Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, že celo nosečnost je na ritki in sedaj me že zelo skrbi kaj bo če se ne obrne. Želim si običajnega poroda in zdaj vsak dan prosim, naj se premakne.
!
Prigovarjam si, da sam še malo, da je to dobro za mojo piko poko, ker še mora bit malo not. Ampak jaz ne znam ležat, sploh pa ne čez vikend.... Sej vem, da ene ste mogle v bolnici ležat, pa ene že ful dolgo počivate, sam res se moram malo potožit, pa mal pomilovat. Mam mal slab dan, od vsega tega... Počutim se povsem nekoristno... Moj je šel danes namesto mene v trgovino po nakup, v službi delam samo še 1 teden,.. na porodniško grem sredi največjih sprememb. Uhhh... danes je en težek dan...
. Pridno se cartajte
!
jupi ja (PDP 27.6.) TADEJ 1570g 41cm
je pa mesec zamenjal z dnevom (6.5.-5.6.) , zato je tako pohitel
.
fuuul radovedna. Prosim podroben opis dogodkov in dimenzije vašega junaka. Kaj je sploh sprožilo porod?
. Mene je tudi prijela gnezditev, pa bi rada celo hišo od vrha do tal počistila v nulo. Bi rada, da je vse perfektno, ko pridem iz porodnišnice. Me vsi kar čudno gledajo...