tims
|
Dobro jutro . No, pa je vikend za nami. Včeraj je bilo prov zoprno, k je tok scal.... Evrovizija.... zmagovalna mi ne potegne, no. Me preveč na Duo Platin spominja, mi je pa pesem od BIH šla v uho, zeloooo . Srbska me letos ni prepričala, Danska se mi zdi, da pa res preveč vleče na tale komad http://www.youtube.com/watch?v=BUKq7DLo6Ko, Finci so mi bli kr neki... Mi je bil pa Rockefeller street všeč,... Sam da smo tud to preživel . Kaj pa talenti? So vam bili všeč? Mene to rundo niso glih najbolj prepričal . HD Metuljčica, sem bila prov vesela,ko sem prebrala, da norice že frčijo stran . Super. Bo zdaj po noricah še doma, imate to možnost, al bo takoj šla v vrtec? Almera, pri nas je to zdaj na dnevnem sporedu, da Tim jamra, da Nina vse razmeče. On nikoli Da ne pozabim na naša prva julijčka VSE NAJBOLJŠE IRAYA IN TARIQ Zdej grem delat. En mejčkn. Me je pa zjutraj prov mrzlo spreletelo, ko sem se peljala v službo. Je bila huda nesreča na avtocesti. Je s ceste zletel nemški avtobus z otroci... Sicer je baje vse ok z njimi, ampak ni pa bilo prijetno vidt tisto množico ljudi, gasilcev, reševalcev...
< Sporočilo je popravil tims -- 16.5.2011 8:47:23 >
|