Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

tak da ITAK.  

; vsaka malenkost me spravi iz tira - sredi kuhanja se usedem na tla pa zvekam ko dež, nasledno sekundo pa se lahko že smejem dalje. moj me ma že prou pouhn kufr k sm sitna pa tečna okrog njega zakaj me noče nč razvajat zdej k je na dopustu ( 2 dni - pa še to je oba dneva delou non-stop), gledam kšn žalostn film pa jokam - pa k drugač sploh nisem sentimentalen človek - uglavnem čist hormonsko nabita.  
  bije, ker sem ji omenila da ga nism slišala na angel sound .. pa da premikamo nogice pa rokice, druzga pa nič ... napisala mi je napotnico za morfologijo, tako da moram jutri poklicati in se naslednji teden naročiti. Naslednji pregled pa imam 2.9.  

tako, da ni mogla ona delati ... niti moja ne more delati ...to pač vem, ker mi je celo enkrat v prvi nosečnosti to povedala.... 
  ampak jih žal še ne ... tudi srčka to nosečnost ne ujamem z angel soundom ... tako, da bomo zgleda mogl še mal počakat 
  ). Drugače pa jaz sem imela že NS v porodnišnišnici in tudi morfologijo bom imela v porodnišnici ... me skoz zdej tja pošiljajo na ultrazvoke. 

pa še do dlesni je prijazna. Jaz bom tudi za bebija kupila od Curaprox grizalce, ki ima na eni strani že ščetko.