|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
9.5.2011 8:56:06   
pedikerka
iii js tudi komaj čakam, 12.40 imam nuhalno pri strahovi.. bo končno tudi fant videl, kaj je naredil :)) hehe. javim kako bo, lepo bodite! :)))

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
9.5.2011 9:35:34   
metulj80
Pozdravljene vse nove nosečke.
Jaz bom pa malo pojamrala... po enem tednu sreče in veselja, ker je bilo vse OK, sem včeraj zopet začela krvavet user posted image . Fizično me sicer nič ne boli, je pa zato psihična obremenitev toliko večja. Pa tako sem se že veselila, da bom šla ta teden nazaj v službo, ker se mi ta mesec bolniške vleče in vsak dan je neskončno dolg. Ampak, bo že. Jutri imam pregled, pa držim pesti, da bo vse OK.

Glede nosečniških oblačil v Kranju, vem pa samo za C&A, pa še tam je izbira bolj boga. Žal.

(odgovor članu pedikerka)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
9.5.2011 9:40:35   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: melona27
Tud js bom folno jemala pomoje do konca, itak škodit ne more;)za nuhalno sem si pa prestavila datum in kraj, tko da sem naročena 12.5. v Dravljah pri dr. Zan Res:)a je to moški al ženska?:)a je Žan, pa js tega ne vem??user posted image

Tudi meni na mejlu piše Zan Res, pa me je imela dr. Mili Lomšek, tako da... user posted image

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
9.5.2011 9:40:41   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Oj!!

[b]kavica a se zmenimo zdej savinjčanke, postavimo recimo kar en dan kot naprimer Četrtek okol 9ih[/b]??????

Jst ta teden sredo in četrtek ne morem. V sredo imam pregled, v četrtek sem pa že zmenjena v LJ. Torek, petek ali pa drug teden pride pri meni v poštev. Bi vas pa res rada srečala. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
9.5.2011 9:40:55   
Kattty
Zdravo!
Sem vas ravno ujela pri pogovorih o nosečniških oblačilih - jaz prodajam nekaj že nošenih, če katero slučajno zanima.
lp

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
9.5.2011 9:41:58   
lananai
metulj, upam, da bo vse OK. user posted image
perla, hvala za lepo urejen seznam.

Tako lepo vreme je zunaj, da se mi kar ne da it na internet. Sploh ne vem, če sem kaj bila ta vikend. Sem vas zdej 100 let za nazaj brala. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
9.5.2011 9:44:14   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Oj!!

[b]kavica a se zmenimo zdej savinjčanke, postavimo recimo kar en dan kot naprimer Četrtek okol 9ih[/b]??????

Jst ta teden sredo in četrtek ne morem. V sredo imam pregled, v četrtek sem pa že zmenjena v LJ. Torek, petek ali pa drug teden pride pri meni v poštev. Bi vas pa res rada srečala. user posted image

potem pa petek

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
9.5.2011 11:19:37   
Anonimen
Ojla malo se še javljam.
Jutri imam nuhalno pri Strahovi in upam da bo vse ok zuser posted image .  Sem že kar malo nervozna...
Pa drugače kako ste kaj?
Jaz se dobro počutim,sploh nebi vedela da mi je kaj, če nebi kar naprej hodila lulatuser posted image .
Malo gledam vozičkarice, kateri voziček se mi dopade, ampak itak ga ne mislim do septembra, oktobra nabavljat..
Komu vse ste že povedale za svojo srečo? Mi2 le staršem, po nuhalni pa počasi še prijateljem... Zaenkrat se mi še nič ne pozna, kilogrami so še na istem, tako da zaenkrat kar vredu kaže:) Čeprav sem si seveda že nabavila nekaj plahutajočih majčk ki so k sreči letos moderne:)
Drugače pa bomo pridno hodili in se gibali. Čeprav kolesarjenje mi nekako ne odgovarja več, tudi po ravnem ne, me kar nekaj špika...
No upam na zdravje vseh naših pikic, to je glavnouser posted image

Lepo se imejte in zdrave user posted image bodite....

(odgovor članu pedikerka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
9.5.2011 12:16:45   
soncnica1985
Midva sva že vsem povedala - tudi v službi sem že. Sama imam namreč že zelo velik trebušček, oba malčka zavzameta kar veliko prostora. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
9.5.2011 13:39:37   
twiggi
mi2 sva že pred prvim pregledom povedala staršem, prav tako sem povedala v službi zaradi staleža ( sem od ginekologinje dobila mirovanje in nič dvigovanja težkih stvari, pa sem zaradi tega morala povedat, da me ne bi drugač postrani gledali ). drugač pa starim staršem po prvem pregledu, ostalim pa po nuhalni. sem čakala na potrditev da je z malim vse dobro :D

(odgovor članu soncnica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
9.5.2011 13:43:04   
lean
Oj

mi smo že tudi vsem povedali, mojim staršem takoj, nato pa ostalim po prvem pregledu, da sem bla ziher, da sem noseča, nismo čakali do ns. Končno je itak vseeno, če ni usojeno, je lahko narobe tudi kaj kasneje, tako da zaradi tega nisem skrivala.

Ravno danes smo dobili reklamo od trgov. kik, bodo imeli od srede naprej tudi nosečniške stvari, cene so uredu, toliko za informacijo user posted image , bomo počasi rabli.

(odgovor članu soncnica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
9.5.2011 14:14:08   
punsha
Ojla user posted image

Midva sva povedala že zdavnaj. Doma tako nisem mogla skriti, ker je bil IVF postopek, tak da so takoj vedeli zakaj hodim v Lj. Tudi moje prijateljice so vedele, služba pa tudi. Jah je malo težje skrivati, če je takole. Ampak samo da je vse ok. No sedaj vedo že vsi user posted image

Plenice- meni so Pamperske zakon. Se mi zdijo najbolj mehke, udobne, premočen pa tudi še nikoli ni bil. Tudi rita je vedno lepa, nič rdeča (trkam), je pa res, da ne uporabljam nobenih vlažilnih robčkov za brisanje in umivanje, temveč le vodo in krpice. Ok, izjema so kaki izleti in potepanja (ko pač ni zraven vode).

Da ne pozabim...dobrodošle vse nove user posted image .
Čestitke vsem za dobro opravljene preglede in pa user posted image za tiste, ki imate težave.

Sedaj grem pa malo počit. Moj mali frajer ravno spi, pa moram izkoristit user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
9.5.2011 16:01:58   
Zojatisa
jupi nuhalna superca!
Izvidi super je rekla da imam 5x boljše izvide od povprečnih izvidov nosečnic moje starosti in da se nimam kaj bati. Zdaj lahko umiru uživam v nosečnosti.
Ko smo začel z nuhalno je najprej naš otroček prvo pomahal potem se je naštimu v pozo kot bi sedelo na stolu in naslonlo glavo na roko ter zaspalo tako da ko smo hotel da se premakne sem morala zakašljat in potem smo dete zbudil potem pa je začelo skakat in obračati,superca je bilo res zelo zadovoljna.
Ja midva sva že vsem povedala da smo v pričakovanju.
Punce glede kavice jz tudi ta teden ne moram drug teden pa ni problema!
Aja spola nismo videli je rekla G da ona dok ni 100% ne govori spola.
Lepo bodite in uživajte!!!!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
9.5.2011 16:42:32   
Natka23
Potem pa kavica druge teden.

Bravo vsem za pregledeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
9.5.2011 17:36:24   
tassika
Evo tudi mi z nuhalne. Rezultat 1:6880, veliki smo 68,1mm točno za 12t3d, srčni utrip 157/min. Pri Zoji je bil 155/minuser posted image Kaj bo, se ni videlo, tako da spet čakamuser posted image

Toliko za enkrat, se psihično pripravljam, da jutri povem v službi, saj ne bi, pa nimam več kaj za oblečt, ravno v bundi pa ne morem it, da se ne bi videlouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
9.5.2011 19:28:56   
Tjasa27
ljubljančanke - jutri se vidimo!!!! najbolj da damo res materinske knjižice na mizo, da se bomo spoznale

user posted image user posted image user posted image  vsem za dobro nuhalno!!!!

moj naslednji pregled je 3.6.

čao

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
9.5.2011 20:30:29   
Kamca
Jutri se vidimo Ljubljančanke ja user posted image user posted image

Ob 5h v Zvezdi torej. user posted image Se mi dopade tale ideja z materinskimi knjižicami... tako da se strinjamuser posted image

Se vidimo jutriii user posted image

Lahko noč vsem

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
9.5.2011 22:16:54   
teodora75
No ker jutri ne morem, sem šla pa kar danes tja na tortico. mmmmmmmmm, škoda samo, ker ni bilo tam še kakšne s trebuščkom (no, vsaj 'očitno' ne). Ja, pa drugič, ko bomo še bolj 'okrogle. Se še tako dobro spomnim, ko smo se tam dobile lanske septembrke in je bil kelnar z usti do tal in komentiral: ja pa kako pa to lahko rata, da se vas kar 9 ali 10 prijateljic zmeni in imate potem kar istočasno trebuhce, hehe. Luštno, res

Imejte se fino, jaz se bom malo manj, ampak bo že.

T.

(odgovor članu Kamca)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
9.5.2011 22:48:09   
Jana73
moni23 imamo tudi svoj forum korošice! :) Si lahko še tam kaj natipkava.

Natka23 (kavica a se zmenimo zdej savinjčanke, postavimo recimo kar en dan kot naprimer Četrtek okol 9ih[/b]?????? )
JAZ SEM ZA! KJE? Mast ste hitre! Kaj vseskozi visite na forumu?!?user posted image No brez zamere... le da v petek pa mene ni...user posted image   Žal...  No še ena sprememba.... pa drug teden...user posted image user posted image

Mi2 še pa nisva raztrobila vesele novice. Vedo sicer najbližji, v službi ve šef, čakamo pa na to, kaj bo rekel izvid od amniocinteze, ki je na urniku po 23. 5.. Torej bova še počakala.

Lepo nosite!

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
9.5.2011 23:01:10   
Zojatisa
Za drug teden sm takoj za kavico in kje bi se dobile še vedn vela Prebold - hotel?

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
10.5.2011 6:40:26   
cassy
danes bo spet veselo.....namreč danes imam ginekologa...upam da mi bo delala UV da vidim našega malega pajeka...pa spet povprašam po spolu, če bo tokrat kaj drugače...
imam pa že nagledan voziček in sicer peg perego gt3.....meni je zakon!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
10.5.2011 7:16:26   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

Za drug teden sm takoj za kavico in kje bi se dobile še vedn vela Prebold - hotel?

jaz kot sem rekla, Prebolda nekaj ne poznam, ampak do hotela bom pa že našlauser posted image user posted image In ja drug teden meni tudi odgovarja, še samo dan določimouser posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
10.5.2011 7:36:38   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Komu vse ste že povedale za svojo srečo?

Midva tokrat do NS nobenemu. Prvič pa takoj po plusku domačim in kmalu tudi vsem ostalim. user posted image

kavica - oki doki, sem za drug teden! Se že kar zmenimo za dan, da ne bomo kaj drugega planirale? Npr. sreda?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
10.5.2011 8:13:41   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Komu vse ste že povedale za svojo srečo?

Midva tokrat do NS nobenemu. Prvič pa takoj po plusku domačim in kmalu tudi vsem ostalim. user posted image

kavica - oki doki, sem za drug teden! Se že kar zmenimo za dan, da ne bomo kaj drugega planirale? Npr. sreda?

Men ustrezauser posted image

za prihod user posted image praktično vejo vsiuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
10.5.2011 9:50:55   
Zojatisa
Tudi meni ustreza sreda če ne pide kaj nujnega ob kokih in kako se bomo prepoznale.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

partnerstvo in dojenček
Katka123 RR

sta se po prihodu novorojenčka zbližala z partnerjem?

DA, vse je kot mora biti (67%)

Ne, nastajajo problemi (33%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!