|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
5.10.2011 11:09:48   
KajaNagaja
Tud js sm vsakič k grem na WC čist panična da ja ne bo kej narobe, sploh od zadnjič ko sem prebrala da je imela Teya D. splav :S
zaenkrat mi slabosti še nič ne dajejo, samo fuuuul sem utrujena pa prsi mam občutljive...včeraj me je po kosilu nekaj spikalo v spodnjem levem delu trebuha in sem se ful ustrašla, po kkšni uri je pa nehalo...aja drugače sem pa stara 23 let in sem z Gorenjske :) (sem vidla da so tmle gor na seznamu sami vprašajči zraven mojega imena :))

(odgovor članu cuero76)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 7:20:53   
cuero76
Dobro jutro Junijke'12,

Vidim, da smo kar nekam poniknile :)

Moje počutje je OK, še vedno malček tistega, počasi prihajajo slabosti, vendar ni bruhanja - močno upam, da tako tudi ostane, pa čeprav se cele dneve počutim za kozlat ;)
Glede na raznorazne izkušnje, se zadržujem, a kljub temu že pocrkljam pikico, povem kaj lepega ;)

Komaj čakam, da pride dan prvega pregleda. še 20 (dolgih) dni.

Kako pa počutje pri vas?

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 7:51:12   
ilanaaa10
hei hei nosečke. res smo nekam tiho. čakamo hude tedne, da minejo da se bomo pol razživeleuser posted image ..
no jaz sem vedno hujše!!!! slabo mi je ko sem lačna, slabo ko se najem.... vglavnem za nikam. nič se mi ne da, sploh nimam volje... zdaj pa me je še po vrhu vsega začelo bolet grlo...včeraj sem pila limono, pa jedla med itd in ni nič kaj bolše....upam da bo to minlo ker zdravil pa res nočem zdaj jemat...
v službi mam norišnico, jaz pa se vlečem ko megla....uf kaj bo tak do sredine novembra???user posted image moj pravi da to pa zaj je 'prava' nosečnost. ker v prejšni user posted image mi ni blo nič kaj slabo samo čisto malo zjutraj in pol sem že skakala okoli...
no ne smem se preveč pritoževat-vse bomo potrpele, samo da bojo naše user posted image zdrave ne?!!!
uf do mojega pregleda pa še točno en teden. user posted image


_____________________________

moja pikica vedno boš v mojem srčku!!!

(odgovor članu cuero76)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 10:51:09   
titi29
pozdravljene junijke!

še ena nova članica se oglaša, po mojih izračunih bo PDP začetek junija, prvi pregled pa imam šele 26.10. - kako se bo še vlekloooo user posted image

drugače nimam še nobenih težav, razen občasnih krčev... upam da bo vse ok user posted image

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 10:59:41   
modrookica
Pozdravljene junijke!

če smem, se vam glede na moje izračune pridružujem tudi jaz. Po izostanku naj bi imela PDP 5.6.2012, verjetno pa bo teden kasneje bolj realno. Ampak bo dete odločilo.
Test sem delala prejšnji teden. Rezultat me je čisto presenetil, saj nisem pričakovala user posted image . Ker pravijo, da je CB najbolj ziher sem šla narediti še tega pa se je pokazala zelo zelo šibka črtica. Tako da sem bila že čisto zmedena, potem sem kupila še first sign pa je bil pozitiven in sem zato kar poklicala svojo G in se naročila. Imam pregled šele 27.10. v torek pa sem kupila še en CB in je bil zjutraj totalno močan + tko da mogoče pa bo. Priznam, da me je malo strah, ker je z mano en SS lansko leto in potem precej časa poskušanj in ko sem rekla, ok pol pa nič, bomo pa drugo leto nadaljevali, evo ga pa pride plusek. Tko da sedaj nestrpno pričakujem prvi pregled, da vidim, če bo tokrat vse v redu.
Sicer se počutim v redu, morda malo bolj utrujena ( k temu prispeva že en triletni sonček), slabosti pa občasno zjutraj - na srečo ne prehude, aja pa prsi me bolijo - hehe počutim se kot Pamela. mož pa seveda navdušen.

en lep sončen pozdravček in bodite fajn.

(odgovor članu titi29)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 11:22:38   
ilanaaa10
user posted image
 
 
 
PDP,
nick, starost, število , število doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj
 
 
1.6.
ilanaaa10, 22, 2user posted image , 0user posted image , 13.10, ?, štajerska

4.6.
cuero76, 35, 1user posted image , 0 user posted image , 26.10, 21.11,

5.6.
KajaNagaja,
23 , 3.11., gorenjska
modrookica
, ?,2user posted image , 1user posted image , 27.10

7.6.
žogica81, 30, 4 user posted image , 1user posted image , ?, ?, štajerska
 
X.6.
anonimna?
mina88, ?
titi29, ?, 26.10. 
 
SKUPAJ NAS JE : 8
 
NOSEČKE Z DVOJČKI :
 

POT SO Z NAMI ZAČELE: Teya D user posted image
 
 
 
 
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
   -
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
        -
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA





< Sporočilo je popravil ilanaaa10 -- 6.10.2011 11:24:18 >


_____________________________

moja pikica vedno boš v mojem srčku!!!

(odgovor članu cuero76)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 11:32:06   
modrookica
:) vidim, da sem že na seznamu user posted image , hvala user posted image .
Še par podatkov, stara sem 29, sem iz okolice Ljubljane in to je moja tretja nosečnost. Imam enga otročka in en spontani splav v 13.tednu.

Ker uživam doma, na bolniški za mojega sončka(ki je sedaj že precej bolje), si bomo sedaj privoščili en sprehod - želela sem si v gozd, pa mi je mami zdele povedala, da so včeraj sicer ene 25 km stran povozili oz zbili enga medveda in da ga še iščejo. taka razdalja pa zanj ni problem. tko da...gozd danes odpade. Bom morala kostanj kar na tržnici nabirati :)

pozdravček

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 12:54:17   
KajaNagaja
modrooka, na isti dan imava PDP :) js sem pa danes klicala ginekologinjo, ker mi je sestra zadnjič rekla naj jo pokličem glede ščitnice. In me je naročila dva tedna prej, tako da namesto 3.11. imam zdaj prvi pregled 20.10. user posted image ...komaj čakam. Danes je prvi dan, da nisem utrujena, slabosti še ni, prsi pa so še občutljive...

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 13:07:45   
modrookica
hej KajaNagaja, pa imava res isti PDP. user posted image meni ga bo verjetno ginekologinja po UZ prestavila za en teden naprej, sem bila v pon pri njej, ker sem mislila da imam vnetje, pa mi je naredial še UZ in se je komaj videla GV, zato je rekla, da je verjetno prišlo kasneje do zanositve. Po tistem kar mi je povedala in kar sem potem gledala po knjigah sem nekako preračunala da je verjetno en teden zamika :) Ampak bomo videli, prvi je bil potem itak 14 dni prezgoden :)
Jaz grem tudi jutri k osebnemu zdravniku, da ga prosim naj mi da kontrolirat ščitnico. Me pa kar naprej tko čudno tišči nekje tam spodaj, mam občutek kot bi imela vnetje mehurja, ampak ko grem lulat pa ni tko da bi bilo uno ful pekoče. ajajaj. Drugače pa se nimam kej pritoževat, se kar dobro počutim. Pa tale sonček mi totalno dobro dene :)



(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 13:26:13   
KajaNagaja
Ja, sj js sm to tud kr sama določla da mam takrt, no en koledarček na netu mi je :) glavno besedo bo pa mela ginekologinja. Jaz mam že 14 let ful težave s ščitnico, razna nihanja, odpoved delovanja...zato me je naročila prej. Je pa res dobro, da ti jo zdj pregleda ja...mene tud tišči in špika v spodnjem delu trebuha, najprej me je bilo strah da je kaj narobe, potem sem pa na parih straneh prebrala, da je to zato, ker se maternica razteza...upam da res user posted image user posted image

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 13:36:30   
modrookica
Jaz sem imela težave s ščitnico kake 10 let nazaj, od takrat jo tudi redno kontroliram. Mi je pa zadnjič pediater od tamalega ko sem ga peljala na pregled rekel, imate vi težave s ščitnico? sem kar debelo pogledala, pa je rekel da se mu zdi da mam malo povečano, da lahko to pride zaradi stresa. Tko da, malo me je zaskrbelo, zato grem zdej kr fehtat da mi to preverijo :).

Ja saj to špikanje vsi pravijo, da je normalno. Jaz mislim, da sem imela v prvi nosečnosti kar naprej nekaj, pa sem potem skos jemala Boscopan in pila Magnesol. Haha v bistvu je tole že začetek moje tretje nosečnosti, pa se tko počutim kot bi bila prvič user posted image . Sem pa razmišljala, da bom poskušala živeti normalno, sproščeno, delati to kar rada počnem, seveda če ne bo kako drugačno navodilo od G. Ampak ko sem šla v drugi nosečnosti na prvi pregled ...morala bi biti noseča že 11t pa mi je rekla, da nekaj ni ok....takrat mi je tudi rekla, da nimam kaj, če je namenjeno da bo šlo naprej bo šlo tudi če samo ležim in tiščim noge skupaj. Seveda tega takrat nisem mogla kar tako sprejeti, ampak dejansko je tako. Skoraj prepričana sem, da do splava pride, ker nekaj ni ok, morda zasnova, ki se je oblikovala ni bilo ok...verjetno je potem bolje, da je tako....bolelo me je, zdaj pa vem da me ena zvezdica, ki mi ni bila namenjena čuva. Tko da....držim pesti, da mi je tokrat namenjeno. In KajaNagaja verjamem, da je tebi tudi, tko da gremo pogumno naprej :)

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 13:53:40   
KajaNagaja
Ja, najbolj me je strah splava ali pa kakšne prirojene okvare :S tako da že komaj čakam pregled in da mi reče, da je vse OK user posted image ...Katere vitamine oz dodatke je pa priporočljivo jemat že zdaj, na začetku? Jaz trenutno jemljem samo Tifol.

Ščitnico pa le poštimaj, ja... :)

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 14:24:19   
modrookica
Jst sem obe prvi nosečnosti jemala Centrum Materna, vendar jih sedaj ne prodajajo več, tako da sedaj jemljem Elevit. Poleg tega pa veliko sadja in zelenjave, nasploh zdrava prehrana, pa ni da ne bi bilo ok. Kavo že nekaj časa pijem samo brezkofeinsko, ampak to sem začela zato ker me je matral želodec in je nisem pila, potem pa je bil odziv na kofein čist prehud. Se pa spomnim, da sem imela v prvi nosečnosti prav uno veliko željo po kavi, sem se morala kar nazaj držat :), hehe kisle kumarice mi pa nikoli niso prav dišale v nosečnosti :)) sem imela pa noro željo po čokoladnih politankah, ampak unih k so celo oblite s čokolado, mmmmm. Zdaj pa mi sladko ne paše sploh. Kar verjetno niti ni slabo :)).

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 14:46:53   
KajaNagaja
Ko vsaj meni ne bi dišalo sladko :D Jaz pa sam da je pecivo...user posted image ...
Elevit sem jemala enkrat namesto Tifola, preden sem zanosila, pa sem tako težko požirala tiste tablete, ker so tako ogromne...ampak zdaj pa ne bi blo slabo, če bi jih šla iskat... a obstajajo kakšne manjše?user posted image

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 14:54:07   
modrookica
joj to pa ne vem, če so kakšne manjše, bi bilo verjetno treba v lekarni vprašat. Je pa res da so nesramno velike, jst se moram kar psihično skoncentrirat, da jo pogoltnem dol. Ampak no nekako bom že preživela :). Za zdravo bebiko vse :) če pa odkriješ kake manjše pa prosim še meni sporoči :)

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 15:20:55   
titi29
hej hej,

vidim da se seznam zelo hitro polni, tako da dodajam še par mojih podatkov: stara 29 let, doma imam že 1,5 letnega navihančka, to je moja 2. nosečnost. po mojih izračunih pa bo PDP nekje okoli 4.6.2012.

Kar se tiče velikosti tabletk - jaz jemljem Tifol in so izredno majhne. Je pa res, da nimajo še ostalih vitaminov... ampak sama sem pristaš naravnih vitaminov iz sadja in zelenjave. No, vsaka seveda po željji.

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Junijke 2012
6.10.2011 18:27:43   
mina88
hei hei pozdrav vsem novim nosečkam user posted image user posted image
js pa sem imela včeraj rahlo krvavenje(2-3 kapljice)  user posted image , pa sem poklicala G in me je kr danes naročila na pregled, čeprav sem slutla da sem si sama kriva, saj sem se malo preveč naprezala. Potolažla me je, da nosečnost poteka uredu, pa še srček sem videla, čeprav se je komaj videlo, sem bila presrečna user posted image

da dopolnim še moj ? na seznamu  user posted image :
stara sem 23,
1. user posted image ,
PDP 6.6.2012

rahle slabosti imam čez cel dan, najhuje zjutraj pred zajtrkom, ko sem lačna ali preveč sita
ilanaaa10 user posted image po tvojem nasvetu sem si kupila magnezijeve šumeče tablete in sedaj ko me začne špikat spijem eno in je takoj bolše

js sem na začetku tudi jemala Tifol, sedaj pa jemljem femibion saj ima tudi več vitaminov.

Pozdravček


(odgovor članu titi29)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Junijke 2012
7.10.2011 8:46:14   
KajaNagaja
Joooj...a kar vsem je že slabo? Samo meni ne...a to še pride? user posted image

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Junijke 2012
7.10.2011 9:42:26   
ilanaaa10
hei hei.
evo mene doma. čisto sem zakuhala. user posted image groza no. kaj mi je tega treba? zdaj mam zraven grozne slabosti še zaštofan nos in boleče grlo. vročina na srečo ni visoka, tak da je zdravnica rekla da prehlad ni nevaren, da naj dosti vitaminov pijem in počivam...no tak da sem zaj na čajčekih z limono in medom. no mogoče pa me je moglo to doletet, da sem se malo umirla in ne dirkam tolko okol...upam vseeno da bo hitro minlo in da nima to kakšnih posledic za mojo pikico user posted image

mina88 super da ti magnezij pomagauser posted image  pa bravo zauser posted image . komaj čakam da ga jaz tud zagledam....
kajanagaja ne želi si slabosti ker je to res hudo. upaj da te ne doletijouser posted image  jaz drugače nisem občutljiva ampak ta tedn že res grem sama sebi na živce. ko sem lačna mi je slabo pa ko se najem...eh stalno.. fujuser posted image  moj se že zeza da boma dobla dvojčka, ker mam tak izrazite 'težave' pa še napihnjena sem sumljivo user posted image  uh ki še je konec tega tromesečja? komaj v sredini novembra.jojoj user posted image


lep deževen dan!!user posted image

_____________________________

moja pikica vedno boš v mojem srčku!!!

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Junijke 2012
7.10.2011 10:52:52   
KajaNagaja
O joooj...upam da boš kmalu OK...je pa zdj tak smotan vreme, da se hitro prehladiš. Sj slabosti si lih ne želim, sam sploh nimam filinga da sem noseča, samo fuuuuul sm utrujena, komej se prvlečem iz ene sobe v drugo... :) pa mal sm živčna, ker nimam službe user posted image ... a je še kakšna študentka tukej? Js sm ubistvu končala študij, samo še diplomo imam...bila sem pa prej dobra tri leta vaditeljica plavanja, zdaj pa ne smem več tega počet zaradi nosečnosti.

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Junijke 2012
7.10.2011 22:38:27   
Malinova
Pozdravljene, junijke!

Tudi jaz se bom pofočkala pri vas, danes zjutraj sem po skoraj tedenski zamudi zagledala user posted image oz. user posted image . Upam, da bo šlo tudi naprej vse kot po maslu. Pri takih velikih zadevah sta vedno prisotna nekakšno strahospoštovanje in veselje ob enem.

Zadnjo user posted image sem imela 3. 9., teste sem delala od prejšnjega tedna vsa tečnobnauser posted image , a je pokazalo šele danes zjutraj na 34. dan cikla. Zgleda sem imela O kasneje, kot sem računala, tako da je PDP po klasičnem izračunu 10. 6., z upoštevanjem zamika O pa okoli 16., 17. 6. Na seznam napišite kar 10. 6., potem pa bo že G korigiral.

Sem pa iz osrednjeslovenske regije, doma imam že enega skoraj 1,5-letnega user posted image , stara sem pa rosnih 31. Za pregled pokličem v začetku naslednjega tedna.

Počutim se dobro, občasno sem utrujena, ampak to sem tako ali takouser posted image , imam pa občasno rahlo povišano telesno temperaturo (tako kot v prvi user posted image ), pa verjele ali ne: angelske karte so mi trikrat (do včeraj) pokazale, da je ratalo user posted image user posted image , ampak do danes nisem verjela 100-odstotno nobenemu od zgornjih znakov. Malo za šalo, še bolj zares.user posted image

Po par prvih glavnih pregledih pa povem svoje pRRavo ime.

Se tipkamo!

< Sporočilo je popravil Malinova -- 7.10.2011 22:39:07 >

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Junijke 2012
7.10.2011 23:11:01   
Rižkoo
Punce pozdravljene!
Se opravičujem, ker kar vdiram ampak mogoče bo pa katero zanimalo.

http://www.bolha.com/uporabnik/alissa

Čuvajte trebuščke... in veselite se še lepše prihodnosti z malimi čudežki, ki prihajajo :-). Jaz imam že dva in sem presrečna mamica :-).
Ker mam pa dost..., sem pa prilimala link zgoraj :-).

_____________________________

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Junijke 2012
9.10.2011 11:24:17   
Daisy_
Zdravo nosečke user posted image

se vam se jest pridruzujem. Sem naredila test in je user posted image . Rok naj bi pa imela 9.6.

Zaenkrat se pocutim skoraj da prevec dobro. Mogoce cutim da imam malenkost bolj napete prsi, to je pa tudi to. Res pa je, da sem prehlajena, tko da mogoce se niti ne vem, ker sem pac zdej itak ful slaba user posted image Drugace je pa to moja 3. nosečnost. Doma mamo ze enega 16 mesečnika(tud junijcka) in en SS. Komaj cakam 1. pregled, da mi povejo da je vse ok, ker se kar ne upam prevec veselit....

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Junijke 2012
9.10.2011 13:19:35   
žogica81
Dobrodošle vse nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se zadnje dneve počutim čist preveč dobro - še vedno me sicer bolijo prsi ampak slabosti se pa še niso začele ( v prvih  3 nosečnostih sem jih imela od začetka in to celodnevne), upam da je vse OK v torek imam spet kontrolo in res srčno upam da bo tako kot mora biti......

Lepo nedeljo vsem

(odgovor članu Daisy_)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Junijke 2012
9.10.2011 15:48:25   
cuero76
no, pa da se ponovno oglasim še jaz :)

tudi jaz: počutje je boljše kot dobro. ponoči sicer nisem spala (3 ure sem se trudila zaspati:( ), prsi so zopet postale občutljivejše in pa slabost postaja izrazitejša. Komaj zdržala nakupovalni izlet v Ljubljano :( V splošnem pa sem res super dobro in držim pesti, da je to dober znak - za vse nas.

Eno vprašanje, zame je namreč to prva N, seveda prej kot po 3h mesecih ne bom govorila okoli in bi si tudi želela, da čimmanj ljudi opazi - problem: kaj obleči, da se skrije? Iskala v Promodu, v H&M - nobene primerne jopice, brezrokavnika na preklop, edina kiklica z elastičnom pasom (da mi je všeč) - že imam. Kakšne preočitne prekrivajoče oblekice pa še ne bi :( Skratka obupala... Imate kakšen nasvet (na splošno nisem "nakupovalka"), priporočate kako trgovino?

Lepo nedeljo, uzivajte s ssvojimi pikicami. :)

(odgovor članu žogica81)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?