Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ampak to pa tko ni fer! tej lažno pozitivni testi tko zj*** cel sistem...pol vseeno upaš in upaš in kaj pa če...
več na seznamu
počakaj še malo in, če
ne bo pejdi na krvni test. Mogoče čakaš dvojčke in je hormon previsok
prosim, ker november še ni dovol roza 
.
za srečo v decembru. No pa naj se najprej opravičim ker se dolgo nisem nič oglasila. Skratka mislim na vas....ampak trenutno imamo doma tako žalostno situacijo, namreč bratecu je srček odpovedal in je v bolnici v komi tako da držimo psti, da se izvleče, ne vem kako bo to vse skupaj vplivalo na mojo nosečnost. Upajmo na najboljše...ko bom kaj bolje vas spet pridem pozdravit, drugače pa navijam za vse.
obupna sluzba!! Kaj cmo
je prisla tocno, tako da se bom mal umaknila. Dans sem se narocila na posvet, da se zmenmo kako naprej
upala sem da mi ne bo treba, da je bila laparoskopija dost, ampak ni bila. Ocitno se endometrioza v zelo kratkem casu ponovi, sem tasco nastimala naj malo povprasa na reprodukciji.
bozite svoje soncke, ostale moje drage pa ne obupat ker bomo kmalu zagledale
!!