Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Je bil moj zelo razočaran, ker ni smel biti zraven. Sem mislila, da zato ker je prvi pregled s tisto palčko in bi bilo malo nerodno, pa mi je delala Uz preko trebuha, tako da res ne vem v čem je bila finta. Se je pa zelo slabo videlo vse skupaj,pri prvem sem dobila eno res lepo slikico,tu pa je le ena packa na temni podlagi.
. Ampak.. sedaj pa spet ne vem ali naj se odločim za AC ali ne. Vsem, ki še niste imele slabe izkušnje z
, vam zeeeloo zavidam; ve sporočite, da je rezultat NS dober in zadeva je zaključena. Jaz, ki imam pa slabo izkušnjo, pa tudi po dobri novici razmišljam, kaj pa če se ravno meni zgodi?? Poleg tega je G ob koncu rekla, ali sem vam napotnico za AC že dala (zaradi let mi namreč pripada), čeprav smo se prej pogovarjale, da mi glede na rezultat NS ni treba iti. Kot sem že enkrat napisala pa imam ravno prijateljico, ki ima negativno izkušnjo z AC, slišala sem tudi za primere, da je kljub dobrim rezultatom
imelo DS. Od razmišljanja me že rahlo boli glava
.
.
, js še ko sem šla na ctg ji je šlo na živce in me je v tisto sondo not brcala.. ne skrbi..
kolk vaju razumem. Jaz sem bila prec vsa iz sebe in z ogromno glavo, ko mi je rekla da mi pripada HB ali AC. Sem samo tuhtala in brala in bila bolna od vsega. Naročila sem se na NS in se mislila na podlagi rezultatov odločit... Pa se mi je zdelo da bom tudi po NS kolebala...
nebi slišala. Si ga raje ne kupim .
A ni super???
z DS, ene ga pa tudi pri katastrofalnih rezultatih ( npr. 1:12) niso. Pa tudi mladim mamam se lahko zgodi, da rodijo takšnega otroka. Itak pa je še na stotine raznih drugih problemov, ki se lahko pojavijo, tako da na koncu ti res ostane samo tisto upanje, da ne boš padel v tistih nekaj %, ko gre kaj narobe. Večina je pa itak zdravih, hvalabogu.
, se mi ne zdi fer, da bi zanjo izvedel neki **** znanec (znanka pred njimi ... Poleg tega je Ptuj bolj malo mesto in novice krožijo kot blisk, vse hitro pride naokoli
Včeraj popoldan se je začela huda slabost in driska, mi sploh ni jasno, ali sem kaj takega pojedla ... V glavnem, od takrat vse, kar spravim v sebe, gre tudi iz mene, groza