|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 14:06:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, grem krompir dat kuhat - danes bomo jedli panga file v koruzni moki in krompirjevo solato ...pol pa pičim zalegnit zraven malega daj mi reci kaj je sploh to? Vidim, da v Lijinem vrtcu tud to jejo, pa nimam pojma kaj je to. A je to neke vrste ribe? To je file vitkega soma - riba.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 15:33:32
|
|
|
|
Sacherca
|
Prisla z delavnice,se najedla,bila v trgovini in letos se bova se midva z malo namaskirala,za njega sem vzela za gusarja,jaz pa una na metliiiiiiiiiii Aja ja dobre volje,spet....tota delavnica sumljivo pozitivno vpliva name
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 17:08:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Prisla z delavnice,se najedla,bila v trgovini in letos se bova se midva z malo namaskirala,za njega sem vzela za gusarja,jaz pa una na metliiiiiiiiiii Aja ja dobre volje,spet....tota delavnica sumljivo pozitivno vpliva name sumljivo tole....ne vem če nimate predavatelja ...potem je vse jasno
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 17:09:54
|
|
|
|
Sacherca
|
Uf,ma kaki...Ima nas blond bejba,ki zelo rada vozi svojo 600 kubicno hondo
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 17:15:54
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Uf,ma kaki...Ima nas blond bejba,ki zelo rada vozi svojo 600 kubicno hondo no pol te pa to pali
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 17:17:46
|
|
|
|
Sacherca
|
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 17:18:13
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Hello! Bila zjutraj na 'vaši' kavi - bilo mi je super! V BC sva z M. kupili miško za 12.90€- še kar normalna cena. Zaspala mi je že v avtu na poti proti domu, ko sem jo nesla iz avta je niso zbudili niti kurenti na Lentu! Prej sva bili še na sprehodu. Kuhala pa danes nisem- midva z mojim sva si naročila pico, malicki pa sem naredila pire in zelenjavno omakico. Zdaj pa že pridno 'maževa' krofe, ki sva jih kupili v novi pekarni Happy Pek v mestu. Hvalabogu, da je petek- to pomeni, da moj jutri dela 'samo' do 14, potem pa bomo skupaj vsi trije- planov še nimamo.ž
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 17:18:55
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Uf,ma kaki...Ima nas blond bejba,ki zelo rada vozi svojo 600 kubicno hondo no pol te pa to pali
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 18:42:19
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Končno sama!
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 18:42:48
|
|
|
|
matcar
|
ooo,Elevitka.Kak si?
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 19:55:51
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. Mi tudi doma. Preglde kolkov je bil tako ekspresen kot ste rekle. Pol sem skočla še malo v mojo službo, pa v Foto Tabor tamalo slikat za osebno, ker gremo v začetku aprila malo na hrvaško, pol pa seveda domov...kje je moja mami že komaj čakala tamalo in sta si babica in vnukinja dali duška v cartanju.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 20:07:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa te? Križ spet, tak da komaj hodim. Mi je dala seka prenosnika da lahko ležim in sem na tekočem z novicami
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 20:31:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa te? Križ spet, tak da komaj hodim. Mi je dala seka prenosnika da lahko ležim in sem na tekočem z novicami O,ti sranje.Čimprej se porihtaj.Kaj si ti že kaj šla k Z za to? Pa za seko!
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 20:32:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer. Mi tudi doma. Preglde kolkov je bil tako ekspresen kot ste rekle. Pol sem skočla še malo v mojo službo, pa v Foto Tabor tamalo slikat za osebno, ker gremo v začetku aprila malo na hrvaško, pol pa seveda domov...kje je moja mami že komaj čakala tamalo in sta si babica in vnukinja dali duška v cartanju.
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 21:38:18
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, mi je žal da danes nisem mogla na kavo prit, ampak sva tak dolgo čvekala z direktorjem. sva mogla neke stvari dorečt, kar se moje službe tiče in stanja nasploh v firmi v prihodnosti.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 21:38:51
|
|
|
|
Arwenko
|
Kje pa ste vse danes? Pri meni otrok spi, mož spi, pesi spijo...dolgcajt
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 21:39:39
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, mi je žal da danes nisem mogla na kavo prit, ampak sva tak dolgo čvekala z direktorjem. sva mogla neke stvari dorečt, kar se moje službe tiče in stanja nasploh v firmi v prihodnosti. Joj, a imamo vsi takšne razgovore z direktorji zadnje dni
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 21:41:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, mi je žal da danes nisem mogla na kavo prit, ampak sva tak dolgo čvekala z direktorjem. sva mogla neke stvari dorečt, kar se moje službe tiče in stanja nasploh v firmi v prihodnosti. Joj, a imamo vsi takšne razgovore z direktorji zadnje dni zgleda ja...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 21:43:43
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, mi je žal da danes nisem mogla na kavo prit, ampak sva tak dolgo čvekala z direktorjem. sva mogla neke stvari dorečt, kar se moje službe tiče in stanja nasploh v firmi v prihodnosti. Joj, a imamo vsi takšne razgovore z direktorji zadnje dni zgleda ja... K**** pa tile cajti no, še dobro da imam porodniški, vsaj vem, da bom vsak mesec dobila tistih par evrov.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 21:45:54
|
|
|
|
bambixxx
|
tečna sem pa bla včeraj, ker sem spet dobila hudo vnetje dimeljne žleze in boli ko sto . no danes sem še šla po razgovoru k zdravniku in seveda kot zakleto moja zdravnica ni delala. k sreči me je vzel dr. iz sosednje ambulante. valda mi predpiše amoksiklav in da napotnico za kirurgijo. grem popoldan tja na urgenco in me k sreči niso rezali, ker še ni čutiti tekočine pod oteklino. otečene pa imam pol bedre že. prej sem končno vzela 1 Ab in upam, da bo hitro začelo učinkovat in da ne bo treba it rezat. moram pa vsaj 3 tedne jemat ab in it k dermatologu potem.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 22:26:49
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx tečna sem pa bla včeraj, ker sem spet dobila hudo vnetje dimeljne žleze in boli ko sto . no danes sem še šla po razgovoru k zdravniku in seveda kot zakleto moja zdravnica ni delala. k sreči me je vzel dr. iz sosednje ambulante. valda mi predpiše amoksiklav in da napotnico za kirurgijo. grem popoldan tja na urgenco in me k sreči niso rezali, ker še ni čutiti tekočine pod oteklino. otečene pa imam pol bedre že. prej sem končno vzela 1 Ab in upam, da bo hitro začelo učinkovat in da ne bo treba it rezat. moram pa vsaj 3 tedne jemat ab in it k dermatologu potem. ]
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 22:28:17
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Kaj pa te danes je, da je tako zatišje tu gori.
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 22:29:35
|
|
|
|
ly117
|
Tasa in bambi in . Pa da se čimprej k sebi spravita.
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 22:29:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx tečna sem pa bla včeraj, ker sem spet dobila hudo vnetje dimeljne žleze in boli ko sto . no danes sem še šla po razgovoru k zdravniku in seveda kot zakleto moja zdravnica ni delala. k sreči me je vzel dr. iz sosednje ambulante. valda mi predpiše amoksiklav in da napotnico za kirurgijo. grem popoldan tja na urgenco in me k sreči niso rezali, ker še ni čutiti tekočine pod oteklino. otečene pa imam pol bedre že. prej sem končno vzela 1 Ab in upam, da bo hitro začelo učinkovat in da ne bo treba it rezat. moram pa vsaj 3 tedne jemat ab in it k dermatologu potem. Ojoj, držim pesti, da AB hitro primejo in bo se porihtalo brez rezanja.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 4.3.2011 22:42:03
|
|
|
|
Arwenko
|
majakla, a ti si prišla pol danes na kavo ali te ni bilo?
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Torta za otrokov rojstni danksenija12Kje kupite torto za otrokov rojstni dan? spečem jo sama,babica.. (
39%)

v hipermarketih (E.Leclerc, Mercator) (
5%)

slaščičarna (
48%)

drugo (
8%)
Število vseh glasov: 238Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!