Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Sej vem, da je stvar okusa, ampak meni so trenutno noro všeč te ogromne blink-blink ure in na masivnih stainless steel pasovih. Nisem našla take z več swarovski kristalčki za to ceno, ki sem jo bila pripravljena plačat, ampak našla sem pa tole:
iiiiii....lepa mi je... Itak sem pa čist nora na ure, tko, da se bo moji zbirki tega zapestnega okrasja sigurno pridružila še kakšna.
Kakšne bi pa ve imele, kakšne urce so vam všeč?
Jaz nisem nosila ure, od kar imam mobitel. Pol sem pa enkrat v službi... tako...sama sebe vprašala na glas, koliko je ura, ker nisem imela mobija pri sebi in direktor zahrumi , KAJ SEM JAZ VAŠA OSEBNA TAJNICAAAAA......tako, da imam od takrat uro, ki je spodaj na linku.
.... Sem si enkrat ogledovala Swatch-ovo uro z vgrajenim mobitelom, fotoaparatom, kamero in mp3 playerjem - taka črno/srebrna, športno elegantna (ma jo glih ne najdem ta moment)...sam...sem še premalo "odpičena" za te ZF space zadeve Te binarne so tut opasne, sam, da bi mogla "računat" kolk je ura...
Vem, vem Je moj dedi imel "ruske" ure (z tistimi širokimi usnjenimi pasovi), ma še zdej ga pred očmi vidim, kako jih je navijal, pa čeprav jih je "oblekel" samo parkrat na leto. Ampak kljub temu so morale biti vedno točne.