pamet
....urediti je treba tudi zunanjost in sem se včeraj javila,da jaz zmečem tisto šavje okrog vrat ven,ker bomo naredili stopnice in spomladi bom prišla po nasvet za grmičke in rože
lačen....potem pa
na sprehod
) sva se pogovarjali,da otroci ne marajo sprememb...in Hanina pomočnica je šla v porodniško in zamenjala jo je ena druga...in zjutraj vedno hani rečem,da jo čaka Maja(vzgojiteljica) in Anita(ta ki nadomešča
) in mala vedno reče ne:Maja in Katja(
poročni prstan na verižici(zarad službe) in ga da gor le ob posebnih priložnostih(obletnice,ko je lepo napravljen,ko rodim,..) ampak prejle ga je dal gor-le kaj bi rad
....je malenkost bolj pečena