smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Živjo Ja glede imena, sem pričakovala da bo zmeda s tem kako bo napisano. In to me je tudi motilo. In sem vztrajno govorila mojemu, da morava izbrat kaj drugega, ampak se ni dal. On je hotel Lucjana in pika. In ga je dobil. Zdaj mi pa ni žal, v trenutku ko sem ga zagledala, mi je padlo na pamet, da je ime tapravo zanj. Če pa se bodo drugi kdaj zmotili in napisali narobe, pa tudi nič hudega. tecka, ja Lucijanov je 288 v sloveniji, Lucjanov pa samo 33 No zdaj jih je 34. Brez I-ja sva hotela zato ker nama tako lepše zgleda, pa ker Lucijan se zdi tako strašno dolgo, pa še po numerološkem izračunu je Lucjan bolj ugodno... Je pa zanimivo, da so se žlahta, kolegi in prijatelji takoj nekako porazdelili med tiste ki jim je ime zelo všeč in tiste, ki jim sploh ni. Kakorkoli že, nama je všeč. Najbolj od vsega pa je pomembno, da je zdrav, da je Manca tudi okrevala in da smo vsi štirje lepo doma. Upam da smo se bolnišnic rešili za desetletje vnaprej. Najbolj vaažno je, da je ime všeč vama. Drugi niso pomembni. Meni osebno je tudi všeč in se mi zdi, da prav paše v vašo družinico. Midva tudi izbirava ime glede na numerologijo. Že pri Mateju sva tako izbrala (sva imela najprej Davida, samo se ni v ničemer ujemal, pa sva si potem premislila). Tudi sedaj bo tako, da bo numerološko ujemanje, pač jaz verjamem v te stvari, čeprav me sosedje pa ostali tudi, čudno gledajo.
|