Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

se je šele 3 tedne pred koncem malo izbočil, ma res malo, zdaj pa je kot en gumbek
Prav hecno se mi zdi, ker sem bila navajena na svoj stari popek (ki ga je krasil še pircing, a sem ga že bolj na začetku dala ven), zdaj pa se je res spremenil
No pa saj je prav tako, nosim le dva
).
cukr test je biv vredo,tako da še lahko nadaljujem s čokoladami:).)zdaj v torek imam pregled in upam da mi bo delala UZ, da vidim kako rastemo in se redimo:)kk je kaj z vašimi kilogrami,jaz sem v 28t in sem se zredila 9kil??kako kaj ve?popek se mi je že tudi zelo spremeniv,je že kar precej ven:)drgač kakšnih posebnosti pri meni ni:):)
.
Edino vodo sem morala še enkrat dat v laboratorij, ker je bilo v prejšnjem vzorcu preveč bakterij, bomo videli če bo zdaj kaj bolje. Cuker test je bil negativen, tako da je to tudi že zaključena zgodba. Imam pa naslednji pregled čez približno 14 dni, mi je prav všeč, da imam zdaj preglede pogosteje, bom večkrat videla mali bibi
Si pa sedaj vsak petek privoščim dopust, da skrajšam teden, tako da se vse kar precej lažje izpelje. Sredi aprila pa startam s porodniško, že komaj čakam. Lepo bodite in čuvajte majske zakladke.
nekaj brklja okoli vrta pa mu moram povedati kje bo kaj vsajeno/posjano...
to ne dopušča..po pov urah hoje,mki začne dov tiščat in je konec sprehoda,opazila sem tudi večji bel tok,če predovgo hodim...zanima me če ste že kaj delale vaje za lažji porod in če imate kaj izkušenj z mazanjem presredka...me je kar malo strah rezanja presredka...