Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:07:01
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi zs. poslala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:08:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer pester dan za mano, zjutraj tečaj, klicarila celi dop. zdravnike na relaciji Mb-Lj ...danes grem prej spat, ker imam jutri še bolj pester dan..kak sem bila danes jezna na naše zdravstvo...joj... ...eni rečejo tak, drugi tak...no upam, da bom jutri ko grem v Lj rešila pozitivno zame. Držite mi pesti, gre se za moj križ. Zjutraj grem že ob 7h od doma po napotnico k moji zdravnici, pol na tečaj, pol v Lj...pa vse do večera. Tako, da mene na kavo ne bo ne dop. ne pop. pa fajn zrihtaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:20:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer pester dan za mano, zjutraj tečaj, klicarila celi dop. zdravnike na relaciji Mb-Lj ...danes grem prej spat, ker imam jutri še bolj pester dan..kak sem bila danes jezna na naše zdravstvo...joj... ...eni rečejo tak, drugi tak...no upam, da bom jutri ko grem v Lj rešila pozitivno zame. Držite mi pesti, gre se za moj križ. Zjutraj grem že ob 7h od doma po napotnico k moji zdravnici, pol na tečaj, pol v Lj...pa vse do večera. Tako, da mene na kavo ne bo ne dop. ne pop. pa fajn zrihtaj podpis... če pa boš rabla glede križa kak pregled v mb....javi....veze
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:21:38
|
|
|
|
arabela*
|
Imam spet nekaj stvari za fantka....hlače, majčke....če bo kera rabla....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:32:36
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam spet nekaj stvari za fantka....hlače, majčke....če bo kera rabla.... tokrat se bi jaz javila... če smem :D
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:34:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam spet nekaj stvari za fantka....hlače, majčke....če bo kera rabla.... tokrat se bi jaz javila... če smem :D ok
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:37:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam spet nekaj stvari za fantka....hlače, majčke....če bo kera rabla.... tokrat se bi jaz javila... če smem :D ok tak te bom vsaj mogoče spoznala pred poletjem ...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:37:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam spet nekaj stvari za fantka....hlače, majčke....če bo kera rabla.... tokrat se bi jaz javila... če smem :D Če kaj ostane 92-98 pa še jaz. Če ne pa drugič.
< Sporočilo je popravil marta82 -- 23.2.2011 21:38:35 >
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:39:02
|
|
|
|
marta82
|
Pa čer. Nobene?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:44:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam spet nekaj stvari za fantka....hlače, majčke....če bo kera rabla.... tokrat se bi jaz javila... če smem :D ok tak te bom vsaj mogoče spoznala pred poletjem ... saj jutri me ne bo...edino če se boš mimo kaj peljala...... Sem zdaj čekirala cotike...niso bogvekaj, tak bolj za doma ali preoblečt....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:44:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa čer. Nobene? rihtam otroke zraven.....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:47:19
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam spet nekaj stvari za fantka....hlače, majčke....če bo kera rabla.... tokrat se bi jaz javila... če smem :D ok tak te bom vsaj mogoče spoznala pred poletjem ... saj jutri me ne bo...edino če se boš mimo kaj peljala...... Sem zdaj čekirala cotike...niso bogvekaj, tak bolj za doma ali preoblečt.... saj naš je večinoma doma... ne hodi v vrtec ... lahko pridem keri dan mimo (sam moraš povedat kam.. ali pa na ZS GSM cifro)
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:54:12
|
|
|
|
marta82
|
Botrca fajn zrihtaj jutri. Pa fajn se imejte na kavi.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:57:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam spet nekaj stvari za fantka....hlače, majčke....če bo kera rabla.... tokrat se bi jaz javila... če smem :D ok tak te bom vsaj mogoče spoznala pred poletjem ... saj jutri me ne bo...edino če se boš mimo kaj peljala...... Sem zdaj čekirala cotike...niso bogvekaj, tak bolj za doma ali preoblečt.... saj naš je večinoma doma... ne hodi v vrtec ... lahko pridem keri dan mimo (sam moraš povedat kam.. ali pa na ZS GSM cifro) no pol pa tak vredi... ti bom pustla cifro na zs.... drugače pa če se jutri ko greš na kofe mimo pelješ....ti lahko kar dol prinesem..če želiš...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:57:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam spet nekaj stvari za fantka....hlače, majčke....če bo kera rabla.... št?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 21:58:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer pester dan za mano, zjutraj tečaj, klicarila celi dop. zdravnike na relaciji Mb-Lj ...danes grem prej spat, ker imam jutri še bolj pester dan..kak sem bila danes jezna na naše zdravstvo...joj... ...eni rečejo tak, drugi tak...no upam, da bom jutri ko grem v Lj rešila pozitivno zame. Držite mi pesti, gre se za moj križ. Zjutraj grem že ob 7h od doma po napotnico k moji zdravnici, pol na tečaj, pol v Lj...pa vse do večera. Tako, da mene na kavo ne bo ne dop. ne pop. pa fajn zrihtaj podpis... če pa boš rabla glede križa kak pregled v mb....javi....veze hvala obema...koga imaš saraya?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 22:00:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Botrca fajn zrihtaj jutri. hvala
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 22:11:44
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam spet nekaj stvari za fantka....hlače, majčke....če bo kera rabla.... tokrat se bi jaz javila... če smem :D ok tak te bom vsaj mogoče spoznala pred poletjem ... saj jutri me ne bo...edino če se boš mimo kaj peljala...... Sem zdaj čekirala cotike...niso bogvekaj, tak bolj za doma ali preoblečt.... saj naš je večinoma doma... ne hodi v vrtec ... lahko pridem keri dan mimo (sam moraš povedat kam.. ali pa na ZS GSM cifro) no pol pa tak vredi... ti bom pustla cifro na zs.... drugače pa če se jutri ko greš na kofe mimo pelješ....ti lahko kar dol prinesem..če želiš... ne vem še če bom šla...bom videla kake volje bo otrok - saj ti lahko javim na gsm kdaj bi se mimo peljala, da se uskladiva
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 22:12:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Botrca fajn zrihtaj jutri. hvala botrca vso srečo jutri
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 22:14:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka botrca vso srečo jutri hvala tudi tebi
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 22:15:09
|
|
|
|
botrca
|
Zdaj pa grem...nočko
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 22:20:11
|
|
|
|
elevitka
|
tudi jaz...lahko noč punce!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 23.2.2011 22:25:47
|
|
|
|
arabela*
|
elevitka..zs
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 7:47:16
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 7:48:32
|
|
|
|
matcar
|
Vse pošlihtala,zdaj pa nekaj pojem,ker sem lačna.Včeraj pa nikak nisem noter prišla. Kaj kava bo danes?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
mu bo premrzlo?tina202Rok imam konec aprila in bi novorojenčka iz bolnice odnesla v : body z dolgimi rokavi, žabice, hlačke, majco z dolgimi rokavi, eno jopico ki je bolj tanka,štunfke, kapica in povrh dekica. Se vam zdi dovolj, ker eni vidim dajo še v tistega pajaca?To je super (
60%)

Še kaj dodaj (
5%)

Še preveč bo (
35%)
Število vseh glasov: 85Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!