tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: populis jutro, auau boli grlo lot pr norcih, sred noci sem komaj se slino pozirala ta ko da sem vzela Nalgesin proti bolecini pol pa se en neoangin, grozn ta konstanten grlobol Ojej.. Jaz sem tudi od zdravnika, dobila antibiotike. Ojoj, Flower potem pa le ni bilo tako nedolžno tvoje vnetje. Pozdravi se čimprej Populis, mogoče bi bilo bolje da se greš kar k zdravniku pokazat. Da se začneš čimprej zdravit, da ne bo potem še huje. Ja, moram povedat, da je včeraj Populis prišla z Laro k nam (prinesla kapljice) in Lara sploh ni tak živček kokr Populis govori . Je ena taka mirna, pridna punčica, ful prjazna, lušna. Ne vem, ne vem kaj Populis govori o naspidiranosti Dohodnina - midva sva oba že dobila odločbe. Jest v prvi rundi, moj pa v ta drugi Moj dobi nazaj in to tud takrat ko pridemo že domov z dopusta, kar je pa tud fajn Mojcek, celjust je ok? Super za lep večer CL, naj te eno pikico potolažim. Jaz sem imela šum na srcu do šole, potem pa je izzvenelo. Mislim da je neka povezava tudi s slaokrvnostjo. Držim pesti, da bo vse ok. Metuljčica, kaj (kdo) te je razveselil? No, karkoli da je, lepo se bere, da si vesela Nedrčki - jest bom sam to rekla - HB za podložene Sem se pa nasmejala Lanovi izjavi o zizikah . Kako iskreno in brez ovir izjavijo kaj takega Populis, pridna si glede krvodajalske . Sem se pol spomnila, da sem jest po porodu glih tvojo krvno skupino ponucala. Ojoj, gremo jest, pol pa Nino dat spat. Je že cajt
|