|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko fant ne ve
27.7.2011 14:03:21   
Tanisha
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Možno je sklepati, da sta se obe njegovi prejšnji zvezi razbili na isti točki, torej ko sta dekleti hoteli naprej, torej skupno življenje, družino.


upala bi si trdit z 99% verjetnosti, da temu je tako.


Tudi meni se je že na začetku veze zdelo to čudno, da sta ga obe punci po 2 letih pustili. Samo res ne razumem njega, kako se mu da?????? Zakaj si potem išče punce za resne zveze, zakaj si ne najde potem ene samo za sex, saj jih je več kot dovolj. Pa zakaj ni bil že na začetku veze pošten do nas in povedal kako je? Zakaj je treba čakat 2 let, da spregledamo kakšno so odnosi z bratcem in sestrco in da pustimo? Kako se mu da??? Zakaj mi ni že v štartu povedal da bo on čakal brata da se poroči in bi že takoj zaključila. Najbolj od vsega pa mi je res čudno to, da si sploh išče resno vezo. Magari bi bil sam, počakal da se brat in sestra poročita, užival z njima in si potem kasneje našel punco. Res ga ne morem razumet user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Ko fant ne ve
27.7.2011 14:27:37   
mateyka
nezdrave stvari niso nikoli logične in razumljive.

lahko ugibaš (ugibava, ugibamo), ve samo on.
npr. lahko si s tem domišlja in se slepi da je "normalen", lahko mu je tako najlažje in najceneje prit do penetracije dolgoročno gledano (drugače mora vsakič še v disko in ji plačat pijačke, preden mu da), lahko da se podzavestno počuti varnega, da je še zaželjen samec, ko je sposoben eno nalimat nase. kaj veš kaj je. zate v principu NI VAŽNO zakaj. in tudi NI POTREBNO da ga razumeš. ni važno kaj on, on, on - važno je da razumeš, da ZATE ni prihodnosti z njim.

načeloma, kar si povedala, jaz vidim da so bile že na začetku vse lučke za alarm vklopljene, samo ti si jih gladko ignorirala. oz. bom tako formulirala (še zdaj tako razmišljaš, ko berem zadnji post - in je narobe), mislim, da se moraš naučit in ponotranjit naslednji rek oz. življensko dejstvo - in to je: ne glej besed, ampak dejanja. nisi gledala dejanj ampak kaj on govori. in govoril je marsikaj. in delal tudi. samo zadnje si ignorirala, prvo pa jemala kot dejstva. pa bi moralo bit obratno. resno, spremeni to čimprej in se ti take stvari ne bodo več ponavljale. imho si se zaciklala s tem tipom zaradi tega. torej razreši to (pri sebi) in bo vse bolj jasno in lažje.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 27.7.2011 14:28:53 >

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Ko fant ne ve
27.7.2011 14:45:08   
Vijoličarka
Zanimiva vprašanja. Možno je, da gre za totalno egocentričnost. Brat in sestra sta njegova družina, zanima ju njuno čustveno in materialno blagostanje, za druge mu pa ni mar.

Torej mu je popolnoma vseeno za dekle, s katerim je trenutno v zvezi, za njene želje in cilje ter kako bo njegovo zavajanje vplivalo na njeno življenje. Če že ne drugega je to za dekleta stran metanje časa.

Najbrž mu precej energije in časa  pobere življenje v njihovi skupnosti, torej mu ustreza, da ima stalno sex frendico, za katero se ni treba dosti truditi in porabiti preveč časa. Če bi moral kar naprej loviti nove, bi ga to več stalo, tako v času, kot v denarju.

Mogoče gleda vse skupaj tudi iz zdravstvenega stališča - dekleta, ki imajo manj partnerjev so najverjetneje bolj zdrava in je manj možnosti, da se česa naleze.

Mogoče mu je všeč občutek lastnine: tale je moja.

Karkoli je že, njemu je čisto vseeno za prejšnji dekleti, zate, za prihodnja dekleta, njemu ste samo rekvizit in zveza mora biti taka, da njemu ustreza. Za čustva, želje in načrte partnerice se ne meni. Zato ne čuti nobene potrebe, da bi bil 'pošten' do deklet. Zato se tudi z lahkoto poslužuje čustvenega izsiljevanja in manipulacije.



_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Ko fant ne ve
27.7.2011 14:54:58   
Vijoličarka
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

... zate v principu NI VAŽNO zakaj. in tudi NI POTREBNO da ga razumeš. ni važno kaj on, on, on - važno je da razumeš, da ZATE ni prihodnosti z njim.


user posted image  To se zdi tudi meni bistveno. Nima smisla več izgubljati energije z njim. Potegneš črto, nekaj si se naučila, gremo dalje.


IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
ne glej besed, ampak dejanja. nisi gledala dejanj ampak kaj on govori. in govoril je marsikaj. in delal tudi. samo zadnje si ignorirala, prvo pa jemala kot dejstva. pa bi moralo bit obratno. resno, spremeni to čimprej in se ti take stvari ne bodo več ponavljale. imho si se zaciklala s tem tipom zaradi tega. torej razreši to (pri sebi) in bo vse bolj jasno in lažje.


user posted image  Zadetek v polno!

Dodala bi še to, da ljudje, predvsem ženske, enostavno dostikrat vidijo to, kar želijo videti. Da si zamislijo nek okvir in potem samca, ki ga najdejo, na silo tlačijo v ta okvir. Potem so čisto iz sebe, ker on pač sili ven iz tega okvira.

Brez zamere, ampak občutek imam, da te preveč muči nekakšna 'jeza', zakaj on ne gre v tvoj okvir in se bolj ukvarjaš s tem, kot pa z mislimi na prihodnost. Tudi na to, kako ocenjuješ in dojemaš ljudi.

Bistveno je, da prihodnosti ni, da si se nekaj naučila, da si se izognila usodi žensk, ki čakajo leta in leta in leta ter na koncu ostanejo same, medtem ko gospodje v pozni puberteti na horuk z novo ljubeznijo kar naenkrat želijo tudi otroke, da si se rešila mučne zveze, kjer bi vedno bila brat in sestra močno prisotna.

Kot je že rekla ena predhodnica: bolje biti dobro samski, ko pa v slabi zvezi. Ali nekaj takega.

Ti se samo drži in ne podlegaj čustvenemu izsiljevanju in manipulaciji, ki se, kot je videti, stopnjuje.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Ko fant ne ve
27.7.2011 19:01:13   
m_o_i

IZVIRNO SPOROČILO: Tanisha

zakaj si ne najde potem ene samo za sex,


no, pa pardon-zakaj(poleg seksa) pa se ima tebe?!

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Ko fant ne ve
28.7.2011 11:17:11   
Tanisha

no, pa pardon-zakaj(poleg seksa) pa se ima tebe?!

Ja to pa lahko kar hitro ugotovim. Odvzamem mu sex, pa bomo vidl kaj bo user posted image Če me ma samo razardi sexa, lahko pričakujem da bo največ 1 mesec še z mano. In stvar bo rešena po hitrem postopku.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Ko fant ne ve
28.7.2011 11:24:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanisha


no, pa pardon-zakaj(poleg seksa) pa se ima tebe?!

Ja to pa lahko kar hitro ugotovim. Odvzamem mu sex, pa bomo vidl kaj bo user posted image Če me ma samo razardi sexa, lahko pričakujem da bo največ 1 mesec še z mano. In stvar bo rešena po hitrem postopku.



pa malo manj vode porabi doma takrat, ko se tušira pri tebi. pa še kakšen jogurt manj mu je treba kupit. user posted image

(odgovor članu Tanisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Ko fant ne ve
28.7.2011 17:18:20   
Tanisha
Evo sm mu napisala da ne morem več tako naprej, da ne bom pri njem nikoli na 1. mestu in da se umikam iz veze.

Po mojem mu je celo odleglo in je vesel, mu vsaj noben več ne bo težil in ga silil stran do bratca in sestrce, kjer mu je super. Ni mi nič odpisal, niti me ni klical. Nič. Še en dokaz o tem, da ste imeli prav. Da ga boli k....zame. Pa če je že sedaj tako da se ne more zame postavt, kaj bi šele blo user posted image Sedaj imam vsaj možnost da si najdem nekoga, ki bo vesel take punce in bo komaj čaka da gre z mano skupaj živet in si ustvari družino. Tako kot vsak normalen človek.

Sem sem tudi s starši pogovarjala o tem, oče je rekel da sem že sedaj predoglo vztrajala, ko je že po enem letu kazalo, da ne bo nič iz te veze. Da fant nima nobenega interesa. Tudi oče mi je rekel, da nima smisla da se sploh še trudim in poskušam najti kakršnokoli rešitev, ker je očitno da fantu ni do tega. Če bi on to želel, bi delal kaj na tem, tudi bi se o tem pogovarjal z mano.

Sicer pa... v tretje gre rado. Upam da v tretje pa res najdem takega ki me bo imel rad. Ker do sedaj sem očitno vedno imela rada samo jaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Ko fant ne ve
28.7.2011 18:08:19   
mateyka
vso srečo Tanisha. in še enkrat: ne glej besed, ampak dejanja (ko boš iskala partnerja). user posted image

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Ko fant ne ve
28.7.2011 20:37:08   
polnost
IZVIRNO SPOROČILO: Tanisha

Sedaj imam vsaj možnost da si najdem nekoga, ki bo vesel take punce in bo komaj čaka da gre z mano skupaj živet in si ustvari družino.


Punca to imej v mislih, vsak dan znova in znova!!! In zgodilo se ti bo!!! Verjemi!!!! Našla boš nekoga ki te bo imel rad, tako zelo rad, da si ne bo mogel predstavljati življenja brez tebe!!!!!

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Ko fant ne ve
28.7.2011 23:33:27   
katipi
Hej! Glavo gor! Tisti, ki je izgubil, je on, ne ti, zato kar pričakuj, da se ti bo oglasil. Če pa ne, pa kaj ...briga te!!
user posted image user posted image user posted image Vso srečo! user posted image

(odgovor članu polnost)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Ko fant ne ve
29.7.2011 7:50:33   
Poka
Lahko si 100% da boš našla koga. Ko se rešiš enega takega bremena, je potem neverjetno. Jaz sem se ga tudi pred leti in sem takoj spoznala sedanjega partnerja - mogoče celo malo prehitro, kar na prvem žuru s kolegico user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Ko fant ne ve
29.7.2011 9:15:15   
uškinamama
Tanisha, srečno. Na začetku bo hudo, kmalu pa se boš le še smejala.

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Ko fant ne ve
29.7.2011 9:44:02   
FLASK_A
Tanisha, ajej v kaj si se zapletla. Mislim da je zate najbolje da greš lepo nazaj v svoje stanovanje in si ustvariš svoje lastno življenje. Da dobiš nazaj občutek samostojnosti, neodvisnosti. Da se boš cenila tako kot si. In da boš spoznala da je tvoje življenje polno in vredno tudi če si sama. Da za to ne potrebuješ moškega.

Tale tvoj... Pa mislim da si bo VEDNO izmišljal nove in nove izgovore, da mu ne bo treba začeti lastnega družinskega življenja. Pa če se njegov brat jutri poroči- misliš da bi tvoj spokal kufre in šel živet s tabo (ali pa s katerokoli drugo)? Raje si bo našel nov izgovor.

In seveda- ti si oh in sploh, super in fina, rad te ima... Besed se hitro naučiš. Samo je hudič, če lastnih besed ne zastopiš... On izraza 'imeti rad' sploh ne razume. To je govorjenje v tri dni.

No, kakorkoli. Upam da si se res odločila zaključiti s to zgodbo. In da se ne boš vračala...

Želim ti vse lepo!

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Ko fant ne ve
29.7.2011 11:19:48   
Tanisha
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Mislim da je zate najbolje da greš lepo nazaj v svoje stanovanje in si ustvariš svoje lastno življenje. Da dobiš nazaj občutek samostojnosti, neodvisnosti. Da se boš cenila tako kot si. In da boš spoznala da je tvoje življenje polno in vredno tudi če si sama. Da za to ne potrebuješ moškega.


Točno to! :) Že delam na tem da grem nazaj v moj domek :)) Sedaj bom svoj prosti čas posvetila sebi, športnim aktivnostim pa v knjižnico se bom vpisala pa bo :) Čisto nič mi ne bo hudega :) Pa hvala vsem za lepe želje in nasvete user posted image




(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Ko fant ne ve
29.7.2011 11:58:48   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: Tanisha

[Točno to! :) Že delam na tem da grem nazaj v moj domek :)) Sedaj bom svoj prosti čas posvetila sebi, športnim aktivnostim pa v knjižnico se bom vpisala pa bo :) Čisto nič mi ne bo hudega :) Pa hvala vsem za lepe želje in nasvete user posted image




Samo tako naprej!!!!user posted image user posted image user posted image  BRAVO ZATE!!!!!!

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Ko fant ne ve
1.8.2011 8:41:18   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Tanisha

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Jaz ga ne bi prepričevala na tvojem mestu, postavila bi pogoje, pomagaj mu najti rešitev, da ne bo zgledalo da je družino pustil čisto na cedilu, če te ima dosti rad, bo sprejel, drugače pa res brezveze vztrajat, ker gre navsezadnje za tvoje življenje.



Ja on pa pravi da če ga mam jest zadosti rada ga bom že počakala.



Kul, sam tacajt mu ga nej pa še sestrica potegne, a ne, ti pa spokaj lepo stran na svoje in mu reč, da ti bi ga že čakala, sam tvoja urca žal čakala ne bo. Adijo in to je to.

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Ko fant ne ve
1.8.2011 8:49:28   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Tanisha

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Mislim da je zate najbolje da greš lepo nazaj v svoje stanovanje in si ustvariš svoje lastno življenje. Da dobiš nazaj občutek samostojnosti, neodvisnosti. Da se boš cenila tako kot si. In da boš spoznala da je tvoje življenje polno in vredno tudi če si sama. Da za to ne potrebuješ moškega.


Točno to! :) Že delam na tem da grem nazaj v moj domek :)) Sedaj bom svoj prosti čas posvetila sebi, športnim aktivnostim pa v knjižnico se bom vpisala pa bo :) Čisto nič mi ne bo hudega :) Pa hvala vsem za lepe želje in nasvete user posted image






Vso srečo ti želim :)

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Ko fant ne ve
3.8.2011 13:21:04   
marjetka1975
Tanisha, hvala bogu da si se ga rešila, ker tale familija me je po prebranem spominjala na Adams family.
To kar imajo oni je, če vprašaš mene, patološka bolezen.

Uživaj, pa veliko sreče pri iskanju pravega!

lp

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Ko fant ne ve
3.8.2011 20:58:15   
mačekmuri
GOOOO GIRL user posted image user posted image user posted image user posted image
Edino pravilno, pa pogumno dejanje! Čas celi rane, ko boš gledala nazaj, boš še kako vesela, da si se rešila tega (sprijenega) bremenauser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Wear a smile - one size fits all :)

(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Ko fant ne ve
5.8.2011 18:09:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanisha

Ta situacija se mi zdi iz dneva v dan bolj nevzdržna. Vsak dan samo študiram kaj naj naredim.


Potem gospod že ni pravi.
Pravi prinese spontane prave odločitve, nepravi prinese samo neprava vprašanja.

(odgovor članu Tanisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Ko fant ne ve
6.8.2011 11:15:49   
andea
Poznam en tak primer familije, samo ena hčerka se je poročila in šla na svoje. Sedaj živijo v hiši oče, druga hčerka in sin, en sin je umrl. Hčerka in sin sta stara okoli 50 let. Njim tak način življenja čisto odgovarja. Hčerka vem da ima vezo z enim že 10 let, on ma svojo hišo, pa ni šla k njem. Sin pa išče vezane ženske pripravljene iti čez plot. Da se mu ni treba vezat oz. biti v strahu da bi ženska zahtevala kaj več.

Ta Tanishin bivši bo zadovoljen, ko bo najdu žensko z istim načinom življenja. Da se ne bo hotla vezat, oz. z nekom skupaj živet. Tako ki ji tak odnos čisto ustreza.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Ko fant ne ve
6.8.2011 17:46:47   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: Tanisha

No....sva se le pogovorila. Je rekel da on si želi bit z mano, ampak ne more. Razlog pa je: Brat (50 let) ima min plačo, sestra (40 let) je brezposelna. Moj fant ima edini dobre prihodke. Če bi šel od njiju stran, bi imela komaj za položnice. Tako da on sedaj njih živi in ne more stran. Oh ja user posted image



E bogi, bogi...pol pa naj kar živi z njima in naj skupaj čakajo na boljše čase. Mislim, da ti je s tem odgovorom oz. izgovorom vse povedal. Le kake veze ima vajina prihodnost in zabluženo življenje njegove familije (brat, sestra). IZGOVORI!!!

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Ko fant ne ve
8.8.2011 7:54:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanisha
Ta situacija se mi zdi iz dneva v dan bolj nevzdržna. Vsak dan samo študiram kaj naj naredim.

Potem gospod že ni pravi.
Pravi prinese spontane prave odločitve, nepravi prinese samo neprava vprašanja.



hvala za tale stavek... 
pa ravno danes sem ga rabila slišat...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Ko fant ne ve
11.8.2011 23:23:32   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
Potem gospod že ni pravi.
Pravi prinese spontane prave odločitve, nepravi prinese samo neprava vprašanja.



Ma kaj pa jaz vem... lahko da je tako, ni pa nujno. Se mi zdi, da v obdobju, ko mineva zaljubljenost, pri nobenem paru ne poteka gladko in lepo. Sama zmeda, prepiri, boj za prevlado, vprašanja ali je pravi ali ni...itd. Vsaj pri nama je bilo tako in skoraj prepričana sem, da je pri skoraj vseh parih tako-bolj si zaljubljen, večja je potem zmeda. Pri nama se je potem vse lepo izteklo in je zelo gospod pravi...(čeprav tega izraza se ful izogibam, ker nakazuje na to, da obstajajo ljudje, ki so nam usojeni in bla bla bla...-zato pa tolk problemov potem, ko zaljubljenost mine, ker takšni ljudje v nedogled iščejo gospo ali gospoda pravega...)
Potem je pa samo odvisno od tega, koliko si pripravljen delat na sebi in koliko si pripravljen sklepat kompromise. Pa seveda koliko sta si partnerja kompatibilna. Sta lahko vsak zase čist ok človeka, sam če sta si preveč različna in imata preveč različne cilje v življenju, potem bo takšna zveza težko šla čez, imo.
Zdej, da me ne bo kdo narobe razumel, ne govorim za situacijo iz naslovnega posta, govorim na splošno...


_____________________________

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?