|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarke 2012
14.6.2011 11:04:27   
Anonimen
Jst se pa pripravljam kako povedat mojemu dragemu
da je že drugi na poti ;)) Sem še na porodniški od prvega user posted image ...
Kako lepo je spet bit user posted image

(odgovor članu ilanaaa10)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: februarke 2012
14.6.2011 11:20:57   
metka007
Jaz se bom šla zapeljat kak krog s kolesom in rolerji ampak bom pač pazila, da se kaj ne zgodi...ne morem bit predolgo pri miru:). Jeseni pa na kako telovadbo, drugega ne bo preostalo.:)

Ah komaj pa čakam morje...a greste kam? Kako je pa s potovanji v nosečnosti? Midva razmišljama septembra še o kakšnem tedenskem skoku v tujino (po Evropi), ampak z letalom, tako da...kakšne so vaše izkušnje?


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: februarke 2012
14.6.2011 11:46:59   
ilanaaa10
midva planirama v septembru v Črnogoro..takrat bo pa se že trebušček vido user posted image ..mislim pa da potovanje z letalom samo v zadnjem tromesečju odsvetujejo, drugač ne bi smel bit problem..

(odgovor članu metka007)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: februarke 2012
14.6.2011 15:38:45   
Anonimen
Prvi pregled imam pri dopolnjenem 10. tednu (tudi v prvo je bilo tako) ker moja G pač tako naroča. Je pa slikca toliko lepša ker je že večji plod user posted image

Tako "pozno" naroča zato, ker takrat srček že sigurno bije (če je seveda vse ok). Ker če greš v 7. tednu na pregled in ni srčka je lahko pri user posted image  panika, a lahko da ga sploh še ni in bo vsak trenutek.

Je pa težko čakat, to je pa res.

Pri prvem pregledu moja G najprej naredi pregled z žensko, da pogledajo če je vse ok. In če je vse ok lahko za minutko pride tudi bodoči očka pogledat. Zato ker v primeru, da je kaj narobe znajo baje moški nardit totalno paniko, pa tudi bolj korektno je, da se o stanju najprej pogovori s pacientko - sploh ker gre to za prvi pregled, ker se nosečnost šele potrdi (ali ne). In ne zato ker je hudobna in noče, da bi očka videl svojega otročka. Mislim da je ob eni primerni komunikaciji vse stvar dogovora.

Čestitke vsem novim.
Anonimna user posted image

(odgovor članu ilanaaa10)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: februarke 2012
14.6.2011 15:59:00   
Anonimen
Pozdrav in čestitke vsem!

Moj test pravi, da bomo tudi mi februarja dobili novega člana. Je pa nepričakovano, tako da sploh ne upam veliko misliti, kaj šele govoriti o tem....lahko le pišem, pa še to kot anonimna, in bom še počakala nekaj tednov, preden obelodanim novico družini.

Najbrž sem hotela povedati, da sem srečna in upam, da bo za vse nosečnost potekala bpuser posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: februarke 2012
14.6.2011 20:04:07   
Anonimen
mene samo neki zanima ... tiste ki ste šele v nekje 4. tednu ... a mate že kakšne znake? Oziroma ostale, kdaj so se znaki začel? Jst se ne spomnm kej dost iz prejšnje nosečnosti kako je blo.  Testa še nism delala, ker me skrbi da bo - in bom počakala še en 3 dni k bo čas za test.

Pa pa
Anonimnauser posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: februarke 2012
14.6.2011 20:27:38   
*Zvončica*
Hej user posted image .

Najprej dobrodošle vse nove, res se nas je v teh nekaj dneh ful nabralo user posted image user posted image user posted image .

Jaz imam prvi pregled v dopolnjenem 8 tedenu (in par dni). V prvi n. sem imela mogoče par dni, ampak ne več kot teden prej. Moj g. pravi, da tako naroča, ker se prej še nič kaj ne vidi. Mi je boljše tak, čeprav se res načakaš, samo pol vsaj načeloma nisi v nekih dvomih, ali je bil pregled prehitro itd. Moj mož na prvem pregledu in UZ ni bil (nisma niti vprašala, če lahko gre), bil je pa na morfologiji in tistem zadnjem UZ (no pa na NS in 3D, samo tisto je bilo samoplačniško pri drugi g.). Se pa je z mojim g. ful zaštekal, sta se ful pogovarjala, ko sem jaz bila sama tam, je bil vedno dosti bolj redkobeseden user posted image .

Kako bova povedala tudi jaz ne vem točno... Mož je itak vedel, da m. malo zamuja, test sem delala potem v ned. in mu pokazala +... Pa me je vprašal kaj to pomeni user posted image ... Sem rekla, da saj pa vidi...je bil zelo vesel in nekak ni najbolj dojel v prvem trenutku. Zdaj pa se tudi že veselo z bušijem pogovarja user posted image . Za ostale pa ne vem kako bi povedala...

Majcika, hvala za info o femibionu, ga bom sigurno sprobala.

LILI/NIK čimprej se pozdravi prehlada.

Lep večer vsem.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: februarke 2012
14.6.2011 20:35:53   
*Zvončica*

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mene samo neki zanima ... tiste ki ste šele v nekje 4. tednu ... a mate že kakšne znake? Oziroma ostale, kdaj so se znaki začel? Jst se ne spomnm kej dost iz prejšnje nosečnosti kako je blo.  Testa še nism delala, ker me skrbi da bo - in bom počakala še en 3 dni k bo čas za test.

Pa pa
Anonimnauser posted image



Jaz sem glede na zadnjo m. v 5 tednu in 3d. Razen tega da imam povečan apetit (in sem posledično že kar malo napihnjena) in bolj občutljiva in polna prsa ni nič kaj posebnega. Ja, no, utrujenost seveda... Razen tega je moj prvi znak bil, da ni znakov kot jih imam ponavadi pred m user posted image .

Drugi dan izostanka mi je CB takoj pokazal lep + user posted image .

Tako da, če ti zamuja počasi naredi test, pa boš sigurno vedela. Držim pesti za plus user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: februarke 2012
15.6.2011 7:40:06   
ilanaaa10
Anonimnauser posted image pri meni je blo čudno da so me že 16i dan začele boleti prsi(vrjetno je bila hitro ovulacija) in vedno sem mela ciklus tak, da potem čez en teden je prišla M...zdaj pa so me zraven še ful srbele bradavice in kasneje začele prav bolet..takoj sem vedla da je nekaj drugače.pa utrujena sem bla ful in ko user posted image ni blo v pet, sem še čez vikend počakala, pa sem v pon zagledalauser posted image ..čez vikend sem vedla da je to to, ker sem se drugače počutla kot vedno..
zdaj v 5em tednu pa mi je zjutraj tak čudno slabo dokler ne dam nekaj v usta, pa proti večeru me špika v spod.delu trebuha..ampak če veš da je vse to zaradi bebice, potrpišuser posted image je pa res da sem bol na začetku in me 'tahujše' mogoče še čaka user posted image

tebi pa svetujem da res počakaš vsaj en dan po izostanku, da ne bo prevelikega razočaranja, če bo lažni minus....upam da se preseliš k nam user posted image držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Zvončica*)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: februarke 2012
15.6.2011 11:04:37   
alegra
user posted image user posted image user posted image

evo moj prvi pregled je za mano!! 

mala pika velika 0,5 cm..pa srčka se je slišalo..oh..seveda so bile solzice obvezne.

naslednji pregled imam šele 13.07. ker bomo v prvem tednu na morju.

drugače pa so se začele jutranje slabosti..user posted image ..res zoprna zadeva..si lačen in slabo  ti je hkrati..tako da imam ob postelji grisine in jih grizem počasi..čeprav se silim..no kasneje se stanje izboljša.

uživajte pupe


(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: februarke 2012
15.6.2011 11:25:15   
ilanaaa10
alegra bravo za user posted image ....kak je lepo slišat...čuvaj pikico! user posted image

kdo pa obvlada da bi malo seznamček posodobo?user posted image


< Sporočilo je popravil ilanaaa10 -- 15.6.2011 11:26:48 >

(odgovor članu alegra)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: februarke 2012
15.6.2011 11:47:15   
@uror@
hej hej!

da se še jaz malo javim!

danes sem se naročila na pregled imam ga 30.6., pa za NS sem se naročila - imam jo 4.8.

se že veselim!!!
Lepo mi bodite!!!!

papa

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: februarke 2012
15.6.2011 12:10:17   
LILI/NIK
alegra super user posted image uror maš pregled 1 dan pred mano poročaj kako bo kaj tvoja pikica....user posted image user posted image pozdravček

(odgovor članu @uror@)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: februarke 2012
15.6.2011 16:36:46   
dvojčica6
juhej, srčki že bijejouser posted image
ja, js tudi s pregleda, sem v 7 tednu, PDP 2.2., čeprav grem stavit, da ne bom rodila točno na datumuser posted image user posted image user posted image

Me je gin. naročila 29.6. že, tako dase bo takrat kaj boljše videlo, pa tut je rekla, da na začetku naroča bolj pogosto...

Punce, meni je drugače slabooo...včeraj sem celo popoldne bruhalauser posted image ma ne moreš verjet! Danes je že boljše, skozi gledam da neki meljem, grisine sem nabavila pa neke prestice manj slane... jah, se spomnim že od ta prve, da je blo kar pestro do 10., 12., tedna... Pol se je HB umirila situacija...

Nasploh mi je blo 1 trimesečje najhujše, najmanj energije... slabo... Pol pa je blo zmiri boljše..no, do porodauser posted image user posted image user posted image

Je pa zdak v drugo mal napornje zaradi male... čeprav je vedno lažje z njo, zdaj ko že hodi...se že malo več sama zamoti...

No, že moram šibat!LP

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: februarke 2012
15.6.2011 20:26:21   
romare
živjo punce,
jaz se še kar nisem navadla da smo ,najprej ni blo nobenga znaka zdej se pa kr vrstijo
slabosti ,vse mi smrdi,boleče prsi,zaspanot 100/h
najhujši je pa moj dragi, grabi ga taka panika in živčnost da je obup, zdaj ga že skrbi kako bo on sfolgal z takrat ko bom jaz v službi ,prava mora je

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: februarke 2012
16.6.2011 11:34:20   
alegra
pozdravljene,

te slabosti so pa res zoprne..v prvih dveh nosečnostih jih skoraj ni bilo..mogoče malo. Sedaj pa konstantna slabost cel dan, beden občutek..pa karkkoli naredim, nič ne pomaga.user posted image

mi je pa mali danes zbolel za neko trebušno gripo, tako da imam na sumu, da le ni vse nosečniška slabost.

bodite lepo user posted image


(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: februarke 2012
16.6.2011 13:26:35   
ilanaaa10
romare jaz še tudi ne dojamem prav, da v meni nekaj rasteuser posted image sicer me na to spomni slabost, pa ob večerih špikanje po maternici, pa težke prsi itd...ampak vrjetno bom se prav zavedala ko bom vidla malo pikico na UZ.komaj čakamuser posted image user posted image tvojemu pa reči da ne rabi skrbet.to potem vse gre sproti-nagonsko :p hehe od moje tete mož je govoril da ne bo mogo otroka niti primit, da se boji tak malega prijet v naročje itd...pol pa ga je že v porodni cartal....vse se spremeni user posted image

božajte trebuščke!

(odgovor članu alegra)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: februarke 2012
16.6.2011 16:17:50   
ilanaaa10
PDP, nick, starost, število , število , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj
 
 
1.2.
Daisy_, 28, 2 , 1 , 5.7., ?, ?, ?
 
2.2.
alegra, 34, 3 , 2 , 16.6., 13.7, ?, ?
dvojčica6, ?, 2user posted image , 1user posted image , 15,6; 29.6; ?, ?

3.2.
anonimna , ?, 3 , 2 , 29.6., ?, ?, ?
anonimna, ?, 3 , 2 , ?, ?, ?, ?
lipsika, 28, 2 , 1 , ?, ?, ?, CE
 
5.2.
m a j c i k a, 31, 3 , 2 , 22.6., ?, ?, CE
LILI/NIK, 34, 4 , 1 , 1.7., ?, ?, ?
mz13, 28, 1user posted image ,0user posted image , 23.6.,
?, ?, ?
 
7.2.
pikapoka 30, ?, 2user posted image ,1user posted image , 17.6.,
?, ?, ?
8.2.
seltron, 29, 2 , 1 , 14.7., ?, ?, NM
fatima, 32, 3 , 2 , ?, ?, ?, ?

9.2.
ellena
,?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
anonimna user posted image ?, ?user posted image , ?user posted image ,
?, ?, ?, ?
 
11.2.
Anuška79 , ?, 3 , 2 , ?, ?, ?, ?
 
12.2.
metka007 , 26, 1 , 0 , 24.6., 20.7., ?, Štajerska
 
14.2.
*Zvončica*, 32, 2user posted image , 1user posted image ,6.7.?, ?, Štajerska

17.2.
ilanaaa10, 22, 1user posted image , 0user posted image ,
?, ?, ?,Štajerska

19.2.
@uror@, ?, 2user posted image , 1user posted image ,
30.6, ?, 4.8, ?
romare,?, ?user posted image ,?user posted image ,
?, ?, ?, ?


 
x.2.
anonimna, ?, 2 , 1 , 13.7., ?, ?, ?

 
 
Skupaj nas je: 21
 
 
Nosečke z dvojčki:
 
 
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu alegra)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: februarke 2012
16.6.2011 16:19:34   
ilanaaa10
evo punce mam malo časa v službi, pa sem posodobla seznamček. uf to vzame časa user posted image upam da ne bo anonimna užaljena da sem ji vzela 'posel'..user posted image z veseljem ti ga prepustim nazaj, ker sem se namučla user posted image ...
lep sončni dan še naprej, pa čimmanj slabosti!!!!user posted image

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: februarke 2012
17.6.2011 6:27:49   
pikapoka 30
Dobro jutro!

Punce, mene pa danes čaka pregled. Me je že zdaj full strah, ker sem imela dva dni nek rjav izcedek in me skrbi, da je kaj narobe.
Upam, da je vse OK. Držite pesti!!!



(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: februarke 2012
17.6.2011 8:19:35   
LILI/NIK
dobro jutro. sej bo pikakpoka... user posted image poročaj kako kaj tvoja pikica , držimo pestiuser posted image pozdravček

(odgovor članu pikapoka 30)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: februarke 2012
17.6.2011 19:35:44   
*cvetka*
Pozdravljene! Čestitke vsem za user posted image  ! user posted image   user posted image   Tudi jaz sem pred dnevi zagledala user posted image !! Ne znam točno izračunat v katerem tednu sem... Zadnjo user posted image sem imela 28. 4. Predvidevam, da sem nekje v 5. ali 6. tednu. Drži? Pregled pa imam šele 10. 8. Ali je to normalno?! Malo me skrbi, ker je to moja prva nosečnost ... Na nuhalno se naročim konec meseca in jo bom imela verjetno pred prvim pregledom. Je to kaj narobe?! Prosim, pomagajte mi z odgovori.

Pozdravček

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: februarke 2012
17.6.2011 20:01:24   
LILI/NIK
cvetka če imaš user posted image nekje na 28 dni si potem nekje v 8 tednu... tak je men ven vrgl ko sm vnesla tvoje podatke... maš res mal pozn pregled... no jst sm naročena na pregled konec 9 tedna. nuhalna se kolker vem dela po prvem pregledu... sam pri tebi bi blo to mal pozno... me čudi da imaš šele avgusta pregleduser posted image da se niso zmotl pa bi mogla met pregled 10.7. ? jst sem mela zadnjo user posted image 1.5. pa mam 1. 7 pregled...pozdravček

(odgovor članu *cvetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: februarke 2012
17.6.2011 20:51:30   
*cvetka*
LILI/NIK, meni se tudi zdi pozno...  user posted image  Nekje sem prebrala, da naj bi bil prvi pregled nekje od 8. pa do 10. tedna. Verjetno najbolš, da jutr pokličem pa še enkrat vprašam...
Hvala za odgovor...


Aja, lahko me date na seznamček user posted image  Stara sem 28 let, to je moja prva nosečnost, prvi pregled 10. 8. ...

Lp

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: februarke 2012
17.6.2011 21:06:56   
Anonimen
Cvetka mogoče so te tako pozno naročili zarad dopustov!?Ker tud jst mam ful pozno pregled
pa je rekla sestra da žal ne gre prej lih zarad tega..No, najboljš in zihr da še enkrat pokličeš...
user posted image

(odgovor članu *cvetka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?