Natka23
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Natka23 IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Natka23 lenoba se me je polotla, predvsem zard te vročine, bi morala stanovanje počistit je mala bomba pa ni volje Jap, enako. Lih neki pospravljam pa zraven malo na forum kukam... V dnevni so bile igrače vsepovsod. Zdaj se že malo lažje diha. A ni smešno, da več časa kot imam, manj se mi zdi, da ga znam izkoristit. Ja, natka, nič ti še nisem za fantka čestitala. Evo, pri tebi je Jana prav napovedala. Me prav zanima, če je meni tudi prav. Mislim, da je rekla, da bo punčka pri nas? ja meni je prav, poleg mene pa je tudi Zojitisi in Hopsala, tebi , kaj je pa seb se pa ne spomnim.Kdaj se kaj dobimo spet??? Sebi ni mislim nič, ker je rekla, da noče vedet. Jana, boš kaj komentirala? Kdaj se dobimo? Jst sem za kmalu. Samo drug teden bomo najbrž na morju. Zdej je čas, da še 1x poveste, kje točno imate poletne destinacije... Za hopsala se spomnim, da je isto v Novigradu. Danes je pa moj tudi začutil prve 3 brcike svojega bejbija. Jej, kako je to lep občutek. Še nikol ni tko močno brcnil/a - kot bi nalašč, ko je moj roko gor držal. Zdej grem pa na sončka češnje jest. Njamsi! Mi bomo v Karigadorju malo pred Novimgradom. Greva pa v petek naslednji za 4 dni Moj pa noče atija, isto je Tjaša vsakič, ko da roko gor kar neha
|