Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, če pa že ne, da pa vsaj dobim močnejšo
, ker tele moje 3 dnevne mi niso najbolj všeč.
zbežat....
tudi meni je zelo prijetno tukaj z vami in bi bilo res super, da se skupaj preselimo in dalje čvekamo na nosečniških forumih...a ni ta tema v pričakovaju samo prehodna
bemumilo predolgo smo že tukaj, skrajni čas da spokamo
. Ampak mi je prav hecno, ko sva se z lubijem začela pogovarjat da je sedaj čas, da naše dete dobi družbo, je vztrajal da bi tak naredila, da bi dojenček prišel poleti, jaz pa sem kot da bi čutila rekla, da kar sedaj, nikoli ne veš kako bo. In glej ga zlomka...
sva vedno govorila, da bi blo lepo, če bi se rodil poleti, js sm cel čas tuhtala, da morem počakat do oktobra, kr pol bi se dojenček rodil konec julija in bi mela skupaj rojstni dan in lih tko ko ti sm vztrajala, da se lotiva prej, ker nikoli neveš kolko časa rabi da rata
za vse
zjutraj pa žal nisem mogla niti mace spiti, kaj šele si stisniti kak sok. Sem morala obesit perilo, potem sem pa imela same scene s tamalim, ko ga prime je prava zgaga in tako je šel moj jutranji ritual, pa še 30 min kasneje sem prišla v službo, HB za drseči delovni čas