Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Zjutraj ji
reče, naj na začetku smuča bolj previdno, ko ima daljše smuče kot lani. In ona mu takoj "Neee saj sem na teh že lani smučala"
Jaz seveda, mojmu takoj "Psssssst", ker vem, da če bi ji rekla, da so nove/daljše kot lanske/skratka druge, bi šla se spustila ful s strahom, bilo bi en kup cviljenja, da ona na teh smučah ne zna smučat....
(pa je bilo, pošteno povedano, tudi mene mal strah, da se ne bo takoj znajdla
). Sem jo, ko sva zaključili, podučila o njeni zmoti, pa še ni takoj verjela

? Zraven pa potem pojeta in žagata kao s kitarami, pa se stepata z glavo, kot prava rokerja
, zdaj me pa nič v posteljo ne vleče... pa še knjige mi je zmanjkalo za brat.... ...pa še mori me misel, da bo jutri treba spet zgooodaj vstat
. Upam, da bo zdaj spal vsaj kaki dve uri, da pride k sebi, ker če je nenaspan je takooo siten
), v soboto pa tudi zelooooo lepo pri mojih Zagorcih. Tja bi se lahko vračala vsak dan...sestrična, teta in mami so potem še prespali pri nas, ker sta bila petardito in junior itak pri tašči in tastu... v glavnem imeli smo se čudovito