Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

,pa izključno na kahlico gre,noče na školjko,v ponedeljek gre v vrtec z gatikam pa ima da jim mož pove kako pa kaj,če nebom pa še sama poklicala da mu nebi slučajno devale plenice nazaj gor,ker jih ima samo ponoči še,da ga ne zmešajo,zdej sem ga imela 2 dni doma in je res bila prava odločitev to
,ampak jst sem na bolniški,jst ga ne morem imet celo poletje doma ker se njim ne ljubi z malim ubadat,sicer pa prej je bil problem ker mali ni povedal da ga tišči,ker je bil vajen plenice,zdej pa doma od včeraj pove in tako je tud danes,po moje zdej če jim bo mali povedal da ga tišči ga bojo menda ja dale na kahlo,sem tok nerfvozna in živčna kaj bo v ponedseljek da vam ne znam povedat,ker se trudim pa me pol zvečer vse boli od teh milijontov počepov on tol,na začetku 2 dni sem mogla z njim sedet na tleh zraven kahle ker se je revček bal,seveda če ni bil vajen,pa že tko me hrbet daje pa od počivanja mojga itak ni blo nič zdej,sej jim bom povedala v vrftec magari kličem tja zjutraj ponovno...sem mal razkurjena se oproščam ravno zato,ker sem se trudila doma vsako popoldne one so mi pa uničevale sproti vsak trud ker ga niso devale na kahlo,sem kr jezna ko se spomnima nato..no zdej nam gre gladko in upam da tko ostane,kot pravim sem pa grozno nervozna kaj bo v ponedeljek..
za brez pleničk...Glede tega, da menjuje kakanje in lulanje se ne sekiraj...to je normalno...mož pa naj kar pove vzgojiteljicam, naj ga bolj pogosto dajajo na kahlo, oz. ga spomnijo. Ni šans, ne dovoli, da mu dajo pleničko! Boš videla po rezultatu (polulanih gatkah) koliko so dejavne. Če ne bo efekta pa jim povej, da je doma suh!
...
pa šiba in se sleče in navleče (seveda narobe) nove.
Je že prav, da si z nami delila tudi to
. Če se spomnite 14 dni nazaj je bila ena huda prometna nesreča na Madžarskem, ko sta se zaletela romunski avtobus in slovenski tovornjak ... No, tovornjakar je bil moj sosed. Res mi je bilo hudo, ker smo bili velikokrat pri njemu ko je naredu piknik po končanem delu - je glih zidal hišo - moj dragi mu je vedno pomagal. Uglavnem, a verjamete al ne, od tistga stresa na pogrebu je tut meni trebuh otrdeval ... tak da zdej pa vidim kaj dela stres
No, sem celo noč razmišljala o možakarju, danes je malo bojše, sem očitno prespala.
za soseda, če ste bili prijatelji ti je bilo sigurno hudo... zdaj pa se ga spominjaj v lepem spominu in se poizkusi(vem da je težko, sam bom vseen napisala) čim bolj odklopiti od tega, če si čutila kako ti trebuh otrjuje.
če verjamete ... Včeraj je mala kuhala do 40 in smo imeli vaje celo popoldne in seveda še celo noč. Calpol sem ji dajala kar na pet ur, ker me je panika, da bi imela vročinski krč (je imela ne dolgo nazaj) Potem pa danes celo dopoldne na Metelkovi pri dežurni zdravnici ... sem vesela, ker so tam res prijazni pediatri. Sem pa že včeraj videla, da nekaj ni uredu z njenimi zobki oz vsaj tako se mi je zdelo. In zdaj imamo uradno diagnozo Slinavka. Me je čisto vrglo, ker sliši se full čudno, ni pa nič posebnege in je pogosto v tem času in pri otrocih starih okoli tri leta. To je herpes, ki ji je čisto požrl slunico po ustih, ima pa na žalost prizadeto tudi grlo in nekaj je slišala na pljučih. Itak imava v torek pregled pri njeni in bo povedala kaj več, do takrat, pa mazanje z neko žavbo po ustih in calpol proti vročini in bolečinam. Sem prej bogi revčki malo mazala s palčko za ušesa (po navodilih zdavnice) in je bila palčka čisto krvava. Sem se pa že od včeraj dajala z njo da bi kaj pojedla in popila, pa tako težko kaj spravi dol.
) No še vedno jih nimam, bom pa v torek vprašala pediatrinjo. Sem bila danes tako zmedena pri dežurni. Kadar je tamala bolna sem kot ena kokoš. Mi je nazadnje dežurna rekla da se vidi da je to moj prvi otrok. Se mi zdi, da bo naša mala frajerka tudi to preživela normalno, ker je tak super otrok. Pije pomoje zadosti, je pa res da smo spet na eno za mami in eno za atija. Dobro, da imamo veliko domačih živali in potem pijemo za vse
)? Sploh ne vem v katerem mescu je idealno. Po moje je vseeno. Midva bova šla septembra, ker prej pa itak ni terminov.