PapuaNG
|
dan! Je skos nekaj v službi in uspem le prebrat. No, še kak teden ali dva bo tako, potem pa spet malo bolj na izi. Voziček-naš je še od prvega v odličnem stanju-bebe confort, na tri kolesa. Super za vse terene. Košara se obrne naprej in nazaj, športni del pa bolje sede, če je obrnjen naprej, ampak takrat je tut otrok že tok star, da je raje naprej obrnjen. Je sicer malo dražji, a se nama je zdel vreden svojega denarja. Bo gotovo zdržal še enega otročka pa še kakšnega zatem (ne mojega ). Matične celice-pri prvem niti nisem vedla za brezplačno možnost oz. sem prepozno izvedela, pa ni blo denarja takrat, tako da v privat nismo dali. Tokrat se bom prijavila za javno banko. Sej nič ni garantirano, ampak če lahko komu slučajno na ta način pomagam-zakaj pa ne. Itak je pa baje precej majhen odstotek odvzetih celic dejansko uporaben (tretjina, če se prav spomnim). Škodi mi itak ne, stane nič, torej...se je pa treba malo po 30. tednu spomnit it prijavit... Sicer pa moj navihanček veselo brca, sploh ko mam kavbojke gor in sedim. Včeraj sem probala nosečniške hlače iz prve , pa so mi še precej prevelike okoli trebuha...je pa res, da sem imela takrat ene 6-7 kil več kot zdaj. Bi morala malo za nosečniške cunje it pogledat, pa mi je moj včeraj pokvaril šoping plane, danes mi pa serviser za siol pride popolde, pa spet ne morem nikamor it. grrrrrr....
|