lona85
|
Lep pozdravček vsem so ! Uf...spet sem imela kar nekaj za prebrat novemberska, sem se že čisto navadila na to, da imam pod kar dva Hehe, na to misel se sploh ni bilo težko navaditi, saj sem si že od nekdaj želela dvojčka Samo je pa res, da sem bila po prvem UZ malo v šoku, saj si nisem mislila, da imava z mojim lahko tako srečo! Zame je to tako kot bi zadela na lotu Glede počutja pa je čisto odvisno od dneva. Kakšen dan mine čisto brez slabosti, potem pa se ponavadi naslednji dan skozi cel čas vleče slabost, tako da nekega pravila pri meni ni. Tudi s hrano ne morem kaj dosti vplivati na slabosti. Mi pa še vedno ful paše jesti vse sadje - sploh mandarine, kivi, kaki - in pa čisto navadne jogurte (sadnih itak nisem nikoli imela rada). Pa seveda zelenjava in kakšne ribe, solata; meso pa zelo redko. Vsem še čestitam za super rezultate NS! Mene čaka čez 6 dni... joj kako se vleče čas od enega pregleda do drugega Za toxo izvem pa v ponedeljek, ko imam tudi NS. Očitno res ni nekega pravila, kako jo preboleti pred Že od majhnega sem vedno v stiku z mucki, kužki, tudi zajčke smo imeli nekaj časa, ko sem bila še manjša Trenutno pa imamo zunaj , notri pa mojega No upam, da bo vse tako kot mora biti. Drugače pa se zelo težko uprem pršutu, biftka pa ne maram (na srečo) Verjetno se v veselem decembru kuplenemu pršutu ne bom čisto odpovedala, pomoje kakšna rezina ali dve res ne moreta škoditi. Je pa pršut redka oblika mesa, da mi res paše Lep preostanek dneva in božajte svoje bušije
|