|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
9.8.2011 17:20:27   
**Nelly**
Pozdravljene souser posted image

Vidim, da ste se kar raspisale, sem imela kar nekj strani za prebrat user posted image

Sem pa imela danes pregled... našemu user posted image veselo bije srček in je vse lepo in prav, kot pravi G... smo presrečni.
Smo pa že dopolnili 19 teden... in mi je moj G dal napotnico za embriologijo. A je to isto kot morfologija? user posted image user posted image user posted image sem vsa zmedena in sem čisto pozabila vprašat, če je to isto...

No naslednji pregled imamo pa 6.9., pred tem pa imamo 29.8. to embriologijo, ki mi jo bo pa opravila G, ki mi je delala tudi NS user posted image

Imena pa še sploh nimamo izbrano, se nikakor ne moreva strinjat... Sva rekla, bova pa počakal, da nama bo 29.8. naš user posted image pokazal in bomo nato intenzivno začeli razmišljat...

Glede na to, da sem dopolnila 19, gibov še ne čutim... ali pa jih, vendar jih ne prepoznam ( je moja prva nosečnost )... bi jih pa že zelo rada čutilauser posted image

Glede vozička pa... mava že nagledanega ( znamke se pa ne spomnim user posted image user posted image ) ... sva pa izbrala na madžarskem, kjer imajo full cenejo... no vsaj meni se zdi, ker sva gledala razne znamke in jih imajo na madžarskem kar za 100-200€ ceneje... Sva pa gledala vse v kompletu. Voziček, banana, lupinica, voziček se lahko spremeni v športnega, zraven je pa še torbica za potrebščine in pa pregrinjalo za zimo.. in se mi za 330€ zdi zelo poceni. Ima pa kar nekaj prijateljic te vozičke in so vse super zadovoljne. Zdaj še samo € čakamo, pa ga gremo kupit. user posted image user posted image user posted image

No, zdaj sem se pa razpisala user posted image user posted image ...

Fajn bojte punce, pa uživajte nosečnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
9.8.2011 17:26:16   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: *dina*

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: *dina*

Aja ....glede vozička pa nimam pojma user posted image user posted image user posted image

Nekak razmišljam o peg perregu, ker imam od sestre košaro in lupinco za izkoristit, sam so kr cenovno dragi. Tako da bi kupli samo športni del. Ja pa nekak nism za trikolesnike al pa tiste ki imajo prva koleščka manjša kot zadnja.

Tudi jaz. Ko najdeš kaj na 4 kolesih, enako velikih, pa da se prva obračajo, ampak ne za 360 stopinj, mi javi.

A je sploh možno da se kolesa ne obračajo za 360 stopinj user posted image
Ma mi bomo peg perrego verjetno vzeli user posted image

Lej, tale je že tak. ampak se mi zdi, da jih ne delajo več. http://www.babyforum.de/archiv/28828-hauck-traxx-jaguar-4-a.html
Se mu pa kolesa obračajo samo malo v levo in desno. Ker če greš s 360 kolesi po makedamu imam občutek, da se skoz neki obrača.

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
9.8.2011 21:08:32   
BLOOM 1
http://www.wired.com/reviews/wp-content/uploads/2011/04/bugaboo-donkey2.jpeg

Jaz pa bom imela takega,samo moram počakat do decembra,da lahko naročim.

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
9.8.2011 22:27:41   
girly
joj ste se nagovorile user posted image ....ma ja,sej je prov,samo zdej ne morem vsega za nazaj prebrat...

v glavnem,pregled je za nami: srček lepo bije, pritisk je pa že začel naraščat user posted image tko da zdej si ga morm doma merit 1x dnevno, ker sem imela v 1.user posted image PE, ma upam,da ne bo hudga in en bo treba kakšnih zdravil... naslednji pregled imam pa 1.9. - morfologijo. zdaj sem pa do nadaljnega na bolniški...

kg: + 0,5 kg (posledica dobre hrane na morju user posted image )

voziček: nismo še nabavili (imamo izbranega), bomo čez kakšen mesec ali dva. drgač pa lahko sprednja kolesa pr štirikolesnikih tudi blokiraš, če voziš po makadamu....

paket: bom vzela denar, tako kot prvič

spol otroka: pri nas se je še na morfologiji skrival, pa je bil fantek...toliko o tem,da fantje takoj vse pokažejo user posted image

imena: imava že izbrana user posted image

mazanje: ja, mi sinko redno maže trebušček, ker ma mamica tam dojenčka....

pa lahko noč vsem nosečkam....

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
9.8.2011 23:10:11   
Princess_

IZVIRNO SPOROČILO: **Nelly**

Pozdravljene souser posted image

Vidim, da ste se kar raspisale, sem imela kar nekj strani za prebrat user posted image

Sem pa imela danes pregled... našemu user posted image veselo bije srček in je vse lepo in prav, kot pravi G... smo presrečni.
Smo pa že dopolnili 19 teden... in mi je moj G dal napotnico za embriologijo. A je to isto kot morfologija? user posted image user posted image user posted image sem vsa zmedena in sem čisto pozabila vprašat, če je to isto...

No naslednji pregled imamo pa 6.9., pred tem pa imamo 29.8. to embriologijo, ki mi jo bo pa opravila G, ki mi je delala tudi NS user posted image

Imena pa še sploh nimamo izbrano, se nikakor ne moreva strinjat... Sva rekla, bova pa počakal, da nama bo 29.8. naš user posted image pokazal in bomo nato intenzivno začeli razmišljat...

Glede na to, da sem dopolnila 19, gibov še ne čutim... ali pa jih, vendar jih ne prepoznam ( je moja prva nosečnost )... bi jih pa že zelo rada čutilauser posted image

Glede vozička pa... mava že nagledanega ( znamke se pa ne spomnim user posted image user posted image ) ... sva pa izbrala na madžarskem, kjer imajo full cenejo... no vsaj meni se zdi, ker sva gledala razne znamke in jih imajo na madžarskem kar za 100-200€ ceneje... Sva pa gledala vse v kompletu. Voziček, banana, lupinica, voziček se lahko spremeni v športnega, zraven je pa še torbica za potrebščine in pa pregrinjalo za zimo.. in se mi za 330€ zdi zelo poceni. Ima pa kar nekaj prijateljic te vozičke in so vse super zadovoljne. Zdaj še samo € čakamo, pa ga gremo kupit. user posted image user posted image user posted image

No, zdaj sem se pa razpisala user posted image user posted image ...

Fajn bojte punce, pa uživajte nosečnost user posted image user posted image user posted image

sem po nesreči zavila sem...glede vozička ti lahko napišem da sem ga tudi jaz kupila na madžarskem..pred dvema tednoma... :) in mi je kar všeč...
poznam pa več punc, ki so že zdavnaj rodile in so voziček tudi kupile tam pa so zelo zadovoljne...tak da upam, da bova midve tudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1180
10.8.2011 7:19:05   
soncnica28
Evo, tudi za mamo je pregled, kljub temu, da imam kr močne krče, je vse OK, srček bije, dojenček se veselo premika, tko da čakamo zdej morfologijo čez 14 dni in upam, da bo tudi tam vse OK.

(odgovor članu Princess_)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
10.8.2011 8:18:55   
Janchek81
Evo pa je napočil prvi dan D user posted image  Ne prašte .. strah me je tok, da sm že celo jutro na wc ... iz vseh odprtin teče od mene in lahko rečem, da se počutim predvsem zloo slabo user posted image  upam, da potem vse mine in upam, da bo vse ok ...

Lep dan vsem souser posted image

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
10.8.2011 8:23:27   
n€na

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Evo pa je napočil prvi dan D user posted image  Ne prašte .. strah me je tok, da sm že celo jutro na wc ... iz vseh odprtin teče od mene in lahko rečem, da se počutim predvsem zloo slabo user posted image  upam, da potem vse mine in upam, da bo vse ok ...

Lep dan vsem souser posted image

drži se..itak, da bo vse OK user posted image

< Sporočilo je popravil n€na -- 10.8.2011 8:26:07 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
10.8.2011 8:26:41   
Janchek81
n€na sej sama tudi upam na vse najboljše ... ampak po taki neprijetni in grozni izkušnji pač ne morm drugače sprejeti to .... pač strah me je in me dokler ne bo konec tudi bo .. sprašujem se kaj bo šele tam, če je že zdaj tako grozno user posted image  ampak ok ... ko zvem, da je vse ok, bo vse minilo .. pač sem optimist user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
10.8.2011 8:35:58   
n€na
Res ne vem zakaj je moj odgovor v obrobljenuser posted image

Najprej en lep sončen pozdravuser posted image

Pri nas ni nič novega, razen tega, da se pridno držim diete in imam na vsaki kontroli sladkor v mejah normaleuser posted image

KG..zaradi diete, ki jo imam sem z njimi ma -4 mogoče že na -5...kar pri meni ne igra nobene vloge saj sem imela zaloge od prej 20+user posted image user posted image

voziček...ga bom imela še od taprve in ga ne zamenjam za nič na svetu..imam pa PP GT3 in je res fenomenalen za vse terene.

paket..tudi midva sva se odločla za denar..saj imam vse kar ponujajo v paketu še od taprve.

spol...ne vem, če bo to razkazovanje držalouser posted image ...moja prva pupa se je razkazovala že na NSuser posted image user posted image

imena....nekaj imamo že ogledano..za punčko se strinjamo vsi..za fantka je pa spet težava...nobenmu ni nič všeč...pogledujeva za malo daljšimi imeni, ker se mi zdi, da k kratkemu priimku (3črke) paše malo daljše ime..ne vem pa, če to držiuser posted image

imejte se lepo in na tipkanjeuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
10.8.2011 8:39:59   
n€na
janchek ti kr bodi optimistična...te čisto razumem kako je..sicer nisem imela tako grozne izkušnje ampak podobno in na srečo se je vedno končalo pred 15T.

Držim pesti zate in vem, da bo s tvojo pikicouser posted image vse OK. Ni vrag, da nam nebi enkrat uspelo prilesti v user posted image do koncauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
10.8.2011 8:54:21   
ursah
Zdravo vsem,

tudi mi nazaj iz morja, bilo je super. Tudi naša 11,5 mesečnica je uživala 100 na uro, tokrat je dodobra ugotovila, kaj je to morje in kako je fino (ko smo bili junija, ji še ni bilo čisto jasno user posted image ). Ko je bilo treba iz vode, je bil pogosto jok - je bila že modra, ko jo je zeblo, ampak ona bi bila še kar notri in čofotala user posted image . Sedaj pa uživava še zadnje dni doma, drug teden gre v vrtec, mami pa 25-tega v službo. Ampak ne za dolgo user posted image .

KG...sem dobila +2 kg,  ampak po mojem zaradi dobre hrane na morju. Trenutno imam 70 kg, kar je cca 3 kg manj kot v prvi nosečnosti v tem času, tako da sem kar zadovoljna. Sem pa v 18,5 tednu.

voziček...ga bom imela še od taprve, dokupili bomo verjetno samo še BuggyPod, če bo šel na voziček (to je dodatni stol, ki se pritrdi na voziček, da se zraven vozi še en malček poleg dojenčka). Imela sem pa BabySpa voziček, z njim sem kar zadovoljna -  oz. dovolj, da se mi ne zdi potrebno kupovati novega.

paket..tudi midva bova tudi tokrat vzela kar denar.

spol...menda da bomo imeli spet punčko...

imena....nimamo še izbrano. Jaz imam nekaj kandidatov, ampak možu ni nič všeč, tako da je sedaj on na vrsti za nekaj predlogov. Sem mu vzela knjigo 1000 najlepših imen za novorojenčke, pa bo izbiral user posted image .

Nič, moram malo še Kulinariko.net pogledat za en recept, dokler naša gospodična še spi.

Čao.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
10.8.2011 9:09:40   
tecnobica
Janček, vse bo OK, boš videla.

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
10.8.2011 9:12:24   
Janchek81
tecnobica hvala za lepe besede in tolažbo ... sam itak že celo jutro o tem poslušam kar je logično, sj mi noben ne bo reku 'boš vidla kako bo ane' .. valda me tolažjo ampak .. kje pa piše, da bo vse ok??? user posted image  Zmeri bolj se bliža ura zmeri bolj me zateguje, črvič in tko naprej .. sej pravim, sama pa seveda da upam na ALL THE BEST! user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
10.8.2011 10:23:54   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

n€na sej sama tudi upam na vse najboljše ... ampak po taki neprijetni in grozni izkušnji pač ne morm drugače sprejeti to .... pač strah me je in me dokler ne bo konec tudi bo .. sprašujem se kaj bo šele tam, če je že zdaj tako grozno user posted image  ampak ok ... ko zvem, da je vse ok, bo vse minilo .. pač sem optimist user posted image

Janchek1 Držim pesti!!!!!! .... vse bo vredu user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil coccinella -- 10.8.2011 10:27:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1190
10.8.2011 13:00:27   
Janchek81
Evo punce se vam javljam .. sem že nazaj ... morfologijo ( zgodnjo ) mi je opravil dr.Cerar in rekel, da je vse ok ... mal me je spraševal, če sploh vem kakšna je verjetnost, da se spina bifida ponovi, pa sm mu sam odgovorila, da me je strah, da ne bi blo kaj drugega narobe, pa je reku, da je vse ok in se zasmejal ... nisem spraševala za spol, ker res me je trenutno zanimalo samo to, čaka me pa še en strah v 22. tednu ko me čaka druga morfologija user posted image  potem bom pa lažje zadihala....user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
10.8.2011 13:29:54   
kokosh
Janchek, kaj pa če bi končno začela zaupati v to, da bo s tem otročkom vse ok? Saj veš, nikoli ne moreš biti povsem gotova, ne v 13. tednu, ne v 18. tednu, ne v 40., ne pri porodu, ne pri 15 letih ... Lahko pa zaupaš, da bo vse v redu oz. da se bo vse izteklo tako, da bo prav.

Neposredna povezava do sporočila: 1192
10.8.2011 13:30:21   
tecnobica
Ma itak, da je vse ok. Saj sem ti rekla. user posted image user posted image user posted image
Za Cerarja sem pa slišala, da je stručko.
Sam ima pa prav. Verjetno je res mala možnost, da bi se kaj takega ponovilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1193
10.8.2011 13:32:26   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Janchek, kaj pa če bi končno začela zaupati v to, da bo s tem otročkom vse ok? Saj veš, nikoli ne moreš biti povsem gotova, ne v 13. tednu, ne v 18. tednu, ne v 40., ne pri porodu, ne pri 15 letih ... Lahko pa zaupaš, da bo vse v redu oz. da se bo vse izteklo tako, da bo prav.

Se strinjam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
10.8.2011 14:14:43   
Janchek81
kokosh in tecnobica vesta bejbe moje user posted image  tole je lahko rečt, mal težji je pa realizirat ... pač ne gre ... sj zaupam in sm optimist ampak do 22. tedna ne bom povsem zadihala, v to sm 100% ... ko enkrat tok velzga otročka zgubiš se bojiš za naslednjega user posted image  tako, da .... je pa res, da lahko tudi kasneje pride do zapletov in tako naprej, tudi ko pride na svet ... vse vem, o vsem sem obveščena, preveč sem tega prebrala, zato pa tako .. sem mnenja, da je dan danes bolje čim manj vedeti in it brez problemov skozi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1195
10.8.2011 20:48:12   
**Nelly**

Se podpišem user posted image user posted image user posted image , samo pozitivno naprej glej in bo vse v najlepšem redu user posted image

< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 10.8.2011 20:50:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1196
10.8.2011 20:54:44   
vijolica2
Jaz pa imam jutri zjutraj pregleduser posted image Resnično upam na vse najbolje.Da se je v meni vse porihtalo in da je beba okuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1197
10.8.2011 20:56:53   
**Nelly**
Nosečke, a mi zna katera povedat ali je embriologija enakko kot morfologija? Poskusila sem malce brskat po netu, pa nič konkretnega ne najdem user posted image user posted image ...naročena sem pa v 22. tednu... me pa res zanima ali je to enako user posted image user posted image saj, ko sem se naročila, mi je sestra povedala, da gre za UZ in da lahko zraven povebim partnerja, če želi user posted image user posted image user posted image . A bi mi vedla kera povedat, če gre za isti pregled? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1198
10.8.2011 20:59:09   
**Nelly**
vijolica2 seveda, da je vse vredu z tvojim user posted image . Saj boš vidla, da je user posted image pravi borec / borka user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
10.8.2011 21:31:36   
vijolica2
Upam, da je res pravi borec tale moj user posted image dobro da imam pregled že zjutraj da se bom kmalu rešila tega čakanja.
V petek pa z dragim pičiva v LJ pogledati ene vozičke. Upam da so takšni kot si jih predstavljam.

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 10.8.2011 21:33:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

kje visite na RR?
BUŠICA

doma (80%)

v službi (9%)

odvisnik-doma in v službi (11%)

Število vseh glasov: 359

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!