|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
18.8.2005 9:31:23   
pinka1
Hej! Sem nas malo bolj gor prestavila. Povejte za koliko kg ste se kaj zredile. nimam ravno občutka, kak nam januarčicam gredo kile kaj gor, ker nobene ne poznam, razen tu s foruma.
Jaz sem začetek 19. tedna in imam 2 kg več od začetne teže. Ta 2 kg sem dobila v zadnjem mesecu, nekje do 14. 15. tedna sem bila na isti teži!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice
18.8.2005 9:36:06   
Anonimen
Ojla

Pinka1 za las si me prehitela. Ravno sem mislila odpreti novo temo.
No, do sedaj sem se zredila za 3,5 kg. Moja G pravi da je to kr v redu. Vendar moram povedati, da imam že od prej precej več kg kot bi jih morala imeti.
Drugače pa me zopet lovi ta presneti bronhitis. Sem ga fasala nekje v 10. tednu, pa mi zdravnica ni hotela dati nobenih zdravil. Sedaj pa se zgodba zopet ponavlja. Že ob najmanjšem naporu diham kot slon. Ima katera od vas kakšen predlog za domače zdravilo?Bi bila zelo hvaležna.
Drugače pa smo kr v redu. Pa ve?

(odgovor članu pinka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice
18.8.2005 10:08:42   
Natasa-6
Sem na začetku 20.tedna in imam 3kg+
Nemsis,upam, da boš kmalu bolje, kaj več od vitaminov pa ni ne znam svetovati. Menda je dobro zjutraj na tešče popiti sok iz sveže stisnjene grenivke.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice
18.8.2005 10:18:09   
pikica*
Dobro jutro oz. dober dan vsem januarčicam:)
Moje kile zaenkrat še niso problematične. Ne vem točno koliko sem se zredila, vendar mislim, da za kakšna 2-3kg. To je verjetno čisto ok. Sem pa v 19. tednu. Bolj so problematične hlače, ker raste trebuh:) Ravno včeraj sem malo krožila po trgovinah in v Kepici (BTC-hala A) našla ene hlače, ki ne izgledajo izrazito nosečniške in so celo moderne, ampak je bila cena 14.000 sit. To je noro. Zato bom počakala do sobote in pogledala, če je v Avstriji kaj drugače. Ah, te sladke skrbi:)

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice
18.8.2005 10:55:18   
renan
Joj, kako ste lahko srečne, da ste se tako malo zredile. Jaz imam kakšnih 6-7 kg sigurno več. Sem se že v prvem mesecu zredila za kakšna 2 kg, ko še nisem vedela, da sem noseča. Potem pa, čeprav nisem veliko jedla,ker mi je bilo slabo, so kar naenkrat šle kile gor. Na srečo so se kar dobro razporedile. Zdaj se mi pa zdi, da se redim kakšno kilo na dva tedna in gre vse še samo v trebuh in otročka. Sem v 20 t. in
me prav skrbi, koliko bom na koncu tehtala. Ob vsem tem se prehranjujem kar zdravo, sladkarije in junk food se mi sploh ne luštajo.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice
18.8.2005 11:03:24   
tinkamiška
Hojla:rozica:

Jst sem si v Avstiji pred tednom kupila hlače po 9.000 sit, pa so take frajerske z žepi in ene farmerke, ki so ble tudi 9.000 sit. Zdej si bom morala pa samo še kaj za pozimi kupit;)

Kile...sem v 21t in jih imam 5+, bomo vidli kaj bo rekla G na pregledu 12.9. Sem pa štartala iz 49kg.

LP,
Tinka

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice
18.8.2005 11:07:01   
mojca*
halo, renan, sem se enako zredila kot ti, sem konec 19.t.
hlače imajo pa lepe v H&M, kavbojke so po 10 in
12 000, sem si kupila obojne, pa kaj, uživam v nosečnosti in si malo privoščim, haha. imajo pa zelo lepe žametne po 7000 in jeans krila po 6000.
plus lepe puloverčke...
lp
:nosecka:

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice
18.8.2005 11:35:43   
Lumpi
Hello!!!

Jaz sem pa dones imela pregled, pa mi je na hitro naredila ultrazvok, k je mislila, da je dejasnko večji, glede na to, da je začel brcati zelo zgodaj. Pravi, da je velik za 18 tednov, kolikor sem dejansko noseča.

Sem pa bila "kregana", kar se tiče kg. Pravi, da naj pijem veliko vode.

Hlače imam pa že dvoje nove. So bombažne in raztegljive, tko da jih bom lahko imela do konca nosečnosti.

LP :nosecka:točno 18t

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice
18.8.2005 11:50:43   
Anonimen
Jz sem pa pridobila 2,5 kg. Šivilji sem dala predelat ene par svojih hlač, ampak na žalost sem se v rito toliko zredila, da so kljub temu pretesne :( ...Res moram it v nabavo...
Sicer mi pa vsak reče, da se sploh ne vidi, da sem 18t noseča. Še nekatere smrklje imajo večje trebuščke kot jz :)-:)-

A je možno, da nosim otroka v križu in hkrati zelo nizko? :zmeden: Ker trebuh imam dejansko zelo majhen, ampak okroglina se pa začne že pri sramnih dlakah :zmeden: SEj ne vem, mogoče je prav tako, ampak zadnji teden opažam, da postaja spodnji del v predelu jajčnikov precej bolj napet in okrogel. Ko ležim na hrbtu se mi zdi kot da lahko otipam svojo :duda:?

(odgovor članu pinka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice
18.8.2005 11:52:59   
mojca*
aha, caffee, meni se je včeraj tudi zdelo, da ga otipam od kod do kod sega...
se mi je zdelo, da vem, kje ima glavo in kje noge-to mi je pokazal-a z brcami.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   januarčice
18.8.2005 12:08:08   
monja79
Tudi jaz sem pridelala že 4 kg. Za enkrat se še ne sekiram, ker mi vsi pravijo, da se mi sploh ne vidijo ti kg (štertala sem s 48 kg) in da se niti ne opazi, da sem noseca. Upam, da v naslednjih mesecih ne bodo šli še bolj hitro gor kot do sedaj. Ne bi rada bila zavaljena nosecka. KO gledam druge nosečke se mi zdi, da so vse tako lepe z bušiji in brez odvecnih kg.

Meni se zdi, da imam ze kar opazen trebušček. Sam je pa res, da je tudi moj buši tam nekje pod popkom in precej nizko. Bom jutri vprasala G, če nosim bolj nizko in zadaj, al kaj je to?

Zaenkrat se še sicer stlačim v kavbojke in v večino starih oblačil, je pa res, da so precej neudobna in me kar nekaj veže. Sploh na vecer, ko sem še sita. Bo treba v nabavo.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   januarčice
18.8.2005 12:30:11   
Nyah*
Hojla!

Jaz sem pridelala nekje od 2,5-3 kg, sem pa v 17 tednu. Mislim, da je to kar ok, sicer pa mam od prej precej prevec kil, tako da ne vem, ce ne bom na koncu izgledala ko slon :)-:)-:)-. Sem pa drugace ful vazna in razkazujem ta svoj trebuscek, ki pa je na cajte tako mehak, kot bi bil sam špeh in nic nosecniski!
Svojo :duda: ze vsak dan po malem cutim, predvsem ko greva spat, se malo oglasi in me poboza od znotraj!

Jutri upam, greva v nabavo v Avstrijo, v Villach. Upam, da imajo tut tam take lepe stvari za :nosecka: kot pravite! :bravo::bravo::bravo: Si bom kar prvoscila po mojem, komaj cakam :bravo::bravo::bravo:. Druge teden zacnem ze delat in je ze cas, da se malo oblecem.

Caffee, kam hodis k G? Mogoce sva se ze kje videle ha:zmeden2:?

lep dan, se se pisemo!

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   januarčice
18.8.2005 12:35:56   
*hana*
Čau!
Jaz sem se do sedaj zredila 3 kg, sem pa :nosecka:17t/2d. Meni se pa zdi, da nosim bolj visoko, ker me kakšen dan rebra (čisto pod joškicami)bolijo,ne zelo močno, ampak kakor bi mi jih nekdo narazen vlekel. Ampak kadar čutim :duda:, pa me žgečka bolj spodaj in ob straneh trebuščka:zmeden::zmeden2:
Nimam še nobene nove cunje, v soboto greva z mojim v Avstrijo.
Mojca*-ali si to o H&M ponudbi pisala o avstrijskem H&M? Kdaj pa si bila?
Sem pa včeraj dobila eno srajčko (nosečniško), ki sem jo naročila preko Quelle.Iz novega kataloga, taka bela, na preklop in se na strani zaveže. Samo je nemogoča, po sliki pa je tako lepa. Je sicer bombaž, samo izgled je čist cunast.V glavnem izgledala sem kot v kuharski halji:((:((. Je res bolje videt in kupit.
Lepo se imejte.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   januarčice
18.8.2005 12:35:59   
simonas
Zdravo punce!

Nič nisem uspela prek k vam pokukat.

Včeraj sem imela pregled. Vse je ok. Sem v 17t in sem se zredila za 3,3 kg. Je G rekla, da je to kar ok.

Tudi jaz imam trebušček še bolj spodaj. Baje je to normalno. Meni je merila višino maternice od sramne kosti pa do vrha, pa je rekla, da mora biti toliko cm koliko je tednov in je štimalo. Torej še ni do popka, zato je tudi trebušček bolj spodaj. Je pa res, da nizko nosim. Sem pa tudi malo na želodček dobila, pa tazadno tudi a ne tak dosti. Ne bom se zdaj ubadala s tem. Hujšali bomo drugo leto. Pa niti štartala nisem s ful malo kg in so tako vsi mislili, da se bom dosti bolj zredila, ko se me vse bolj kot ne prime.

Mi je hotela poslušat srček čez trebuh, pa se še ni slišalo, tako da mi je naredila še na hitro UZ. Videle sma da naš :duda: spančka. Kdaj ste ve prvič slišale srček?

Brca pa še nič? No tu in tam že čutim kaj, kar bi lahko bila brcika a še nič očitnega. Je rekla, da bom tam okrog 20 tedna čutila.

Simona

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   januarčice
18.8.2005 12:39:47   
Nyah*
Simona, brcike si sigurno ze cutila, v obliki balonckov ali zgeckanja v notranjosti, le pozorna nisi bila!
Prave brcike pa so koli 20 tedna ja, najkasneje, pri enih ze prej!

Srcek se slisi razlicno, mei ga je zadnjic pri 15 tednih, s tisto napravico.

Punce, a ve tudi stalno cutite pulz, utrip v trebuhu? Jaz non-stop. A je to cool?

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   januarčice
18.8.2005 12:43:50   
mojca*
ja, jaz sem si kupila v avstrijskem h&m, mi je pa kolegica včeraj rekla, da so jih dobili tudi v mariborskem. cena je enaka.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   januarčice
18.8.2005 12:51:22   
Anonimen
Nyah, jz imam dr. Anderletovo, pa ti?

Utripe na trebuhu pa čutim oz. vidim tudi jaz. To sicer niso otrokovi utripi, je pa normalno - sem jih čutila tudi pred nosečnostjo.

(odgovor članu pinka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   januarčice
18.8.2005 13:06:23   
renan
Utripe tudi jaz čutim pod popkom. verjetno se močno čutijo zato, ker je vse bolj prekrvavljeno.
Moj trebuh je pa kar naenkrat ful izstopil. Bova ga enkrat zdaj z :love: poslikala, pa ga bom dala gor. Še ve dajte in lahko primerjamo:)

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   januarčice
18.8.2005 13:09:45   
Anonimen
Dobra ideja renan!

(odgovor članu pinka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   januarčice
18.8.2005 13:25:10   
aldin
Kako se vam je ratal tok zredit jaz sem še vedno na nuli in ginekolog me straši da bom imela podhranjenega otroka!

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   januarčice
18.8.2005 13:26:11   
Anonimen
Aldin, čisto preprosto! Meni osebno, ni več slabo, apetit pa je posledično mnogo večji :)-:)-

(odgovor članu pinka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   januarčice
18.8.2005 13:26:14   
Ana Pia
Pozdravljene januarčice!:bravo:

Sem v 21.tednu. Zredila sem se za približno 4 kg. Moje hlače mi niso več dobre, tako,da nosim že nosečniške, nabaljeno v H&M. Gibe čutim že redno, tako, da je veselo.

Nensis glede bronhitisa poskusi s sirupom iz smrekovih vršičkov, pa mleko z medom je tudi dobro.
Pa seveda jej dosti vitaminov, zaradi odpornosti.

Uživajte in se veselite nosečnosti!


(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   januarčice
18.8.2005 13:37:24   
tinkamiška
Ana Pia kdaj imaš PDP, jst sem namreč tudi v 21t;)

Od kod pa si? Sem firbec ne?:)-

Tinka

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   januarčice
18.8.2005 14:20:49   
puri
Ojla!
Jaz sem se tudi zredila že 4 kg, sem pa v 18-em tednu. Jaz pa ne razumem tistih, ki se niso še nič zredile, ker meni gredo kg kar sami gor:zmeden2:

Drugače se pa počutim kar dobro,.....
Najbolj zanimivo mi je zvečer, ko se uležem pred TV in takrat zelo dobro čutim premike in brcike mojega pikca, pa kar take velike bule dela, kot bi se spravil samo na eno stran. Takrat zelo uživam!
Tudi moj:love: je že začutil brcike, ko je dal roko na moj trebuh. :bravo:

Lepo se imejte!:rozica:

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   januarčice
18.8.2005 14:32:50   
Nannn
Hojla bejbe :bravo:

Spet iste skrbi kilogrami :(( ah jest sem skregana z tehtnico drugace pa sem do sedaj dobila + 4kg :((

tinkamiska jest imam morfologijo 12.09. tako kot ti pregled....ob kateri uri?

Vidim da nas je kar nekaj novih in da skoraj prevladujemo tukaj :)- :bravo:

LP Nannn :kuza:


(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?