|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sušenje šipka
11.9.2011 20:01:38   
viroza
Kako sušite šipek? Brala sem,da ga nekateri prej meljejo,eni ga prerežejo na pol.To da se mora sušit v senci mi je jasno. Kar se pa drugih postopkov tiče,sem pa na nuli z znanjemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Veganska salama iz čokolade in rožiča
Sladka, zdrava, veganska in pripravljena v 15 minutah, pa še z okusom po božiču. Vsekakor zmagovalna praznična kombinaci...
RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...




ali se kregate
zband

z partnerjen ali partnerko

dnevno (29%)

2x tedensko (7%)

1x tedensko (13%)

1x mesečno (31%)

1x letno (11%)

nikoli (10%)


Število vseh glasov: 94

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!