Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

....spola sploh ni gledal, je rekel da je prehitro, da bi lahko zanesljivo točno določil...
Naša mala pikica je velika že 57 mm, srček ji noro razbija (štanca bi rekel moj). Nuhalna svetlina je 1,1 in ji glede na velikost daje verjetnost 1: 5896! Kaj slabšega itak nisva pričakovala glede na to da noben v družini nima nobenih kromosomskih napak!
Šla sva predvsem zato da se moj končno spozna s svojim otročičkom in da dobiva nove slikice ter posnetek, kako pleše po trebuščku!
Naslednji pregled pri svoji ginekologinji imam 18.11.
pod
Pa tok jih mam rada
ampak bo pa tok druzga še pol na jedilniku da ga po moje niti pogrešala ne bom
!
kar dva
Samo je pa res, da sem bila po prvem UZ malo v šoku, saj si nisem mislila, da imava z mojim lahko tako srečo!
, notri pa mojega
No upam, da bo vse tako kot mora biti. Drugače pa se zelo težko uprem pršutu, biftka pa ne maram (na srečo)
Verjetno se v veselem decembru kuplenemu pršutu ne bom čisto odpovedala, pomoje kakšna rezina ali dve res ne moreta škoditi. Je pa pršut redka oblika mesa, da mi res paše