|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
13.10.2011 22:34:56   
Ploha
ronja: pomoje da telih par mescov, ko imaš rizično nosečnost, pomoje da ne bosta imeli nobenih traum, če se jima ne bo vsak moment nekaj dogajalo,...ne vem no...pa če te tolk boli, pa saj to le 9 mescov ( v takem primeru je to dolgih mescov) ampak vseeno no, jst bi počivala in bolj doma oz. okoli doma, ko ima pa ati čas, naj jih pa on ven pelje,...povej kaj bi imele pa od mamice, če bi se otrok recimo prehitro rodil in bi bila z njim v P prav dolgo???

sori, mogoče mal hudo uprašanje, samo jaz na tvojem mestu ne bi letala na grad, v bilo kakem tempu, če pa vidiš da ne gre...še 3 mesce...

farfaal
: madona no, evo še nism jih naročila, u bistvu niti nimam cifre oz. pildka...jancci: a maš ti mejbi tist pildk za naročit k zobarju???


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
14.10.2011 7:04:42   
krtekxx
Ronja, MIR DEJ!Saj ni problem samo v tem, da se otrok prej rodi in moraš biti doooolgo z njim v porodnišnici, a veš kaki so zdravstveni zapleti pri novorojenčkih? RSV-ji, ki jih bosta punci pridno nosili fantu pod nos, dihalne stiske, bronhitisi. Uleži se, pa noge skupuser posted image !
Danes imam cel plan za popoldan: 1) sama na kolo za dobro uro, 2) knjižnica z vsemi tremi, 3) pogledat ene lučke (smo že 6 let v bajti, ampak lučk pa še nimamo, ker še nisva prišla na skupni imenovalec z okusom), 4) kuhanje jutrijšnega kosila.
Zdej pa delat, danes sem čist happy, ker se danes ne bom ubadala z administracijo, temveč raziskavami (Ronja, bom mislila nate, ko bom delala na mikroskopuuser posted image ).

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
14.10.2011 8:29:53   
Jancci
Moj je na enem seminarju in mali sončici še vedno spita v moji postelji. Obe!! Jih je zgleda dopust tok utrudil.user posted image

Ronja LEŽAT!!!!!!! Takoj! Sej imata mali v vrtcu dosti animacij. Ti jima pa pesmice poj. user posted image

Krtekxx dober plan!!! Naj ti fajn rata!

Ploha: dr.Vidic Irena: 042082405.. je prijazna in jest sem bla že pri letu in pol z M, ker ima črne zobke ob dlesni. Ima neko bakterijo... sej to sem že pravila! BTW: pri telefonu so mi zamenjali ohišje in zraven napisali pripombo, da je bil zelo umazan in da nisem lepo delala z njim. Sem predača novico mojim mladičkom. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 14.10.2011 8:35:29 >


_____________________________

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
14.10.2011 9:12:07   
Ploha
jancci: tenks za telefonsko, aja a tako so ti rekla na mobitelu user posted image user posted image pol bojo pr mojem tud nekaj takega izjavl...K***pa še telefon, sam da dela, dokler bo bo...nimam cajt še tja...joooj...noro imamo...

ja ronja gmah dej nooo user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
14.10.2011 9:21:55   
ronja
hvala, punce! Saj mate prav, saj vem... Samo veste, kok je težko takole bit par mesecev - počutim se totalno neproduktivna: že v službi nisem, pa bi mela ful za naredit, doma ne morem ne vem kaj naredit, druge punce na bolniški celo stanovanje spucajo, naše je bilo do predvčerajšnjim totalno razsulo (potem sva z lubijem skup pucala - ampak ene vse naredijo že dop.), jaz pa se nekaj lotim, pa moram navadno kmalu nehat... včasih še skuhat ne morem... - ene donosijo otroka tako mimogrede, jim svašta rata vmes zrihtat... jaz pa še otrok na grad ne morem peljatuser posted image . nisem navajena bit sam posedat, pa čakat, da čas mine... Pa potem se kak dan počutim boljše (logično -tisti dan, ko gresta v vrtecuser posted image , pa lahko dop. mal bolj počivam...) in ko pridem ponju si rečem, pa sej ne boli, pa posteljica je višje, pa vse kao ok... pa probajmo... Pol mi ni pa nič jasnouser posted image . Vleče se takooooooo dolgooooo! Vsi pravijo, kako čas leti, meni se pa vleče ko smrkelj!

Pa že tako vem, da prvi mesec bo bolj kriza s sprehodi, vsaj če bo tako mrzlo kot pri Lejli - se spomnim, da mi niso pustili it z njo ven, pa sem skoz babico in p. spraševala - ampak dokler je pod nulo da odsvetujejo... Je bil pa cel januar takrat -, niti en dan čez... Saj lahko da bo ta lepši, samo za računat pa glih ni... In potem se mi zdi tako nefer, da bosta malidve še celo jesen notri... Oči pride iz službe zdaj bolj pozno (pač sezona sestankov in terenov) in ker se hitro stemni, navadno ni ravno veliko časa, sploh ker še jemo kosilo vmes (brez tega so pa vsi 3je tečni;) - pa po pravici povedano se mu tudi ne dauser posted image (ga čist štekam, ker potem obe spravit, pa oblečt itd... mal traja;). Poleg tega zdaj že vsega ostalega precej več nanj pade - in vem, da je včasih kar kruto, ko ma v službi gužvo, pride domov, pa me vse boli in mora še kuhat, čeprav sem bila jaz cel dan doma... Pa ne da bi mi on tak občutek dajal, on me pošlje v pojstlo, pa me ne pusti venuser posted image - samo jaz mam tak slab občutek... Pa vem, da bi bilo nefer, da če cel dan na mrazu dela, da ga potem še popoldne pošljem z malimi ven, da se bom jaz fajn počutla, da bosta zuni...

POtem pa vem, da bi si Ronja želela vozit z biciklom (še ne zna - mislim s koleščki že, ampak gre še počasi, mora dobit še mal kondicije za to, da se bo lahko naučila brez) In potem vidim druge srečne otroke, kako so ponosni, da se vozijo z biciklom in vem, da bi se moja tudi rada... pa ji tega ne omogočim (sva ji kupla bicikel, potem sem pa mela to sranje in zdaj si bicikla niti ne upam dajat ven pa not (ga je treba mal dvignit, ker je tak prag v tistem našem prostoru za vozičke, je pa precej težek...)

Se mi zdi, da mi ni nikoli tako težko bit mami kot v nosečnostih! Že pri Lejli je bilo tako, samo da sem takrat vedela, da dejansko nimam druge in da ne moreva ven, ker Ronja še ni znala sama po stopnicah, jaz je pa dvignit nisem smela... Tam so tudi vsi zdravniki pobledevali, da sem vedela, da ga nimam kaj srat, pri tej nosečnosti imam pa zelo različne informacije... Cerar je rekel, da je vse bp, recimo... Boli pa za znoret! To verjetno ni bp. Ampak on se ne sekira, je rekel, da je vsaka nosečnost drugačna (ok, res je bila ura čez 13to in sem videla, da se mu mudi domov - ampak vseeno... potem pomislim, kaj pa če pretiravam, pa mogoče sploh ni nič nevarno in zdaj malidve brezveze "matram"... itd...)

Vsekakor pa nočem, da bi Svit prej rodil! Samo tako težko je ves čas iskat ene kompromise med 3mi otroki... Sploh kadar se mi zdi, da gre na boljše, pa da saj bi šlo... pa potem mam slabo vest, da bi "za vsak slučaj" počivala, pa malidve potem ne bi meli nič od mene, čeprav to ne bi bilo glih nujno, itd... Vem, trapasto;) Se mi zdi, da je ful lažje, ko so že zuni, pa jim lahko razložiš... Zdaj pa mam skoz slabo vest - če me boli, mam slabo vest zaradi Svita, če pa naženem malidve direkt domov, pa zaradi njiju...

jancci, ja, kar se vrtca tiče, je zdaj malo problem, ker je Ronja menjala skupino in je nekaj časa rabila, da se je navadila (zdaj hvalabogu se je in gre rada k ježkomuser posted image - ampak se je bilo treba malo potrudit za to, saj štekaš;), pri Lejli pa bila cela štala - na srečo je en del te štale ona doma preživela, ker sta bili bolni, ampak: zamenjali so glavno vzgojiteljico, hkrati je pa zbolela pomočnica vzgojiteljice in potem so flikali z nekimi študentkami, ene so bile prvič v vrtcu in niso mele pojma, ene tudi res nimajo smisla za delo z otroki (mislim, saj ni treba bit glih genij, da jokajočega otroka potolažiš, a ne? Meni se zdi to taka naravna reakcija... Pa ni šlo za mojega otroka, tako da nisem biaseduser posted image )... Skratka: mali so bili baje čisto razštelani, v vrtcu in doma, večina jih je jokala, vsi so preizkušali meje pri vseh novih, vse jih niso znale postavit, glavna je imela vsakič drugačen urnik, dostikrat je starši sploh nismo videli, študentke se niso glih vse znašle (ko je Lejla po 14ih dneh prišla spet v vrtec, v svojo skupino, recimo, je tista študentka, ki je bila tam, sploh ni pozdravila - nič - ne bu ne mu... Mislim, saj ne pričakujem, da ji mora za vrat skočit, ampak glede na to, da jo je tamala prvič v življenju videla, bi ji lahko vsaj Dobro jutro rekla... Pa tudi sicer je bila čist čudna.
Na srečo je Lejla precej trden karakter, da je take reči ne vržejo (da bi to Ronji naredili, bi jo ubilo na mestu;) in ni imela nekih traum - ne tam, ne tu. Ona sprejme, da je pač tako - je vesela, ko pridejo "pravi" ljudje, ampak ne komplicira, če jih ni. Mal zmedeno pogleda (to sem še jaz, če je tam nekdo, ki ga še nikoli nisi videl, pa še ta se pokaže šele po 5ih minutah - pravilo vrtca je, da oddaš otroke strokovni delavki, ne pa da kar greš, zato pač počakam, dokler ni kakega odziva - pri tastarih vzg. je bilo to izi - jaz sem na pragu počakala, Lejla je šla do njiju, če sta bili v previjalnici (ker smo večinoma prihajale ravno tak čas, ko so mele še kakega za zrihtat - tik pred zajtrkom) in sta jo vedno pozdravili, sem vedela, da vesta, da je tam in sem šla. Tu pa sva res kar ene 5 min. čakali, predno se je sploh pokazala (je taka precej razgibana, dolga soba z nekimi stebri in se ne vidi čez celo sobo).
Tako da ne vem, koliko hodijo zdaj oni ven... Vzgojiteljica je sicer zelo naklonjena sprehodom, vendar sama tudi ne more porihtat 21 2-3 letnikov... In če ima za pomoč eno, ki ima dve levi roki in ne ravno entuziastičen srček... potem si kaj dosti z njo ne more pomagat (ji je mal ušlo na roditeljskem, da majo probleme s kadrom, pa da ma več dela z njo kot z otroki;) Zato mi je pa še bolj tak... saj veš - lep dan, sonček... malidve: mami, a gremo na igrišče?... tam so njuni prijatelji... uživata, ju vidim... samo ne morem pa glih počivat tam... Ker Lejla ves čas pleza nekam na visoko - stara je pa tok kot vašiuser posted image - you get ituser posted image

Sori, sem morala malo ven dat... Ker se včasih res počutim ko ena nesposobna jamrasta lenuška... Vem, da me drugi ne vidijo tako, samo problem je, kako sama sebe vidim - mam svoje standarde glede tega, kaj naredim, hehe.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
14.10.2011 9:24:00   
ronja
K***pa še telefon, sam da dela, dokler bo bo...nimam cajt še tja...joooj...noro imamo...

A tebe tudi zeza? Meni zadnjič en dan ni pošiljal smsov (je bilo ful nerodno, ker sem med drugim eni poslala sms, da s puncama ne pridemo na obisk, pa mami, kako smo zmenjeni, pa nobena ni dobila), včeraj pa mi je naenkrat kar mel zaslon kot da je brez signala (pa v vrtcu, kjer vem, da je signal), ga izklopim in spet vklopim, potem je pa cel imenik pozabiluser posted image . NO, čez nekaj časa je bilo potem vse ok, samo je bilo zoprno, ker sem nujno rabila eno cifro, ki je niti približno ne vem na pamet...


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
14.10.2011 9:45:00   
krtekxx
Ronja, lepo in po pravici si povedala. Ampak če boš hotela še v 4. biti noseča, potem nas vprašaj za mnenje prej! Ti bomo povedale, kako ti je bilo hudo v tej nosečnosti. Zdrži, ta čas ta malima kaj zašij, spleti, karkoli. Pa če poznaš kako, ki med bolniško spuca stanovanje, jo kar prijavi - bolniška je za bolne in ne za zdrave!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
14.10.2011 11:17:01   
ronja
Ampak če boš hotela še v 4. biti noseča, potem nas vprašaj za mnenje prej!

hehe, ne, ne, tale je zadnji, sem se v tej nosečnosti to že tolikokrat zaklela, da me po moje ne bo več premaknilo, pa čeprav imam še tako rada otroke. Če bi imela eno nosečnost, kjer ne bi nikoli omenjali kot zelo verjetne možnosti, da se otrok ne bo rodil živ in zdrav, potem bi se še šla - tako pa ne!
Naslednij bo posvojen, sva se že zmenilauser posted image - enkrat kasneje, če nama bo še do tega, pa verjetno enega ali dva malo večja, kot sta bila tvoja tamala, recimo, ali pa še večja - take pač, ki težje dobijo koga. Ampak nismo še tam,  najprej moram še tega najinega donosituser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
16.10.2011 21:56:06   
Ploha
meta ima tretjič uneta ušesa v 1 mesecu...manci gre na bolje (kaka viroza, zobki, ne vem...)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
17.10.2011 7:00:23   
krtekxx
meta ima tretjič uneta ušesa v 1 mesecu

A jou !!! Vrtec, nimaš kaj. Kaj pa cepljenje proti raznim povzročiteljem bakterijskih vnetij?
Jaz sem prehlajena, no ni hudega. Mala gospodična tudi, ampak tudi nič hudega zaenkrat. Je pa včeraj padla na nos tako grdo, da je sedaj mal Zavcu podobna. Otekla, podpluta, grrrr. Je skočila iz avta  (pa sem ji rekla, da naj ne skačeuser posted image ) in direkt na glavo. Sedaj to vsem razlaga, kako je hop skočila v zrak in potem padla na nos.
Ronja: s tremi svojimi bosta pa težko kakega posvojila. Sicer pa, če bo vsaj malo tako kot pri nas, bosta punci začeli vabiti v hišo prijateljice in prijatelje in potem bo itak skoz gužva. Pri nas imamo vsak vikend kakega otroka, ki prespi, na obisku.
Pa še to: me je skoraj kap včeraj, ko sem stehtala BB - 14 kg. bajsi debelajsi postaja.


< Sporočilo je popravil krtekxx -- 17.10.2011 7:03:29 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
17.10.2011 8:07:05   
ronja
ploha, I feel with you: malidve sta meli včeraj vročino in sta tako danes doma - trenutno je nimata in upam, da tako ostane, ker imam jutri g. in ju nimam kam dat... Pa še do šefa sem mislila it, ga malo pobarat, če je kaj pogledal, kar sem naredila...

Ronja: s tremi svojimi bosta pa težko kakega posvojila.

Ja, saj to mi je jasno - sem mislila mogoče kaj bolj neuradno, da pač za enega reveža skrbiš, za katerega sicer nihče ne bi - tega ti verjetno ne morejo prepovedat - ali pač?user posted image No, saj vprašanje, kako bo to čez 10 let... Ne bi rada nekomu placa jemala - če je več staršev kot otrok na razpolago, to nikakor ne - ker če mam svoje, to nekak ni fer, do tistih, ki jih nimajo. Ampak ko pa bereš kake zgodbe iz rejništva ali ko so pri kakih nemogočih starših..., pa te kar stisne... bi takoj kakega takega vzela k sebi... Ne vem pa, koliko je to izvedljivo... To ti bolj veš... Čeprav vidva sta verjetno želela imet svoje otroke, pa da niso glih 10 let stari (ali vama je bilo vseeno, samo da dobita otroka?) Mimogrede, meni ti še nisi poslala une svoje zgodbice, pa se priporočam:).

Pa še to: me je skoraj kap včeraj, ko sem stehtala BB - 14 kg. bajsi debelajsi postaja.

Ufa! Pri nas ima toliko Ronja (4 leta)user posted image !


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
17.10.2011 8:50:32   
khurde
ploha, pikepoke!

ronja, ležat pa mer dat user posted image

krtekxx, bravo za kilce, pri nas grejo tut mal gor,sej je čas, ji hlače kar dol lezejo in tam pri riti nekam prazno zgleda user posted image

ronja, sej pri posvojitvah se ne gre za to, da bi odžirala kakšno mesto al karkol, ampak pač ne bi na vrsto prišla (v sloveniji), verjetno obstaja neka prioritetna lestvica. v svetu pa tut ne bi nobenemu odžirala mesta, ker jih je pa vedno preveč, žal. za rejništvo pa bi "prišla na vrsto", ja. pa sej, konec koncev, ti noben ne bi branil, da bi po dopolnjeni polnoletnosti otroka doma obdržala in skrbela zanj kot za svojega, ne pa ga v nek dijaški dom strpala i nek se znađe... je pa pri nas tko, da pač rejniki dobivajo "plačilo", rejnino in da se jim potem ne splača več imet in da jih kar nekaj funkcijo opravlja namesto poklica, imajo po več otrok, da dobijo "plačilo" in da imajo "delovno silo". žal.


_____________________________

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
17.10.2011 8:55:10   
ronja
je pa pri nas tko, da pač rejniki dobivajo "plačilo", rejnino in da se jim potem ne splača več imet in da jih kar nekaj funkcijo opravlja namesto poklica, imajo po več otrok, da dobijo "plačilo" in da imajo "delovno silo". žal.

ja, vem, saj zato se mi zdi pa to fajn varianta za kakega, za katerega itak veš, da ga starši ne bojo nazaj vzeli - torej kak starejši otrok - in kot si rekla: valjda mi noben ne bi težil, če bi potem še dalje skrbela za otrokauser posted image . Ne bi imela tega za službo, midva bi rada samo kakemu otroku omogočila eno kolikortoliko normalno otroštvo (vsaj tisti del, ko bi bil pri naju), da se počuti ljubljen, da ima vsaj šanso... Pač kakšnemu, ki mu sicer to ne bi bilo dano. Sicer moramo najprej do tja prit, pa videt, če bojo sploh finance, da vsem tem otrokom kaj omogočim (najprej moram za svoje poskrbet, trenutno še to včasih komajuser posted image ).


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
17.10.2011 9:50:30   
krtekxx
Joj, Khurde, Ronja...ni čisto tako, no...pa tudi Teksas ni, kar se tiče skrbi za otroke v naši državici. Jaz bi se raje o tem pogovarjala na ZS kot pa tu. Ronja, pošlji mi mail, pa ti pošljem zgodbico. Si bi pa zgodba zaslužila nadaljevanje, vendar ne najdem časa...imam pa za vsakega otroka en zveščič v katerega si zapisujem naše prigodice.
Sicer pa, Ronja, mislim da je imeti tri otroke tudi finančno, časovno,...zelo velik zalogaj. Boš videla, koliko stanejo 3 pari zimskih čevljev, 3 smučarski kombinezoni, 3 kolesa,....vrtec plačuješ zaenkrat le za enega, ko grejo v šolo plačaš za vsakega zajtrk, kosilo in popoldansko malico - cca. 80 eur/1 otrok. Potem interesne dejavnosti - cele popoldneve ne počneš drugega kot voziš na različne lokacije.A ja, pa vsaka stane ene 30 EUR/otrok/mesec...da ni treba tega? Vprašaj otroke ko so stari 8, če se strinjajo, da tega ne bodo počeli? Nemogoče. Potem se pa še začnejo zmišljevat, kaj bodo oblekli: k sreči živimo mi na vasi, kjer je H&M še ok, marsikje pa otroci hočejo le ADIDAS, NIKE, Benetton, DolceGabana....Si prepričana, da bodo tvoji drugačni, skromni, ...? Po moje imaš možnosti za to le, če se ta trenutek preseliš na kako osamljeno kmetijo brez sosedov in se greš sama vzgoje otrok.


< Sporočilo je popravil krtekxx -- 17.10.2011 9:54:39 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
17.10.2011 9:53:18   
ronja
Boš videla, koliko stanejo 3 pari zimskih čevljev, 3 smučarski kombinezoni, 3 kolesa,....

Hehe, to že zdaj računavauser posted image . Sicer je tako, da navadno lahko tamlajši kaj od starejšega dobi,pa pri nas že starejša večino stvari dobi. Kake večje stvar pa dostikrat dobijo za rd od raznih babic, tet, stricev (da dajo vsi skup) itd... tak da upam,d a bo šlo. Zdaj itak ni več poti nazajuser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
17.10.2011 10:31:27   
khurde
ma, krtekxx, jaz zelo zelo iz prakse govorim, kar se rejništev tiče, bi pa tut prek zs raje o tem, ja...

_____________________________

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
17.10.2011 10:47:15   
ronja
No, pol mi pa obe na mail napišita svoje izkušnje, ok? Khurde, ti ga itak že maš, krtexx tebi ga bom pa zdajle poslala na zs, ok?

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
18.10.2011 21:31:22   
khurde
čer, kje pa ste vse zadnje čase user posted image nikje nobene... nimam nič za brat user posted image

tkole... mala2 spita, jaz mam na sporedu pospravljanje in sortiranje cunj user posted image cel žur user posted image

danes praznujem šesto obmesečnico, hahaha


_____________________________

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
19.10.2011 4:35:15   
ronja
danes praznujem šesto obmesečnico, hahaha


?? česa?


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
19.10.2011 6:55:50   
nina166
ronja kaj delaš pokonci od 4.35...takrat je še noč in se še spi user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
19.10.2011 8:10:18   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

ronja kaj delaš pokonci od 4.35...takrat je še noč in se še spi user posted image


no evo, kaj pa ti? Nč se ne javiš?! :P

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
19.10.2011 8:51:31   
ronja
ma, daj! Ponoči mi rata tok slabo, da se od tega zbudim in potem od slabosti ne morem zaspat nazaj in potem sem zmatrana in mi je še bolj slabo in me začne bolet itd... Sem čist povožena! Tavelika bo po moje spet kmalu zbolela - včeraj in ponoči je bila čisto ok, zjutraj pa je parkrat grdo zakašljala. Vročine nima, tudi kašljala je samo, ko se je zbudila, samo tako se vedno začne... Sem ju dala v vrtec, ker moram nujno nekaj za službo naredit - mi še vedno ni ratalo odkar sem iz dopusta dalje (res da sem ves čas pri zdravnikih, amapk vseeno - čas teče in nič ne reče...) Jutri in v pet. imam pa itak spet zdravnika in ne bom nič mogla naredit. Komaj čakam, da se to neha; saj nočem, da bi bilo konec že letos, nočem, da je nedonošen ali da je karkoli narobe, ampak si pa res želim, da bi šel čas hitreje... Ali pa da vsaj ne bi imela stvari na glavi, da bi bil že december, ko itak ne bo nič, samo še priprave na dojenčarlijauser posted image .
Pijem kapučin, da me zbrihta (sicer nikoli ne pijem kave), ker ga rabim... Sem bila pokonci od 1h...


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
19.10.2011 10:01:06   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: nina166

ronja kaj delaš pokonci od 4.35...takrat je še noč in se še spi user posted image


no evo, kaj pa ti? Nč se ne javiš?! :P



Jaz pa nisem tak pridna ko ronja in malo dlje spim...potem pa mi čez dan manjka uruser posted image

Zjutraj sva bla z domnom pri logopedu, ob 11-ih ga peljem k zobozdravniku, potem oba napokam in ju peljem k enim prijateljem v varstvo, ker grema z mamo na en pogreb.

Oba kašljata....sta že od petka doma. Včeraj je še moj prišel iz službe, je bruhal, driska in je cel popoldan ležal. Danes pa je že boljše in je v službi.

Drugače pa vse po starem. Daša hodi zdaj že sama na školjko. Odkar je v vrtcu je velika punca, hodi na školjko in ne več na kahlico, za mizo sedi na velikem stolu in ne več v stolčeku in najpomembnejše - ne spi več pri nama, ampak v domnovi sobi v svoji veliki postelji. Pa odkat je "velka punca" se sama oblači, obuje, se umije...v glavnem je v fazi "vse morem sama" in je kar pestro. Sploh ko se zjutraj skregama, kaj bo oblekla za v vrtec, ker si hoče sama naštimat cote. Mamo kar pestro.

Grem zdaj še kaj zrihtat predno gre. Lepo se imejte

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
19.10.2011 10:02:12   
nina166
ronja saj bo minilo. Verjamem da je zelo naporno, samo saj bo hitro januar potem pa bo vse mimo. Potem pa ne boš spala zaradi drugih stvari....bolj prijetnih. drži se in počivaj

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
19.10.2011 10:08:03   
ronja
nina, hvala. Saj produktivna nisem nič - kljub nespanju - mi je slabo in mi možgani ne delajo kot bi morali. Se kar puntajo, pravijo, da je slabost čisto dovolj zanjeuser posted image . Se ne strinjam. Saj jim ni treba na to mislit, to bo že želodec sam delaluser posted image . Pravijo, da ne gre tako, ne vem, zakaj se morajo vmešavatuser posted image . Ampak veš, da mi je lažje bit neprespana zaradi deteta - imaš vsaj nekaj od tega - ga vidiš, kako je ves angelski potem zjutraj, ko končno zaspi (so pa seveda starejši takrat budniuser posted image ), pa imaš nekaj nazaj... Tu nimaš pa nič - samo slabost - in upanje, da bo to nekoč za nekaj dobrouser posted image , čeprav se mi zdi, da bi lahko mali lepo rastel v mojem bušiju tudi, če mi ne bi bilo tako zverinsko slabo. Ampak očitno to ne gre tako pri meni... Saj samo še 3 mesece, ap konec!

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?