|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 37 38 [39]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2011
18.9.2012 21:41:20   
vintage
Pozdravljene pupce :)

Kako ste kaj?
Mi smo super, prvo svečko smo pihali 6. septembra. Gaia je feštico zelo dobro sprejela, bila je zelo vesela.

Trenutno sva s fantom malo v termah kjer počivava in si polniva baterije, mala pa pride jutri z mojimi starši gor in bodo z nami do konca tedna ko se odpravimo še midva domov. Moram rečt nekaj, kar vam ne bo niti malo všeč, lahko me obsojate, komot.
Torej odkar sva prišla sem (14.9.) moram rečt, da Gaie ne pogrešam niti malo, vedno bolj je v meni želja da nočem bit več mama, tudi pri njej vidim, da me ne šljivi pet posto (ne išče me), hoče bit samo pri moji mami, pri moji tašči niti ne toliko me še prepozna, ma čim vidi mojo mamo pa mene ni več. Bomo vidli jutri ki pridejo gor kako bo vse skupaj zgledalo, če me bo prepoznala. Fora je da moji jo zelo razvajajo in so tako simpatični (sarkastično rečeno) ko pol govorijo da jo mi razvajamo, mami in očetu ne morem rečt nič ker se užalijo za vsako stvar.
Moram rečt, da so nekatere stvari postale zelo nevzdržne in sem bila večkrat na meji brezupa ampak sem se vedno znova pobrala. trenutno ko sva sama nama je lepo, tu pa tam pomisliva nanjo, fant jo ful pogreša samo se boji da ga ne bo prepoznala in je zaradi tega žalosten. samo kaj češ, zoper staršev ne moreš rečt nič ker so zabiti ko teleta - res ne zastopijo nič!
Želela sem si veliko družino, ma to vse skupaj je ubilo še željo po tej hčerki ki jo imam. No, tako kot po dežju vedno posije sonček, bomo tudi te težave rešli, ampak sled rane bo ostala in je to vse skupaj zame prekleto dober udarec v srce.

Vrtca nismo dobili, tako da sem primorana biti doma z njo, ful se mi ne da..ne vem kaj počet z njo...toliko je razvajena da hoče da se jo samo nosi in bi rada skozi hodila (treba jo držat za rokco), igračk niti ne pogleda, tako da je super sitno.
dejstvo je da so jo moji starši navadli bit zunaj in zdaj hoče stalno bit venih, a fora je da midva s fantom ne živiva pri mojih ampak pri njegovih, tako da se je moja prijetna mladost končala in sem primorana se družit z njegovimi starši ki so skoraj vedno in po cele dneve doma... great life !! ...tako da me srce zelo boli in upam srčno upam, da 15. oktobra res diplomiram in se vpišem na PAI...ena sama hvaležnost bi me bila. zanima me če je kakšna ki ni dobila vrtca in kaj počne z otrokom... sem trenutno brezposelna in imava z fantom le okoli 900 eur na mesec na razpolago, tako da bi jo vozila na izlete in ne vem kam še odpade. tako da sem res primorana bit doma nekje bogu za nogu. bo minilo anka to, moram mislit da bo posijal sonček, in itak bo.

Kar se hrane tiče, naša je vse... obstajajo razne cvetke ki jo futrajo z vsemi, ampak to so ponavadi moji starši... drugi me pa prašajo ali pač protestiram zraven ko vidim kaj sumljivega..sicer pa, kar ne veš ne boli..enkrat ji je hotela dat tašča nekaj kar ji je delalo težave pa sem jo samo prijazno pogledala in ji rekla da bo ona dežurala ponoči, pa je nehala. mojo mamo pa to ne gane, itak...

naša Gaia je skoraj vedno zdrava, zdaj tudi ona neki šmrka ampak ni neke sile, vročine ni imela. Zobkov ima okoli 7, težka je pa ful, skoraj 13 kg (je zelo velika baba, pa je sploh dojila nisem).

no ne vem več kaj napisat, vprašte kaj ;)

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 951
   RE: Septembrčki 2011
18.9.2012 23:29:34   
touch
hehe, vintage, zanimivo. :)))
jaz te niti malo ne obsojam. super se mi zdi, da si odkrita sama do sebe in teh čustev ne tiščiš v sebi. nekateri očitno niso (niste) za starševstvo in s tem ni nič narobe. Gaii se očitno tudi ne godi slabo, če ne ti, zanjo poskrbijo tvoji starši.
ampak težko pa čutim, kar si napisala. sama sem tudi šla začetek septembra za dva dneva sama na morje s kolegicami. sem že prej planirala in sem se veselila, potem pa sem zelo težko odšla od doma. sem se sicer mela lepo, ampak sem se počutila, kot da mi nekaj manjka. res je naporno, ampak uživam ko skrbim za otroka. vso tisto brezdelje me je stokrat bolj utrudilo kot biti doma s tamalim.

midva sva drugače tud bila skoz zunaj, ko je blo fajn vreme, zdaj je tega počasi konec. sploh pri nas v lj bo do marca ena sama megla. midva se pač potikava po stanovanju, načeloma se ne igram z njim, ker sem mnenja, da je fajn, če se otrok nauči, da se sam zamoti. sem pa vedno nekje zraven, da se vsaj "pogovarjam" z njim, mu dam vmes kak piškot... recimo kuham, kaj na hitro pospravim, zložim cunje, vmes si vzamem čas in recimo pogledava kako otroško pesmico na youtubu, ali mu malo žogico podajam. včasih se tudi usedeva v avto in se zapeljeva v trgovino ali v igralnico. ali greva na kratek sprehod.

pri nas so tečni dnevi mimo, zobka sta zunaj, nosek sicer še vedno malo poln. kupili smo taprave čevlje. no, dobili predčasno za rojstni dan. pediped iz bc, dragi za popiz**.
zadnja dva dneva je začel ful ponavljat, recimo če rečem kak kuža laja, on reče "hu hu", za raco "ga ga" in ovco "ba ba". pa lepo reče papa in pomaha (prej je rekel tata). smešen je. :)

_____________________________

I can’t go back to yesterday because I was a different person then.

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 952
   RE: Septembrčki 2011
19.9.2012 9:46:04   
issa_
dan!!

ok pervo poročilo s pikinega festivala.. blo je vredu, za otroke polno delavnic, maš tudi ponije ki jih lahko jahajo,je par plezal, plezalna stena,.idijanski šotor, mini labirint,..pa taki heci,..naš je bil totlano navdušen nad gasilskim tovornjakom, še noter je lahko sedel in pošnofal gumbe,..pol pa še standardi kot so vrteljaki taki majnši, pa tranpolin (oni ko so privezani in lahko obrate v luftu delajo user posted image ) večji vrtljaki so pa na drugi strani zelenega parkplaca,..za našega jana je blo bolj malo,.. večino sma hodla naokoli in gledla, se režala, po bobnih pri indijancih razbijala,..heheh... začuda ga ni motilo da smo veliko bili z vozičkom,..hehehe se je preveč dogajalo,..je bla pa zelo gužva,..pa je bilo med tedom,..

jessy jaz tudi upam da se bo to spanje iz vrtec uredilo,. pri nas tudi manj spi, pa se mu vidi da mu manjka.....samo čaki da pridejo bolj hladni dnevi, te vedno spijo ko polheki,..user posted image
včasih ko je hudoo siten je itak že preveč zaspan in je težava pol spat,..ko je takšen ga vseeno še dam doma v posteljo, sicer je pol ure dretja, mu dam topel čaj da ga pomiri, in pol malo še zaspi,..pa če je to vsaj za pol urce,....

hja, to hranjenje,..zdaj pač vem da ga nem pustila, toliko naokoli,..enostavno je pol škoda da se celo noč muči, ker ga matra,... vem komu ga lahko zaupam in fertik,.,..eh pustimo zdaj to...

vintage prvo vsee najboljše za prvo pravo svečko!!!
kaj naj rečem, fajn je da si si tako na čistem s svojimi občutki in da to tudi iskreno priznaš! jaz močno upam da bo vam res sonce posijalo za dežjem, čeprav ne kaže najbojše.... nevem kaj je tu dejanski moteči vir,..otrok, njegovi starši?? res ne moreta nikam za sebe??
jaz vem da če bi se skos samo notri z otrokoma igrala bi se mi zmešalo,..malo ven je treba it,..nimate niti koščka travice, kjer bi lahko z igračakmi zunaj bila?? jaz mam samo 20 kvadratov atrija pa imam en majhem peskovnik v katerem bi lahko bil ure noter,.. kar se tiče shajanja skozi mesec,.. moj ma za 100e večjo plačo in to kar imam jaz ,otroški,..v najemu stanovanje, pa nekak pridemo skoz, moremo,..hočem bit za sebe,že zaradi ljubega mira, pa bi lahko recimo bila pri mojih, ampak nočem,.vem da se zdaj ko smo za sebe bolje razumemo,..
zato je pa pri meni tolko bolj potrebno da najdem delo....
pa taki izleti pač padejo vsake tolko,..hrano si nesemo zraven, da ni taki strošek, ker na takih zadevicah itak nabijejo cene,..pa neki malega sladkega in so otroci zadovoljni,...naš je itak srečen da gremo na izlet ker te so sendvičiiii !!!
hja stari starši imajo itak vedno argument, da babice in dedki so zato tu da razvajajo,...ali nekak tak... zdaj hb mojim jaz povem, pa vem da so včasih užaljeni, ampak se da zmenit lepo z miro in počasi,..njegovi so pa mal težji,..pa no saj se tudi nekak da..v večini primerih,..
drugače pa notri nevem, polepim več belih listov v enega ogromnega, ga zalepim na tla, pa pol rišeta s barvicami ali voščenkami,..ok večji riše, manjši pa odnaša barvice ali pa jih grize,.....nevem ali pa iz domin dela stolpe on jih pa podira,..pač take hece..tudi jaz poskušam se čim manj vpletat v igro ali pa vodit ker želim da se sam zamoti,.tak kot je napisala touch,..
zunaj itak igra sma teče, z avtomobili, trakotrji, kosilnicami,..pa temi heci kar imamo pač na razpolago,..
midva zdaj razen pakrat veni, nisma nikamor tak šla...tako da iskoristita,.. bi pa tudi meni bilo težko it, bi veliko premišljevala kaj počneta,pa kako sta,....


aja, danes pa mi pihamooo prvo svečkoo!!!user posted image user posted image in grem zdaj zato spečt neko pecivo, prav torta bo pa v soboto,..moram nekak tak naredit, ker atija za ta vikend ne bo,.pa bo mel danes praznovanje na dejanski dan D,.. user posted image user posted image bom pa naredita "trezno" nevesto...user posted image user posted image user posted image kar majo naši najraje....

tako da mejte se!!

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 953
   RE: Septembrčki 2011
19.9.2012 11:55:08   
Jessy82
user posted image  Vintage za prvo svečko, tudi vam user posted image  issa, lepo praznujte!

Vintage, mislim, da te ne bo nobena obsojala, najbolj važno je, tak kot je že touch rekla, da si odkrita sama s sabo. Razume te lahko tista, ki enako čuti. Jaz pa včasih pomislim, da bi blo fajn, če bi že pri nekomu prespal, ampak se mi zraven pojavi občutek ljubosumja, da ga bo imel nekdo drug. Je vendarle MOJ! user posted image
Sem pa zelo vesela, da je v vrtcu, ker je tudi že meni zmanjkovalo idej kaj z njim počet v stanovanju. Mi je blo prav tečno. Na sprehodih ni bilo več zabavno, ker mu ni blo več za v vozičku bit, jaz sem se pa tudi malo naveličala sama šetat. Če bi pa šla k moji stari mami, imajo fajn za zunaj bit, pa psa,... se pa moram peljat 20 km stran. Ponavadi sem se doma zraven njega na tla vsedla, pa sva različne oblike kock v en tak avto dajala, kupila sem mu barvice in zvezek, pa potem čečka, pa knjigice sva prebirala, mal sva na youtubu otroške pesmice gledala/poslušala, mal sva po stanovanju hodila,... vmes skuhala (sem mu dala posodo ven),... Pa je kar minil dan.

Me pa včasih tak razkuri (mam včasih slabe živce user posted image ), da bi ga zagrabla ...... pa ..... eh, sej mu ne bi nič naredla, sam v tistem afektu, ko se trudim npr. da bi zaspal on se pa upira..... grrrrrrrr... Včasih me moj user posted image  reši, pa ga uspava do konca.

Težav s ta starimi jaz nimam, moja 2 sta ločena, z očetom ne govorimo (ne sprašujte, .... druga je kriva! user posted image , kar me velikokrat zelo razžalosti, ker ga zeloooooo pogrešam), mama se ne vtika preveč, pri njemu je pa mama umrla, tast živi za sebe in ga mi obiskujemo, on k nam ne pride, nima niti izpita za avto. Bi si pa mogoče kdaj želela, da bi jih imela več na razpolago, tako kot jih imaš ti Vintage. Tak je to, vedno bi tisto kar imajo drugi. user posted image

Issa, hvala za poročilo. Bomo šli mal pogledat, čeprav, kot si rekla, ni veliko stvari za naše 1-letnike.

Mi2 tudi nisva še nikamor šla sama, razen na eno večerjo. Se dogovarjava za kino.

Sem pa zadnjič doživela tudi malček ljubosumja, ko sta z atijem šla na igrišče. Mali je do tja zaspal, ko se je zbudil, pa je ati Domnovega strica zamenjal pri košarki. In potem pridem jaz tja in ga kr ena drži na rokah. Zraven je bil tudi stric. En velik šok! Kdo je to, zakaj ga ona drži..... In potem ga vzamem in se kr mal brani k meni it user posted image , joj, mi je blo čudno. No, potem se izkaže, da je to od enega znanca punca, ki je do sedaj še nisem videla. Ampak vseeno, šok je pa bil! user posted image

Lp

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 954
   RE: Septembrčki 2011
19.9.2012 22:14:41   
medika12
Čestitke vsem za prvo svečouser posted image

vintage- upam,da si uredite tako da se boste imeli fajn. Sem pa opazla mal vec optimizma v tvojem pisanju kot zadnjičuser posted image
Zgleda,da napredujete in to me veseliuser posted image

issa-a na piki ste bili? No mi smo iz Velenja :-) Med študentskimi časi sem tut delala na piki. Zdej smo pa seveda z otroci vsako leto tam. Pa s šolo gredo tudi,tako da uživajo :-)

Mi se privajamo vrtca.zdej že spimo tam. Tut Rubi manjka spanja,ker v vrtcu ne spi tako dolgo,kot doma.In potem zna bit taka mala tečka popoldan.
Ko jo prinesem,joka.No potem je celo rokice stegnla k vzgojiteljici.Pa spet jok.Se pa menda potem umiri:-)

Služba naporna.Domov prihajam okrog petih,od doma ob sedmih.Mi kar mal manjkajo otroci.So bli cele dneve z menoj in se navadiš :-)

Sem se odločla, da vikendi so pa od otrok in se jim poskusim čim bolj posvetit.čez teden tako nimajo kaj veliko od mene:-(

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 955
   RE: Septembrčki 2011
21.9.2012 15:31:21   
issa_
ojla!!!

ja medika smo bli na piki,...malo pa sem mogla moja dva fackota tja peljat tudi, ne...user posted image user posted image kot otrok sem jaz tudi bila, samo so takrat imeli v rdeči dvorani,.to zunaj pa je bolj lušno,..so se lahko nalaufali, nakorakcali,..naplezali,.......in še in še.....user posted image naj se otroci na igrajo...user posted image

tak priprave za jutri zaključene,..hehe.......danes priskrbela meso,pijačo, torto kar kupila,..ker mi je definitivino zmanjkalo prostora v hladilniku,...ni pa to november, december ki ponavadi dam torto kar ven,...user posted image tako da bo kupljena, pa bo tudi super,..sicer pa bom zvečer še bananine rezine naredila,..pa bo vsega spet preveč...user posted image user posted image user posted image

hm, pri nas smo se navadili,..sicer mi zdaj že skoraj pred sedmo zaspi, ker enostavno ne zdrži več,..in je sami jok,...na začetku je blo malo hecno ko se mi je ob šetih začel dret kot zmešan, nisem sprva niti kapirala za kaj se gre.....pol pa zgruntala da gospod utrujen, in smo se najedli, preoblekli, umili, nos spraznili in ga že ni blo več...
sicer se mi zdaj ponoči še parkrat zbudi, mu dud popravim pa je...
malo je nerodno le ko večjega peljem na trening ki je ob 18h in traja eno uro,..je kar muka in kriza,da zdržima,..drugače pa ne gre...user posted image


joj ja medika, se vem kak je naporno vse to pod kapo dobit,..hmm,..si pa zato med vikendi čist njihova...user posted image
jaz pa morem prvo sploh kako službo najdit,..jao....tolko jih je brez služb pa tako malo ponudb...hm no upam še vedno na najbolje...user posted image čas bo vse pokazal...


nič lepo bodite babike!!!

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 956
   RE: Septembrčki 2011
25.9.2012 21:35:33   
Tinca28
Živjo!

Mi smo se vrnili z morja... žal :( Je bilo tako fino, da bi še kar bili. Mali je užival v vodi, na pesku, se igral s kamenčki...
Zdej smo pa v pripravah na praznovanje. Z mojim bi mu rada kupila tricikel in sva danes skoraj izgubila živce v trgovinah. Taka slaba izbira, da ti je kar slabo: ali imaš samo ta drage na voljo (140eur!?) ali pa tako plastične, da ne veš a ti bo jutr razpadel ali že danes. Kakšne imate pa ve?

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 957
   RE: Septembrčki 2011
25.9.2012 22:00:46   
medika12
issa - ste upihnali prvo svecko? Cestitke. user posted image

Tinca- tut naša je dobila za rojstni dan tricikel. Kupila smart trike zoo 3 in 1. Bil okrog 120 eur v baby centru. So me brat,ati in tašča vprašali,kaj naj kupijo za prvi rd in sem rekla da lahko prispevajo za tricikel. Tako da sva nabrala 60 eur,ostalo sva pa sama dala. Boljš kot nič :-)
Drugače pa kot si rekla,vse je ful plastično in načičkano.

Mi napredujemo v vrtcu.Danes se prvič ni jokala,ko sem jo oddala.Si pa res vzamem kake 5 min in z njo mal pogledam po igralnici. Potem je pa lažje :-)
Je pa ful smrkava. Upam,da ne zboli. Je že nekaj dni taka.Sem kupla imunoglukan sirup za odpornost in ji ga dajem.

Sem opazla danes,da ji rastejo mislim da stirkici zgoraj. Sta ze zunaj.
Drugace pa hodimo se vedno ne,ce jo drzim za rokico je pa hitra kot šus.

Mirno noč vsem user posted image

(odgovor članu Tinca28)
Neposredna povezava do sporočila: 958
   RE: Septembrčki 2011
26.9.2012 20:35:08   
issa_
čeeeer...

no tak..danes pa mam res nori dan... prvo zjutraj spet od doma zadnjo minuto,..pol elektrike zmanjka in je ni vse do pol enih,..user posted image nato grem po pubeca, in v vrtcu mi pove vzgojiteljica (majo eno vzgojiteljico ki ima pač neko telesno hibo..ampak jo otroci obožujejo, čeprav starši nekteri so mnenja da ni za otroke,čeprav ji kot tak nič ne fali) ,ki je samo kot pomoč in vleče popoldneve,. da ma mali vročino,.jaz pa kak saj me ni nihče poklical...ona pa meni da je to opazila ko je zdaj prišla,..hm kaj pa vzgojiteljici?? nobena ni opazila da ma mali vročino? ok mogoče je šele dobil ko se je vstal...samo so one vseeno tam do dveh...user posted image nevem tako da zdaj smo na calpolu in upam da bo kmalu bolje,..se mam še svečke, ampak to bo skrajna sila...aja prišli smo pa domov z 39,4... tak da hja neki je..........pa da niso opazle??

ajja da pa to ni dovolj, smo zdaj brez tople vode.....user posted image user posted image user posted image ker smo kot sem omenla bli brez elektrike, nam je nek sistem na rezervarjih za plin šal,..nevem neki pač,..in mi peč ne dela...user posted image nebi niti vedla če nebi mi serviser iz plinovoda zvonil in me spraševal če je vse ok,.pa te je blo vse ok,...dvajst min po tem, pa tema....user posted image jao.... no pogovor z prijaznim telefonistom na plinarni, je vsaj razložil v čem je hec....torej če mam srečo mam jutri toplo vodo....upajmo....

tak da ja, komaj čakam postlo,samo kaj ko vem da bo noč še naporna,..že zdaj ko sem ga dala spat, se je zbudil že ene 4 krat... user posted image user posted image

tinca,..joooj jaz bi tudi šla na morjeeee...bi mi tak pasalo user posted image mi imamo tudi nekega smart trike,..ampak je bolj plastični, no hb ni tako načičkan, ma strehico... v glavnem je bil v akciji in sma ga kupila že avgusta...user posted image ampak smo ugotovili da nimamo vredi teren za tricikla, tako da še dobrooo da nisva vzela kaj dražjega...

medika- smo, smo,.. je bil tako smešen, sem mu pokazala da lahko s prstkom polizne torto, pa se je bal, ko je pa prstek poliznil, je pa kar celo roko hotel v torto potisnit,..hahahah..smeško....user posted image user posted image
bravo sem rekla da se bo navadila...user posted image user posted image user posted image super...

ah mi tudi ne hodimo, z rokic ja, ampak sam pa še ne,..user posted image saj bo,..kmalu bomo laufali za njim..

mirno noč vsem!!

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 959
   RE: Septembrčki 2011
28.9.2012 11:00:12   
issa_
ku ku ...ki pa ste???

no tak pri nas doma pestro..... mali tečen 100 na uro,.no vsaj vročine nimamo, no zdaj,..včeraj je tudi bilo enako, dopoldan ne, vsaj ne visoke, popoldan pa je začela naraščat, proti večeru je že bila tako da smo morali zbijat...user posted image včasih je vse ok in dobre volje,..včasih pa je že pri niski povišani temperaturi ko cotka...aaaaa...seveda posledično ponoči slabo spimo, tako da imam jaz že dva kozarca kafeta intusa....

o a sem omenila da imamo pasjega mladička????? ja jaz sem si želela psa,...pa sem ga dobila...sicer si nisem želela tega, res ne,..hotela sem al zlatega prinašlca, ali nem. bokserja (ki so odlični družinski psi, sem že imela) ali pa malega ali velikega ang. hrta.....tak dobila pa nekega mešanca,..samo zaradi tega ker je zabstojn,..je moj tak hotel in pika....saj vem,..ni dnarja,..saj meni se ni takooo modilo s psom,..sem htela posvojit kakega greyhouda,..ampak zdaj pač mam...ta pes ni navajen na nič.... ne na hišo, ne na povodec, ni neke civiliziran,..jaoo.... neke je čuden, nevem no, jaz se spomnim naših pasjih mladičkov,..to so bili polni enargije, radi so se igrali, radi so šli ven, čeprav smo jih morali navajat na povodec,ampako to je šlo en,dva, tri , ko so ugotovili da lahko tako gredo ven,...ta....če rečem da spi cele dneve,..nevem no,..tisti ki so ga meli niso niti točno vedli koliko je star,..mati njegova je lahko šla not on ni sme (da nebi kaj naredo),..sprehodov pa ne pozna niti njegova mama,..se se mi je smilil,..samo,..nevem...........user posted image upam da mi ga bo ratalo zbrihtat,..smo kaj bolj delat z njim lahko ko sem sama z njim,..tako da upam da naslednji teden ga vsaj na povodec navadim,da bomo lahko šli normalno ven, ne pa da ga skor vlečem...user posted image

tako in ve kaj počnete??

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 960
   RE: Septembrčki 2011
28.9.2012 22:58:40   
Balerina
Pozdravljene,

mi smo tudi polni dejavni. Saj berem še nekaj pisati pa ni časa. Služba, vrtec, šola skratka zabasani dnevi.
Ja pes je dobra družba tudi za otroke naša starejša se jih ful boji pa sva se pogovarjala da bi zaradi nje kakšnega imeli, ampak enostavno ne gre, smo od doma od pol osmih in do pol šestih zvečer. To bi bilo pa mučenje da bi bil toliko časa sam.
Na vrtec smo se že navadili, pomočnico je kar posvojil, se pa zna ful zase postavit, če mu kaj vzamejo ali pa ga kaj okregajo se kar na vzgojitelico začne kregat. Drugače je skoz dobre volje skoz nasmejan, in tiste 4 zobke kaže. NOči so še pestre, ne vem kdaj bo bolje, tako da nič večernih izhodov za naju z možem, no ja zanj že zame ne.

Ena je pisala kaj bi delala doma z malčkom. Na Otrok - vzgoja je tema Za tiste ki imate otroke doma, pa si malo preberi je kr nekaj zanimivega. Jaz sem si včasih med počitnicami pomagala.

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 961
   RE: Septembrčki 2011
29.9.2012 1:38:16   
touch
evo mene, ura je pol dve, jaz pa budna za računalnikom. seveda zaspana za crknit, ampak nimam motivacije it v posteljo, ker se mali zbuja na 15 min. to se uležem in glih lepo utonem v spanec in že me zbudi. potem pa sploh nič ne morem, duda je, vode noče, v naročje noče, tudi k nama v veliko posteljo ne. samo jamranje in potem zaspi nazaj. taka bo zdaj že tretja noč in meni se bo zmešalo.
pa še naporen vikend nas čaka, ker končno tudi mi praznujemo prvo svečko. :)

pestro tudi pri nas. :) čez dan tečen bolj ali manj nonstop. jamra, izsiljuje, zamoti se glih za pol minute, skoz hoče v naročje, čisto nič si ni podoben. sumim zobke, očitno bo zdaj dobil kr vse naenkrat, ko jih prej dolgo ni bilo. se je podobno začelo kot prejšnjič: prehlad, tečnoba in nič spanja. 14 dni se mu je vlekel zamašen nos, ker mu ga nikakor nisem uspela dobro sčistiti. potem pa je prišel zobek in smo meli en čudovit teden spanja in veselja, zdaj pa spet. komaj čakam, da mine!

drugače se mamo ful lušno. res je fajn, da že hodi, ker sem ga že pred poletjem navadila, da ga dajem na sprehodih ven iz vozička, da se malo razgiba in razgleda in zdaj ko je že precej hladno, ne bi blo dobro, da je na vseh štirih. je pa smešen na teh malih nogah, kot ena raca. :) kužke ma fuuul rad, če ga vidi, kr za njim hodi, nobenega strahu nima. edino pobrat se še ne zna, tak da če pade, potem gre po vseh štirih do prve ovire, kjer lahko vstane.

issa, čim več uspehov s psom! :))

joooj, upam da bomo kmalu bolje spali, mene bo to ubilo....

_____________________________

I can’t go back to yesterday because I was a different person then.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 962
   RE: Septembrčki 2011
29.9.2012 16:30:17   
issa_
hoooj,...
joj touch pri nas je bilo isto,..ravno se vležem,zaspim (valda da v sekundi) pa se že dere,..še med spanjem se dere,..user posted image in te vaje sma mela vsako uro,..mam navado da skos pogledam na uro ko se vstanem,..no če druga ne je peso se me usmilo in bil tiho to noč....user posted image

tak da nekak nisem glih pri sebi danes... user posted image na vsake tolko me prime da bi zdremala,..user posted image pa nena gre,...galamaaa skos,..

no urado razglašam, da mam naaaajbolj lenega psa!!!!!!,....jan se dere okol njega pa ropota, pa pes ne mrdne in spi dalje, vsake tolko samo zagodrnja...user posted image
pusti se vse kar delata z njim,..oba sta pa čist nora nanj..tak da bomo vidli ko bo velik kako bo,..mislite da bo kaj bolj divji???

hmmm,..nič razmišljam da bi šli malo ven na luft,..samo pesa morem še v to prepričat....user posted image


lepo bodite!!!!

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 963
   RE: Septembrčki 2011
3.10.2012 10:44:20   
issa_
hooooojlaaaaaaaaaa........


ja kaj pa je zdaj to?? sem čudna? preveč piššem? mi mogoče iz ust smrdi?? ali imam kaj med zobmi??
hehehe ja kje pa ste? user posted image taka tišina tuu,..nimam kaj za brat...user posted image


no da prvo povem novice našega pesota,..zdaj smo na skupni poti že en teden in pol...user posted image user posted image se še nismo naveličali drug drugega....user posted image morem ga pohvalit..ampak čisto potiho da ne sliši user posted image da ga nebo pokvarilo user posted image ,..je bil prvo nič "suhi" torej brez lužice,..juhuuu,...se zgodi kaki dan da se zmoti pa mi naredi mogoče kako lužico,če nena takoj skapiram kaj bi on rad od mene....drugače pa je tudi suh čez dan,...user posted image priden,...hehehe....tega sem najbooolj vesela.... no povodca se je tudi navadil, in gremo bre problema ven in na kakšen sprehod...še vedno najraj leži in spi...user posted image tako kot zdaj.....user posted image je pa kar postal moja senca, kar pogosto hodi za mano, ko kuham mi je blizu,.me ma na okah če slučajno kaj pade na tla...user posted image drugače pa je skrajno potrpežljivo do jana,..in tudi kar nežen glede na to da je mladiček,..in jan tudi ni glih prizanesljiv.... z večjim se seveda igrata bolj razposajeno in energično,..samo se pes čez čas naveliča in gre spat...hahahaha.....


to noč sem končno spala,..celo noč...juhuuu... prvo sem od nedelje (prejšne) zaradi psa se zbujala ponoči,..pol pa ko se je pes umiril (ali pa se me usmilil in bil tiho) je pa jan začel,..zaradi kašlja nismo mogli spat...pa samo ponoči ga matra,čez dan tu pa tam kaj,..v vrtcu mi reče da nič (čeprav to ne verjamem) ,.. sem se včeraj razjezila in mu naredila parno inhalacijo,...ker nisem imela več kamilic sem uporabila pač nek želiščni čaj,..toliko da je bilo malo vonja,..ampak njemu je očitno ugajalo in je spal..juhuuu.... ker sem res potrebna počitka, sploh ko imamo zdaj tako akcijo,..dretja na polno,..malemu spet nič ne paše, ne jest,pit, sedet, hodit,..voziček,..jao skos nekaj kar ni vredu in pol se dere, ne joka, dere,..prav tisto vreščanje ki se prav vidi da je na silo...user posted image in sem pol zvečer tako zmatrana,..da komaj čakam postelje...
tako da izkoristim res čas ko je v vrtecu, da vse porihtam kar je treba,...user posted image in malo zadiham vmes...user posted image

sem že napisala da sem dobila odločbo za vrtec?? no če ne so nas dali en razred nazaj, tako da smo zdaj v drugem,..par mesecev nazaj pa smo bili v tretjem..?? zdaj pa čakam za otroške d...nena to naredijo hkrati?? še nič nisem dobila,bom mogla poklicat ker drugače mi poteče...user posted image

evo tak,..grem delat neko pecivo,..bo danes za kosilo krompirjev paprikaš , solata (jaz morem met solato user posted image ) in breskovo pito....da jih malo razvajam...user posted image user posted image

lep dan babike

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 964
   RE: Septembrčki 2011
4.10.2012 7:43:18   
issa_
dobro jutro...

o jej je že jutro, ki je te bla noč????
mel sem spet celo skakanje ponoči,...user posted image mali spet ponoči mel akcijo,..pol mi je še večji hodil da naj mu uro izklopim ker ga tik takanje moti,..joooj... kaj je bla luna???

no včerj sem pohvalila pesota,..emm..očitno bere moje poste pa mu je stoplo v glavo,..danes zjutraj je bla spet katastrofa,..včeraj sem ga kopala,.danes pa ležo v svojih lužah..jooj... tak sem jezna,..vstala sem se nekaj čez peto, da bi šla ven ker je zacvilil,..no bila sem prepočasna kajti kopalnica je bila že mokra,..sem vseeno šla ven,..pa me je sam gledo in sedel in si mislil svoje....tko da sem še pred pol šesto pomivala kopalnico...user posted image

nič morem it, alarm....

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 965
   RE: Septembrčki 2011
4.10.2012 9:39:49   
issa_

tako drage moje babike,..ker smo zdaj že večino vsi stari eno leto in nismo več dojenčki, sem nam odprla temo na otrocih,...hehe no saj smo naredovali..smo malčki..user posted image user posted image user posted image
tako da lahko nadaljujemo s čveki pri otrocih....

http://www.ringaraja.net/forum/m_5988439/mpage_1/key_/tm.htm#5988439

evo tako sem še dodala link, pa upam da bo delal...user posted image user posted image

se vidimo taaaammmmmmmmmmm..............
.user posted image

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 966
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 37 38 [39]
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 37 38 [39]
Pojdi na:





Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?