Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Pa še trebušček bom upam da spravila v malo bolj ravno stanje. Imam še od prvega poroda malo raztegnjene mišice, ker sem bila lena pri trebušnjakih
Na vago še nisem stopila, imam pa itak še ene +2 od prejšnjič.
tudi meni je
da bom mela dvojčke, ker se mi trebušček že fajn pozna. Zredila sem se 3kg - če pa skoz malcam cccc
pregled imam 01.09., torej naslednji četrtek, kakšno pikico rjavkaste sluzi opazim tudi jaz, ponavadi naslednji dan po odnosu, drugače ne. Slabosti ni, počutje kot ponavadi, eidno napihnjeno se počutim, pa vročina me ubija.
pa še prej boš šla na porodniško
. Jaz jemljem tifol, ker mi je od elevita še bolj slabo (baje zaradi železa, ki je dodan). A pod AC mislite amnicintezo? To je pa kar drag špas, se mi zdi? Mislim, da je nuhalna kar dovolj zanesljiva in bi tudi jaz šla na splav, če ne bi bilo ok. No, končno sem tudi jaz naročena na prvi pregled in sicer 20.9. Še dolga
. Ime imava zbrano samo za fantka (še od prvič) in mislim, da ne bom želela vedeti spola. Pa naj bo presenečenje
Že tako naju je
tako presenetil, saj sva se za prvo
matrala več kot tri leta in je ratalo šele v 5. poskusu umetne oploditve. Sedaj pa prva M po porodu in jaz noseča
se mi zdi, da se bolj prirpaviš in navežeš...
. Vesela, vesela, vesela, sploh ker sva se trudila leto in pol! zadnja
kak teden pred NS), tako da sem dobila na dveh listih vse rezultate in neka statistična predvidevanja. Seveda me je bilo rezultatov malo strah (glede na to, da so pred leti še zelo strašili, da starejši kot si, večjo možnost imaš za kak defekt otroka in ko si po 35. letu je ta verjetnost zelo povišana... bla, bla,...), no vendar sem potem tako skakala od veselja, da se je vse to splačalo... test je namreč pokazal, da smo imeli toliko možnosti za kak sindrom (pregledajo ti možnost za downovega in še dva zraven) kot če bi bila celo manj kot 15 let stara