Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
grem sedaj zajtrk narest- palačinke z različnimi namazi, bela kavica in čaj.... potem pa grem likat

? za mano je katastrofalna noč, ma nisem spala več kot dve urici pa še to zjutraj po 6. uri, sem šla sigurno ž-njkrat na WC, pa krči v nogah, pa glavobol, pa Braxton-Hicksovi popadki, ma ni da ni blo...no ko sem se pa končno zvlekla iz postelje sem pa ugotovila da sem tako zatečena kot da bi me nekdo napihnil...zdaj se je stanje nekoliko umirilo,
pa tudi brca kot da igra nogomet...
.
Res gre hitro...
Upajmo, da bo že poletje Vsaj konec maja, če ne prej.
!
.jaz bi pa samo sladoled pa čokolado jedla. A na tistem posvetu dobiš vse kakšno hrano moraš jesti? ker jaz do sedaj še nikoli nisem pazila na prehrano in mi je to zdej kar čudno. upam, da se bom znajdla. če ima katera kakšne jedilnike bi jih bila jaz zelo vesela, da se bom malo bolj znajdla.
dejansko vidim to šele sedaj ko gledam katero sadje in katero zelenjavo jem...
. Mi je pa žal, da je debata tu skoraj povsem zamrla, čeprav so nekatere precej prepričljivo zagotavljale, da bodo do poroda raje na rr, ampak so očitno besedo požrle. Tudi prav, jaz pogledam še debate
prosila, da mi jih je zmasiral z mentolovo kremo in je dejansko pomagalo...
pozajtrkovala, zdaj pa malo tipkat.