|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:51:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no moj je tudi včeraj imel tako izjavo preden sma šla na Lent: " nimam nobene majice za oblečt, ker spet nisi speglala." da pa je blo celo stanovanje spucano v nulo pa sploh opazil ni . pa normalno tudi kosilo skuhano, cunje oprane, pa še njegove starše sem vmes animirala. no čez njegove se ne smem nič pritoževat, ker je mati malega čuvala, foter pa mi je pomagal sesat, tacajt ko sem jaz vse ostalo pucala . aha, sem se spomnila...je meni rekel nekaj podobnega...poglej kaki kup perila maš, zlikala bi lahko saj si doma...oz. nimam več majic za oblečt pravi so ne? jaz bi tak rada enkrat menjala z njim, grem jaz v službo, pa naj bo on doma z malim. pa me zanima, če bo vse narejeno... moj pa če je sam z malim, vse naredi, ampak je T z njim čisto drugačen kot z mano skuha, posesa, prah pobriše, cunje opere, zlika, pa še malega spedena??? pa še po možnosti, ko prideš domov, te zmasira??? ma ne, saj tega vsega jaz tudi ne delam vsak dan...ponavadi, če sta sama (redkokdaj) pa res skuha kosilo, pa posesa, pa mogoče še kake cote obesi, pa valda malega porihta...masaža pa bi bila že luksuz no te pa ima moj luksuz doma
|
|
|